Daikin ATXN35NB7 A+ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

Daikin ATXN35NB7 A+ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.07.2021
    2012 de aldım klimayı keşke iki alabilseydik almak isteyen hiç şaşmasi gönül rahatlığı alabilirler

    Olumlu yönleri: 2012 de aldım klimayı keşke iki alabilseydik almak isteyen hiç şaşmasi gönül rahatlığı alabilirler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: yaklaşan yaz aylarında evimi serinletecek iyi bir klimaya ihtiyaç duymuştum ve ihtiyaçlarımı gittigidiyor alışveriş sitesi üzerinden giderebildim Daikin marka Klimayı epey bir araştırdıktan sonra satın alma kararı aldım ürünü çok uygun bir fiyata alma imkanın oldu firma sevkiyat aşamasında bana hiçbir problem yaşatmadı gayet kullanışlı bir klima olduğunu da belirtmek istiyorum Çok iyi soğuk hava veriyor montaj işinde de yetkili servis adresi ne kadar gelerek benimle çok iyi ilgilendi teşekkür ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Geniş bir salonumuz var ve bu klimayı satın alıp taktırdığımızdan beri gerçekten iyi ki almışız diyoruz. Çalıştırdıktan çok kısa bir süre sonra bütün salonu buz gibi yapıyor ve o yüzden uzun süre çalıştırmamıza gerek kalmıyor, o serinlik bir süre bizi idare ediyor. Daikin zaten alanında oldukça uzaman bir marka bu yüzden gözünüz kapalı alabilirsiniz güverenek. Sade ve güzel bir tasarımı var bence bulunduğu yere de oldukça yakışıyor. Biz aileek memnunuz yani özellikle yaz aylarında kesinlikle vazgeçilmezimiz haline geldi kendisi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: tasarımı şık ve zarif ortamı kapatmadı. Klimaları soğutmasında genellikle bir sorun yaşanmaz bu klimada da aynı şey oldu sğutması gayet başarılı asıl performansını ısıtma özelliğiyle anlayabilirsinizz havanın soğuk olduğu bir gün özellikle açıp denedim bence ısıtması en az soğutması kadar başarılıydı ortamı kısa süede sıcacık yaptı beğendim. alcaklara tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2020
    Gayet iyi

    Olumlu yönleri: Klimayı 2 yıldır kullanıyoruz. Gerçekten çok güzel bir ürün. Sıcak havaların kurtarıcısı oldu. Kullanılabilirliği ve sağlam oluşu da bizim için büyük önem taşıyor. Henüz hiçbir sorun, arıza ile karşılaşmadık. Çalıştığı zaman gelen havanın temiz olması artıları klimanın artıları arasında. Klimanın derinlik ve genişlik olarak boyutları ideal. Soğutma özelliğinin yanında ısıtmanın da olması kışın avantaj sağlayacaktır. Ayrıca enerji verimliliği de güzel bir özellik. Çok araştırdım ve en sonunda Daikin klimada karar verdim. Hiç pişman değilim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.08.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ulaşmayan ürün!

    Olumsuz yönleri: 17 gün oldu paramı aldılar ancak klima bana ulaşmadı ve ilgilenen kimse yok. İptal etmeye çalışıyorum ancak nafile!!!

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.12.2019
    .

    Olumlu yönleri: bizim eve bu yaz taktırdığımız modelin aynısı. İnverter bir klima, ısıtma ve soğutmada zirvede resmen, nem gidermede, turbo modunda seessiz çalışma konusunda falan çok başarılı düşünenler diğer özelliklerine de bir göz atıp hemen alabilir : )

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Yaz aylarının gelmesiyle birlikte evde bir klima ihtiyacı doğdu. Daha önce bir arkadaşımın da kullanmış olduğu Daikin markasını araştırdım ve bu modelini seçtim. Üç aydır evde kullanıyoruz ve çok memnunuz o sıcak yaz günlerini daikin sayesinde atlattık. Herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.10.2019
    bu marka en iyiisi

    Olumlu yönleri: Bu klimayı 3 yıldır kullanıyoruz. Çok ta memnunuz. Gayet iyi soğutuyor ve hava akımını çok iyi dengeliyor. Gayet de sessiz çalışıyor. Tasarımı da gayet şık ve modern. Klima ihtiyacınız varsa ben kesinlikle tavsiye ederim size.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.09.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: biz daikin marka klimayı geçen kışdan bu yana kullanıyoruz çok memnunuz ısıtmasından da yaz aylarında ki soğutmasından da. Turbo mod ve nem giderici modları en sevdiğimiz modları. Hava filtresi var ve inverter bir klima zaten. Memnunuz.,

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.09.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Bu klimayı bize eşimin arkadaşı önermişti. Onlar da daıkın kullanıyormuş ve çok iyi olduğunu söylediler. Onların referansıyla aldık. İyi ki de öyle yapmışız. Çok memnunuz. Daıkın kesinlikle çok çok iyi. Inverter teknolojisi sayesinde düşük enerji kullanımı ve %50'ye varan enerji tasarrufu sağlayabiliyorsunuz. Dengeli bir soğutma sistemi var. Kesinlikle çok konforlu. Sizlere de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Emin olun çok memnun kalacaksınız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.07.2019
    .

    Olumlu yönleri: Klimada bu markayı tek geçerim. O kadar çok araştırdım ki almadan önce hep güzel yorumlar yazılmş hem de etrafımdaki herkes bu markayı önerdi. Fiyatı biraz pahalı ama çok uzun ömürlü olacağı kesin. Soğutması muhteşem anında etki ediyor ve çok sessiz çalışıyor. enerji tasarrufu sağlıyor. kaliteli bir ürün. tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.06.2019
    Sorunlu n serisi

    Olumsuz yönleri: Sorunlu daıkının em kotu kliması 2 kere sokulup teste gıttı ve dıs unute tıtredıgı ıcın kart degısımı yaptılar kesınlıkle almayın bu serıyı

  • NI1 aracılığıyla, 12.06.2019
    Ürün

    Ürün güzel ama paketleme özensiz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.09.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: gayet özenlı bır kargosu var cumartesı gunu olmasına ragmen urun elımıze ulastı tesekkurler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.07.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) dış ünite üst kapak montajı berbat

    Olumsuz yönleri: Dış ünite üst kapak montajı berbat

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) TEKNIK SERVIS BERBAT

    Olumsuz yönleri: Ürün kaç gündür elimde ama kullanamıyorum. Neden??? Gelen teknik servis yanlış bağlamış, soğutmadı, kaç gün sonra yine geldiler bu sefer de değişik yerlerden su geliyor! Aldığıma pişman eden teknik servise yaptırım uygulanmasını talep ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.06.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) DAIKIN N SERİSİ KLİMA

    Olumlu yönleri: ÜRÜNDEN SON DERECE MEMNUNUM.DAIKIN KLİMANIN UCUZ SERİSİ OLMASINA RAĞMEN ÇOK BEĞENDİM.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.06.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) daikin memnuniyeti

    Olumlu yönleri: Daikine guveniyorum daha önce kullandığım için biliyorum ve olumlu buluyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.05.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ürün iyi

    Olumlu yönleri: Ürün zamanında ve eksiksiz geldi. Olumsuz yönleri: Ambalajı bayağı deforme olmuştu.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Daikin ATXN35NB7 A+ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Daikin ATXN35NB7 A+ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat