Vaillant VAI6-025WN A++ Enerji Sınıfı 9215 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

Vaillant VAI6-025WN A++ Enerji Sınıfı 9215 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: Klimayı ofisim için aldım.Ofis te kullanıyorum. Geniş bir salonumuz var misafirlerimizin bekleme alanı toplantı odası olarak ta bazen kalabalık olduğumuz da kullanıyoruz Bu geniş alanı gayet iyi soğutuyor. Gayet sesiz çalışıyor. Tasarımı da gayet şık ve modern. Bence fiyatının hakkını veren bir klima. Alamyı düşünenler varsa da tavsiye ederim kesinlikle.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Kombisini memnuniyetle ve güvenle kullandığımız markanın klimasını da satın aldık. Hem soğuk hem de sıcaklık ayarlarını denedik. Gayet güzel ve kısa sürede oda ısısını değiştiriyor. Tasarım olarak da şık ve zarif. Duvarda güzel duruyor. Kumandasının ekranı büyük ve kullanımı rahat. Sessiz çalışma ayarı mevcut. A+ bir ürün. Klimalarda enerji kullanım oranları çok önemli çünkü çok elektrik kullanıyorlar. Bu ürünle faturamızda ciddi bir artış gözlemlemedik.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Bu vaillant duvar tipi klimayı 1 yıldır kullanıyoruz. Çok çabuk soğutuyor soğuk havayı çok dengelei bir şekilde odaya dağıtıyor. Salonda takılı mesela salonun kapısını açarsam içerilere kadar soğuk hava dağılıyor. Fiyatı da kalitesine göre uygun. Fiyat performans ürünü bence gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir klima.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.10.2019
    "çok iyii"

    Olumlu yönleri: Yaz mevsiminin gelmesiyle oluşan klima ihtiyacımızı Vaillant çözdü. Almadan önce biraz araştırmıştım sonuç olarak adamlar kış aylarına hitap ediyor acaba klima da iyi olurlar mı? Ama Almanlar gerçekten klima yı da iyi yapıyorlar. Şu anda kullanıyoruz gerçekten memnunuz. herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.08.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Eve bu yaz başı klima taktırdık. Vaillant marka dan tercih ettik klimayı. Duvar tipi bir klima aldık. Soğutma kapasitesi çok iyi. Çok çabuk soğutuyor. Mesela salonun kapısını açarsak içerilere kadar soğuk hava gidiyor. Fiyat olarak da bence kendi sınıfındaki ürünler arasın da en avantajlı klimalardan biri. Almayı düşünenlere tavsiye edevileceğim bir ürün bence.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.06.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Kendi evim çok güneş aldığı için yoğun araştırmalar sonucunda bu ürünü almaya karar verdim. İnverter klima teknolojisi olduğu için ve 28db ses basıncı olduğu için çok memnunum. A++ soğutma sistemi olduğu için etrafı kısa bir sürede soğutabiliyor çok memnunum.

  • NI1 aracılığıyla, 24.04.2019

    ilgili dürüst musterisiyle al iş veriş öncesi ve sonrasında iletişim içinde.. teşekkür ediyorum

  • NI1 aracılığıyla, 24.04.2019

    Bu aldıgım ikinci aynı ürün çok memnundum düşünmeden bi daha aldım.😊 Yeni geleni henüz kullanmadım ama herhangi bi şüphem yok. Magaza ya ve N11 e teşekkürler. Hayırlı işler..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vaillant VAI6-025WN A++ Enerji Sınıfı 9215 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vaillant VAI6-025WN A++ Enerji Sınıfı 9215 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat