Vaillant VAI8-050 A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

Vaillant VAI8-050 A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 07.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Süper bir cihaz beklediğimden güzel çıktı

  • Trendyol aracılığıyla, 19.04.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli ve şık bir klima.Soğutma performansını denedim gayet iyi.Uzun yıllar sorunsuz kullanılabilecek bir ürün olduğunu düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Beklediğimden daha iyi performans demir dökümde çalışan bir arkadaşın tavsiyesi ile aldım Demirdöküm ile aynı ürün fiyatı daha makul tavsiye ederim kargo hızlı geldi servis güzel ilgilendi hemen kurulumu yapıldı teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.08.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Cihaz beklentimin üzerinde

    Olumlu yönleri: Cihazın montajı ürün teslimiyle aynı gün yapıldı ve cihazın performans çok iyi tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.08.2021
    Beğendim

    Olumlu yönleri: Ürün gayet basarili saglam guzel sogutuyor benim tereddutlerim vardi lakin suan sessiz ve verimli calisiyor.servis zamaninda geldi kurulumu yapti.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.08.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) BURSA DEMİRDÖKÜM SERVİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

    Olumlu yönleri: Ürün zaten güzel anlatmama gerek yok Burada önemli olan servisin işini temiz ve sorunsuz yapmasıydı Gelen ekip oldukça deneyimli ve istekliydi. Gelen servis çalışanları İsmail Bey ve Yalçın Bey'e teşekkür ediyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 05.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Resimde gri renkli görünüyordu ama beyazı geldi. Beyazı da güzel. 35 m2 odayı ve holü iyi soğutuyor. Servis 5 günde geldi işi sorunsuz tamamladı. 200 lira da elektrikçiye verdim. Servis elektrik bağlantısını yapmıyor. Dış ünite biraz sesli. Pimpirikli komşularınız varsa sıkıntı yaşayabilirsiniz. İç ünite de yüksek fanda biraz sesli ama mekanik bir ses yok. Sadece üfleme sesi geliyor. Nem alma modunda ve düşük fan hızında ses hemen hemen yok gibi. Start stop zaman ayarı, WiFi, i-feel gibi özellikleri çok iyi. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi klima diyebilirim. DIş ünite sesi hariç tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 04.07.2021
    vaillant 18 btu

    ürün güzel teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.06.2021
    başarılı

    Olumlu yönleri: Evimiz çok fazla güneş aldığım için yazın aşırı sıcak oluyor. Çok istediğim bir üründü klima bu yüzden. Bu markanın bütün ürünlerini çok kaliteli bulduğum için gözüm kapalı sipariş verdim. Pişman da etmedi, iyi ki almışım dedim. Çok kısa sürede serinletiyor evi. Çok memnun kaldım üründen, herkese tavsiye ediyorum. Paketlemesi iyiydi, ürün dikkatli taşınmış hiçbir hasar yoktu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.06.2021
    Güzel ürün,

    Olumlu yönleri: I feel teknolojisi, R32 gaz, Olumsuz yönleri: Garanti 2 yıl

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: ısıtma kapasitesi çok düşük. istenilen ısıtmayı sağlayamıyor. Soğutma kapasitesi idare eder ama daha iyi olabilirdi. Aşırı gürültülü çalışıyor. Dış kısmı çok kalitesiz hemen çizilmeye meyilli bir ürün. geniş alana soğuk ve ısıtma yapmıyor. Bu da dezavantajı. Fiyatına göre performansı çok aşşağıda. Tercih edilmememsi gereken bir ürün. Teslimat söylenenden daha da uzun sürdü. Asla fiyat performans ürünü değil. Tavsiye etmem. Paranızı çöpe atmayın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.05.2021
    garanti

    Olumlu yönleri: Üründe montaj için ekibi sizlermi yönlendirme yapıyorsunuz ücretlimi ve garanti süresi nedir

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.12.2020

    vaillant klima kesinlikle almayın servis yok sorun yaşadığınızda muhattap yok vaillant klimalara demirdöküm servisleri bakıyor önce demirdöküm vakit kalırsa vaillant Arıza yaparsa aramadık numara kalmaz ama çözüm bulamazsınız.vaillat kendi servis sistemi kurmadığı sürece alınmaz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.08.2020
    "Süper"

    Olumlu yönleri: Hem tasarım olarak güzel bir klima Hem de hızlı soğutan ve hızlı ısıtmayı başarabilen bir klima enerji sınıfı sayesinde güzel enerji tasarrufu yapmanın da sağladı faturaya çok büyük bir yük binmedi O nedenle severek kullanıyorum fiyat olarak da benim bütçeme uygundu aldığım için memnun olduğum ürünlerden biri de bu klima

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2020
    "TAVSİYE EDERİM"

    Olumlu yönleri: hem ısınmak hem serinlemek için yani yaz kış kullanmak için aldım. 17.000 btu soğutma, 18.010 btu da ısıtma kapasitesi var. Turbo mod'da odayı hemen soğuttu memnun kaldım. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    "MEMNUNUM"

    Olumlu yönleri: A++ enerji özelliği ile elektrik tüketimi baya az oluyor, tasarruf foksiyonu ile sıcaklık ve soğukluk otomatik olarak ayarlanıyor ve turbo fonksiyonu ile ortam sıcaklığı en hızlı şekilde ayarlıyor, klimanın soğutma ve ısıtma performansından memnunum kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Bu klimayı görünce çok beğendim. Tasarıomı gerçekten çok şık çok odern bir klima. Rengini falan çok beğendim. Bunu tercih ettim. Performansı da gayet başarılı. A++ enerji tasarrufu sağlıyor. 4 farklı kapasite seçneği var. Çok çabuk soğutuyor. Habva temizleme özelliği falan herşeyiyle mükemmel. Parasının hakkını keisnlikle veriyor. Eğer bütçeniz elverişli ise gerçekten bu klimayı almalısınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2019
    VAİLLANT 18000 btu klima

    ürünü bugün montajını yaptılar hiç bir pürüz çıkmadı satıcı firma bire bir aynı ürününü gönderdi teşekkür ediyorum şu çalışıyor bir sıkıntısı yok gayet güzel soğutuyor

  • NI1 aracılığıyla, 25.06.2019
    Hızlı gönderim, saglam ürün.

    Ürün anlatıldıgı gibi, özenle paketlenmiş ve hasarsız tarafıma teslim edildi.

  • NI1 aracılığıyla, 16.06.2019
    vailant vaı 8-50

    Bayağı bir araştırma neticesinde bu klimayı almaya karar verdim. Sonuçta basit bir bütçeyle alınacak bişey olmadığı için deneme yanılma yönetimini seçemiyorsunuz. Ürün bence gayet güzel ve sessiz. Öyle harıl harıl bir sesi de yok, ne dış ünitenin nede iç ünitenin. Desibel olayından falan anlamam, ama şöyle bir kıyaslama yapacak olursam, eski işyerimde Toshiba vardı, ona nazaran bir tık sesli gibi,belki de ofis ortamının sesinden klimanın sesine dikkat etmemişimdir. Ama malum onun da fiyatı iki tık yukarıda. Tavsiye eder misin sorusuna gelecek olursak, evet ederim. Sonuçta vaillant ısıtma-soğutma işinde uzman. Bende bunu göz önünde bulundurularak aldım. Kahve makinesi bile yapandan klima alınmaz diyemem ama, ekmeği fırından almakta fayda var diye düşünüyorum. Ha bu arada, firmaya ayrıca teşekkür ediyorum hediye için. İyi alış verişler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vaillant VAI8-050 A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vaillant VAI8-050 A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat