Rota Climate RT09-QTXN25U A++ Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

Rota Climate RT09-QTXN25U A++ Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2019
    .

    Olumsuz yönleri: Markasından da anlaşılacağı üzere tamamen bilinmeyen marka. Param olmadığı için idareten almıştım. İyi kötü ihtiyaçlarımı karşıladı ama elektrik faturası kol gibi geldi. Param olmadığı için aldım beni daha fazla masrafa soktu. Şimdi satışa çıkarttım vantilatör alıp idare etmeyi düşünüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: tereddüt ederek aldığım bir klima aslında ama gerçekten çok memnun kaldım ısıtma konusunda da soğutma konusunda da çok başarılı bence. Fiyatı da çok uygun bana kalırsa piyasadaki en güzel en kaliteli klima bu

  • Trendyol aracılığıyla, 18.05.2019

    Sessiz ve ekonomik daıkın güvencesiyle aldım gayet memnunum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rota Climate RT09-QTXN25U A++ Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rota Climate RT09-QTXN25U A++ Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat