Vaillant VAI6-035 A+ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

Vaillant VAI6-035 A+ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Evimizi evlenirken yenilemeden girip oturmuştuk. Bu yıl yeniledik kombi ve klimayı Vaillant dan aldım. Vaillant duvar tipi klima takdırdık. Vaillant Vaı 8-035 Wn A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima bu model takıldı. Bir yıla yakındır kullanıyoruz. Sessiz gayet hızlı ve güçlü bir şekilde soğutuyor. İhtiyacınız varsa ben gönül rahatlığıyla tavsiye ederim gerçekten.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.12.2018

    Olumlu yönleri: Zamanında geldi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.12.2018
    "vailant klima"

    Olumlu yönleri: iş yerime fiatı ekonomik olması sebebiyle aldım ama ürün yetersiz geldi ürünü firmadan iade talep ettim iş yerimden kargoyla teslim aldılar bana hiç bir şekilde zorluk çıkartmadılar yetkililere çok teşekür ederim çok daha üst modelleri var ama ben alamadım saygılarla. Olumsuz yönleri: küçük metrakeli yerlere ideal

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2018
    "süper"

    Olumlu yönleri: Fiyatına oranla gerçekten çok kaliteli bir klima özellikle kombi piyasasında fazlasıyla yer yapmış bir marka olduğu için güvenip aldım evime ve bu kalitede ki diğer markalara vereceğim paranın çok azına böyle bir kalitede klimaya sahip oldum A++ olması sayesinde çok az enerji harcıyor ve faturalarımda ev ekonomisine çok yardımı oluyor gerçekten soğutma performansı gerçekten çok başarılı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2018
    "harika"

    Olumlu yönleri: büyük alanları bile çok rahat ısıttığını ve soğuttuğunu söyleyebilirim. Malum klimayı sadece yazın değil kışın da kullanıyoruz. Fiyat olarak da bana çok uygun geldi açıkçası çünkü bu klimadan daha kötü özelliklere sahip klimaların daha pahalı olduğunu da gördüm çünkü ben çok güzel bir klima

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2018
    ".."

    Olumlu yönleri: klima almaya karar verince bi araştırdım ve kullananların çok memnun olduklarını gördüm. Gerçekten ben de çok memnun kaldım soğutma verimliliğinin A++ olması da benim için çok önemli bir özellik olduğu için hiç düşünmeden aldım diyebilirim. başarılı bir klima olmuş gerçekten

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "tasarruflu"

    Olumlu yönleri: ev için kullanımının yanında ofislerde de kullanmak adına çok uygun bir teknik içeriğe sahip oluşu uzun süreçte çalışma durumu olarak herhangi bir sorun yaratmayacağını bence çok net ifade ediyor, almadan önce detaylı bir şekilde inceleyen biri olarak tasarruflu çalışmasının yanı sıra çalışma esnasında ki farklı modları ile de ne kadar iyi bir seçim yaptığımı da her defasında görmüş oluyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    " "

    Olumlu yönleri: 12000 btulu klimalar içinde en doğru tercih oldu. Çünkü başarısını da buradan alan bir klima. Isıtma soğutma sistemleri içinde vaillanta da güvenirim zaten kombimiz de vaillant olduğu için iyi de oldu. Servisi gelip kurduğunda fişli bir klima olduğunu gördüm ve elektrikçi ile onu rahatlıkla duvarı içine yerleştirdik. Bir sıkıntı yaşatmadı zaten böyle olması. İçindeki ses o kadar fazla değil bence başarılı bir ses performansı var. Fanlarının donması sorununu da içinde çözerek hallediyor iyi yani baya.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "fiyatı uygun"

    Olumlu yönleri: Bu markayı arkadaşım uzun süredir öneriyordu biz de bu yaz aldık.Ay her yaz eziyet çekiyormuşuz onu anladım klima büyük bir rahatlık.Kış günleri de kullanabileceğimiz bir model.Fiyatı da uygun geldi bana açıkçası.a++ soğutma verimliliği sunuyor.Ayrıca sessiz çalışıyor bence bu da büyük bir avantaj.Bakalım kış günleri de memnun kalacak mıyız.

  • NI1 aracılığıyla, 04.09.2018
    Kaliteli ve şık bir ürün

    Hızlı kargo, düzgün paketleme. Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 11.08.2018
    Vaillant

    Sigorta çıkmıyor kutudan. İlk defa fişli bir klima gördüm. Elektrikçiye sigorta taktırmanız gerekli. Yani 150 ya da 200 tl daha ekleyin fiyata.

  • NI1 aracılığıyla, 07.08.2018
    teşekkür

    ürün anlatıldığı gibi kaliteli ve güzel sessiz, tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 03.08.2018
    gayet güzel

    içerde Ses falan yok tıkırtıya uyanan biri olarak beni rahatsız etmedi soğutmasıda yeterli kumandası çok şık

  • NI1 aracılığıyla, 30.07.2018
    Memnun Kaldik

    Urunden cok memnunuz.

  • NI1 aracılığıyla, 29.07.2018

    Mağaza ilgili iki defa aradım telefonları gayet nazik cevap verdiler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.07.2018
    "12000 btu vailant invertör klima"

    Olumlu yönleri: kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu.sesiz.varlıgı yoklugu belli bile degil.içerde iş yerinde kullanıyorum.kullandıgım ortamda sıcaklık 50 derce çivarı oluyordu.şimdi kutuplarda gibi.tek sıkıntı sürekli çalıştıgında bogazlarda agrı yapıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.07.2018
    "TEŞEKÜRLER"

    Olumlu yönleri: çok memnunum hem firma hem servis gelip kurdular teşekürler

  • NI1 aracılığıyla, 07.06.2018
    Vaillant klima

    Ürün anlatıldığı gibiydi. Kargo kolaylığı ve hızlı gönderim için mağazaya teşekkür ederim. Vaillant klima için Demirdöküm servisinin gelmesi beni şaşırttı iki markanın birleşmiş olduğunu öğrenmiş oldum. Kargo paketinden su atık borusu çıkmadı servisten temin etmek zorunda kaldım.

  • NI1 aracılığıyla, 05.06.2018
    Sessiz ve şık.

    Yorum icin bir sure kullanmayı bekledim. Ürün çok sessiz çalışıyor ve çok şık. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 24.05.2018
    hızlı iyi kargo

    güzel paket iyi kargo güvenilir

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vaillant VAI6-035 A+ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vaillant VAI6-035 A+ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat