Rota Climate RT12-QTXN35B A++ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

Rota Climate RT12-QTXN35B A++ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) :)

    Olumlu yönleri: fiyatına göre güzel kullanışlı....

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: İlk önce geniş çaplı bir araştırma yaptım ve yaptığım araştırmalar ışığında Samsung La bu ürünün arasında 100 Lira gibi bir fark gördüm ardından kararsız kaldımm. En sonunda düşündüm ve Rota’Yı aldım valla oda klimaya göre biraz büyük ama ona rağmen hemen soğutuyor. Yeni aldım alalı cok olmadı ama memnunum şuan için fiyatı uygun. Çok sessiz çalışan bir klima. Modları da var kendisinin özel. Otomatik olan ayarını kullanıyorum ben zaten odaya göre ayarlıyor o kendini. Dış Ünitesi 56 59 Dba yazıyor .Harika bir cıhaz teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Adı kullanılmamıs yeni markalar kıme verilip denenmesi taraftarıyım her zmaan yoksa o markaları nasıl kesfedicez zaten ilk aldığın zaman daha uygun oluyor. Ama duuyuyorsam ki o ürünün çok kalitesiz olduğunu bilinen markalara gitmem hiç nitekim bu klimada da öyle oldu ilgimi çekti hem fiyat olarak uygun olduğu için hem de servislerinin kaliteli firmalarla bir olduğunu görmek güven verdi açıkçası ve şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım ve gerçekten çok memnunum inverter özelliği ile de çok az elektrik yakıyor. O yüzden de ben memnun oldum. İyi ki demek ki bu marka cok memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2020
    İyi ürün

    Olumlu yönleri: Bu klimayı daha önce bilmiyordum nir arkadaşımın tavsiyesi üzerine araştırıp almaya karar verdim. Fiyat olarak uygun bir klima tercih etme sebeplerimden birisi de bu oldu. Performans olarak gayet iyi salona taktırdım hem yazın hem de kışın klima kullanıyorum içeriyi çok hızlı soğutup ısıtıyor. ayrıca çok sessiz çalışıyor. Az enerji harcayarak maksimum verimde çalışıyor. Çok kullanışlı kaliteli uygun fiyatlı ve uzun yıllar sorunsuz kullanılabilecek bir klima çok para harcamayıp kaliteli bir klima almak isteyenlere bu klimayı tavsiye edebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.08.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Klima konusu genelde yaz aylarında gündeme gelir ve fiyat çok pahalı olur ama bu klimada durum öyle değil. Ben salona ve yatak odama taktırdım. Çalıştığı zaman anında soğutma yapıyor ve mod seçenekleriyle zamanlama ayarı yapabiliyoruz. Beklentilerimin çok çok üstünde bu klima ve bu yazı çok şükür rahat geçiriyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.08.2020
    MÜTHİŞ

    Olumlu yönleri: Soputma ve ısıtma performansı gayet güzel evde serinlik havası veriyor sessiz çalışıyor mükemmel bir ürün çok memnunum sayesinde sıcaklık hissetmiyoruz ve rahat uyku uyuyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Biz geçen yaz aldık bu klimayı. Evimiz çok sıcak olduğu için artık sıcakdan da iyice bunalınca nasıl olsa kendi evimiz kirada da değiliz diye klima alalım dedik ve bayağı bir araştırdık ve bu klimayı aldık. Çok ta memnunuz. Klima gayet şık modern bir tarzı var. Ayrıca çok çabuk hemen soğutuyor. Soğuk havayı da çok eşit bir şekilde dağıtıyor. Çok ta sessiz çalışıyor. Eğer almayı düşünenler varsa ben kesinlikle tavsiye ederim. Bence fiyatı da gayet uygun. Almayı düşünenler gönül rahatlığıyla alabilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.08.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) rota klima

    Olumlu yönleri: soğutması gayet güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2019
    Çok İyi

    Olumlu yönleri: Rota markasını daha önce hiç duymamıştım evimize almak istediğimiz Klimayı araştırırken karşımıza çok ama çok fazla miktarda fiyatları markalar ve modeller çıkıyordu bizde daha uygun ve daha sağlıklı bir model aramaya kalkış tık bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine Bu markayı bulduk gerçekten piyasadaki birçok klima markasından daha uygun fiyatı hem de alıp kullandıktan sonra gördük ki aralarında neredeyse hiçbir fark yok tamamen aynı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.10.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Ofisimiz kuzeye bakan bir konumda olduğundan, kışın çok serin yazın da çok sıcak olduğu için iki mevsimde de kullanabileceğimiz bu klimayı alarak yerinde bir karar vermiş olduk. İki mevsimde de çok işlevsel bir kullanıma sahip. Enerji tasarruflu bir klima olduğu için faturalar açısından da yüzümüzü güldürdü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.10.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Klimaya ayıracak fazla bütçem olmadığı için tavsiye ile bu ürünü aldık. Sessiz çalışıyor ve iyi soğutma performansı var. Bu fiyata göre çok iyi bir ürün bence yani fiyat perfotmans oranı iyi. Klimaya verecek fazla parası olmayan arkadaşlar tabi ki iyice araştırdıktan sonra bence bunu rahatlıkla alabilirsiniz. Ben tavsiye ederim. Umarım uzun yıllar performansı düşmeden ve problem yaşamadan kullanırız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2018
    "inverter özellği ile çok az yakıyor"

    Olumlu yönleri: Ben genelde adı duyulmamış yeni markaları kullanmayı severim tabi çok kalitesiz olduğu bilinen markalara gitmem hiç nitekim bu klimada da öyle oldu ilgimi çekti hem fiyat olarak uygun olduğu için hem de servislerinin kaliteli firmalarla bir olduğunu görmek güven verdi açıkçası ve şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım ve gerçekten çok memnunum inverter özelliği ile de çok az elektrik yakıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2018
    "harika"

    Olumlu yönleri: tasarruf konusunda üretiminde oldukça titiz davranmış olduklarını alıp kullanmaya ve ilk fatura geldikten sonra daha net şekilde anlamış olduk alırken zaten bu konuda bir tereddütümüz yoktu ama kanıta ihtiyacımız olabilirdi bu açıdan aldığımız için doğru bir seçim yaptığımızı da bir süre sonra gördüğümüz bir klima oldu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2018
    "güzel"

    Olumlu yönleri: memnun kaldım aldığımdan beri. Eşim klimaya karşıydı fakat düzenli bakımını yaptırdıktan sonra çok rahat bir yaz geçirince o da çok memnun kaldı. Ortalama büyüklükteki bir salonu çok kısa sürede soğutuyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "tavsiye ederim"

    Olumlu yönleri: Sessiz çalışabilen bir klima duvar tipi ev için en ideali.Bizim ev epey büyük ve kapasitesi yeterli oluyor zaten kullanacağınız alana göre tercih etmelisiniz yetkililer bu konuda ilgileniyor zaten.A++ soğutma verimliliğine sahip.Kış aylarında da kullanılabilir biz tercih etmiyoruz zaten doğal gaz faturası ödüyoruz diye.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    " "

    Olumlu yönleri: İyi ki almışım diyorum bu klima için gerçekten çok memnunum hem uygun fiyatlı hem de enerji tasarruflu ısıtma konusunda da soğutma konusunda da hiçbir sorun yaşamıyorum baya güzel bir klima bence

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "tavsiye ederim"

    Olumlu yönleri: Sessiz çalışan bir model temmuz ayında annemin evine almıştık.Kendisi çatı katında oturuyor ve yaz aylarında evi aşırı sıcak oluyordu.Memnun kaldı öncesinde korktu hasta eder mi diye.Ancak derece ayarlandığında asla hasta etmiyor.Temizliği de yapılması gerekiyor.Artık herkesin evinde var çocuklu evlerde bile.Güzel bir model sessiz çalışması da avantajlarından.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Diğer markalara kıyasla baya uygun bir fiyatı var. Bu nedenle çok rahat ve etkili bir klima. Genellikle üflemesi çok sağlıklı ve etkili. Yukarı aşağı şekilde yarım saatliğine açarak tüm evi serin havayla ele geçiriyor makine. Sağlam bir şekilde kurulum oldu ve özellikle kurarken ustalardan bilgi almak iyi oldu. Tesisat işleri de rahat oldu. Dış ünitenin sesi de az çıkıyor. Dış ünite de su akıtmıyor fazla o nedenle iyi. Ses basıncı en yüksek seviyede 48 desibel falan baya iyi yani.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "sevdim"

    Olumlu yönleri: Aslında adı duyulmamış bir marka olunca biraz tereddüt ettim diyebilirim ama yine de aldıktan sonra çok memnun kaldım baya başarılı bir markaymış. Büyük bir salonumuz olmasına rağmen gayet güzel bir performansı var ısıtması da soğutması da baya başarılı bence ben çok severek aldım enerji tasarruflu olduğunu görünce de ayrıca içime sindi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.08.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Klimadan memnunum.satici firmaya, gitti gidiyor sitesine ve ayrica daikin servisine tesekkur ederim.rota klimayi herkese tavsiye ederim.sorunsuz calisiyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rota Climate RT12-QTXN35B A++ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rota Climate RT12-QTXN35B A++ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat