Indesit SPIW418LIN Klima Yorumları

Indesit SPIW418LIN Klima yorum ve tavsiyeleri

(69 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    memnunum

    kaliteli sorunsuz ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    ürün çok sesli çalışıyor. bunun dışında çalışması idare eder. aynı gün kargo olmasına rağmen ertesi gün kargoya verildi. gelmesi uzun sürmedi. kurulum için kayıt bıraktım ama kimse dönüş yapmadı bende tanıdık bir vestel servisine kurulum yaptırdım. ayrıca ben aldıktan bir hafta sonrada hepsiburada fiyatı %10 düşürdü onlarıda ayrıca kınıyorum, fiyat konusunda çok oynaklar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok çok iyi

    çok sessiz bu fiyata bu klima harika kargo iletişim servis harika düşünmeden alın tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    klima süper

    Ürün yaklaşık 4 güne geldi (midyat), c.tesi geldiği için p.tesi günü vestel servisi kurulumu yaptı.Ancak kurulumdan sonra klima çalışmadı.Ertesi hün teknik servis tekrar geldi ve bağlantılarını yanlış yaptıklarını anladılar.Az kalsın ürünü söküp geri göndericektim.Şuan klima dan memnunum.Gayet sessiz çalışıyor.Bir de klimanın kutusundan elektrik kablosu 1 adet çıktı.-Değişik bir kablo-Kurulum için kutudan çıkan bu kablo yetmedi. Teknik servise 40 lira daha verdim ve kendi kablolarından ekleme yaptılar.Teknik servis ilgiliydi(midyat vestel teknik servis).Kısacası iyiki almışım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    klima şahane kargo kötü

    klima ve servis mükemmel. 35 metre evi Nizip sıcağında soğutuyor. Vestel servisi ise aramam ile 1 saat içerinde geldiler monjıda titiz yaptılar. Tam 10 gün sürdü Gaziantep Nizip e gelmesi. horoz kargo ile kargoya dikkat.

  • HepsiB. aracılığıyla
    borulama ücreti farkı

    dış ünite ile iç ünitenin borulama mesafesi 7 metre idi vestel servisi kurdukları indesit ariston ürünlerinde kutudan çıkan boruya ek yapamadıklarını ve yeni boru takılması gerektiğini söylediler ve 450 tl fark çıkarttılar klima uygun diye alacaklara eğer borulama mesafesi fazla ise daha farklı cihaz bakmalarını tavsiye ederim. Ürün uygun fakat borulama için 4 metrenin üstüne metreyi değil tüm borulama ücretini talep ettiler. Buna göre alım yapılmasını tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İndesit klima siparişi ve hepsi burada.

    Gönderilen indesit 18000 btu klima sipariş ve teslimat + kargo teslimatı+ücretsiz montaj servisi 10 üzerinden10 numara diyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklediğimden İyi Çıktı

    Bugün bağlattım eve klimayı şüphelerim vardı . Montaj ekibi geldi bağladı ve dedikleri gibi çok iyi klima . 10 dk da soğutuyor . Her türlü özellik mevcut

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürün çok kaliteli ama mağaza vasat

    Olumsuz yönleri: ürün kaliteli sessiz memnunuz şimdilik ama mağazaya ulaşmak imkansız diyebilirim gerek telefondan gerek mesaj atarak ulaşılamıyor ürün 3 günde araca verildi bayiye teslim ettiler bayide 3 gün bekletti şöyle bi durumda var uzun uğraşlar sonucu telefondan ulaşabildim deneyimsiz ve işi bilmeyenler cvp veriyor sorduğum sorulara cvp veremiyorlar birdaha asla bu mağzadan alışveriş yapmam.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: hızlı kargo. sorunsuz alışveriş.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.02.2020

    VESSEN değil. Indesit marka klima. Kaliteli. Güzel.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.01.2020
    .

    Olumlu yönleri: yan komşumda deneyimledim şimdi bizde taktıracağz bu klimadan. Oda havalandırma özelliğini çok beğendim, onun harcinde inverter ve sessiz çalışmadı çok güzel, yeni teknoloji olduğundan dolayı yapay zeka modu, eko soğutma modu ve ısı verimi çok ideal. nem giderici özelliğini de beğendim. hava filtreli bir klima. tercihimiz bundan yana.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2019
    Gayet güzel

    Ben bu kilimanın aynısdan aldım çok memnunun bir tane daha almak istiyorum fakat fiyatı yükselmiş fiyat ne zaman düşür

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2019
    Teşekkürler

    Klimadan ve kurulum servisten çok memnunum, ısıtması da on numara, paramıza göre iyi bir performans ürünü aldık

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.12.2019
    sakın yanasmayin

    Olumsuz yönleri: Indesit marka almayın.klima takıldı üç gün kullandım ana kart yandı.musteri hizmetleri ne değiştirin dedim degistirmediler bende tüketici heyetine başvuru yaptım mahkemelik olduk.kisacasi fabrika desteklemiyor boşuna kendinizi yormayın fiyatada aldanmayın. Indesit Hotpoint Ariston hepsi aynı fabrika yurt içi üretimi kaldırmışlar aldanmayın.satan bayiler bunu söylemiyor ürünü ellerinden çıkarmak istiyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2019
    Gayet güzel

    Diğer markalara fazla para vermeye hiç gerek yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2019
    Mükemmel

    Satıcı çok başarılı, belirtilen tarihte kargo ve teslimat yapıldı. Ürüne gelecek olursak ısıtma soğutma bir arada, 18 lik inverter alabileceğiniz en iyi ürün bence. Çok sessiz bence. Tasarımı da hoşuma gitti. Servise gelince, servis Vestel servisi, cumartesi aradım ve pazartesi gelip ücretsiz kurulumu yaptılar. Sadece şalter ve elektrik kablosu için 50 tl alıyorlar bilginize.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2019
    Fiyat performans canavarı

    Fiyat performans canavarı.Sessiz ve çok iyi ısıtıp soğutuyor enerji harcaması çok ekonomik herkese şiddetle tavsiye uygun fiyata çok yüksek verim ve kalite.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2019
    Beş Yıldız

    18000 BTU diger markaların 1000-1500 TL altında. Kaldıkibu fiyata hem 18binlik hemde ısıtmalı klima bulamazsınız. Servis olarak da Vestel aynı gun gelip ucretsiz sorunsuz kurulum yapıyor. Herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2019
    Dört Yıldız

    1 haftadır kullanıyorum salonu 5 dk da sıcacık yapıyor. Soğutmadıysa gayet güzel. Normal modda biraz sesli calisiyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Indesit SPIW418LIN Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Indesit SPIW418LIN Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat