Goldmaster SAT-72000 FTA Uydu Alıcısı Yorumları

Goldmaster SAT-72000 FTA Uydu Alıcısı yorum ve tavsiyeleri

(72 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.06.2017
    MÜKEMMEL

    Muhteşem iş gören bir uydu alıcı.Kanal geçişleri süper.uydudan güncelleme.kanallar sıralı.Menü Kullanımı basit sade.Goldmaster Kalitesi.

  • Media Markt aracılığıyla, 28.02.2017
    Guzel

    2 adet aldim.2 odaya taktim.daha onceden kullandığım cihaz.koydeki evde kullanmaya devam ediyorum. O yüzden düşünmeden aldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2017
    Beş Yıldız

    mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2016
    7 yıl olsu anca sıkıntı var.

    Alalı 7 yıl oldu. Görüntüsü cok iyi. Kenddınden guncelleme yapabılmesı benım gıbı uydu cıhazdan anlamayanlar ıcın gayet ıyı. Basıt menusu var. Bıss ler acılıyor. Yalnız kullanma klavuzzunda acıklayıcı bılgıler yok. Mesela bıss nasıl acılır nasıl sıfre yazılır yok. Internetten buldum. Kumanda heryerden alıyor gayet ıyı. 7 yıl ıyı dayandı, şimdi bazen uydu sınyal alıyor kanalları ızlıyorum. Bazen sınyal almıyor ızleyemıyorum. Benı değiştir demeye basladı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2016
    Kaliteli uygun fiyatlı

    Küçük kompakt boyutlu standart uydu alıcıların en iyisi. Hazır kanal sıralaması pek uygun değil. Avrupa için kanallar ilk 10 da olmamalıydı ama değiştirmeden kullanıyorum. Kanal geçişleri çok hızlı. Ayrıca LNB çıkışı olduğu için tercih ettim. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 17.02.2016
    Urun gayet guzel

    Kanallar birazı güncel elle kendim güncelleme yaptım urun için teşekkürler ayrıca ürünü goldmasterin sitesine girip urun kaydimida gerceklestirdim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2015
    Çok güzel

    Ürünü,çok begendim.Hem küçük olması,hemde içeriginin anlaşılır olması bakımından orjinal bir ürün.Zannediyorum Goldmaster firmasını jesti olarak düşündügüm küçük bir hediye(şarj edilebilir uzaktan kumandalı bir radyo) aldım.İlgi ve alakalarını teşekkür eder,iyi çaşlışmalar dilerim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2014
    küçük ama marifetli

    küçük olması yer kaplama açısından iyi.aynı gün 3 ayrı ürün siparişi verdim uydu alıcısı 3 günde geldi.kurulumu kolay yanlızca uydu menüsünde azerbayacan menüsü yok onu da internetten frekansları bulup kendim gireceğim.kuralı henüz 2 gün oldu şifreli kanalları açıp açmadağını henüz bilmiyorum umarım açar.sonuç olarak memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2014
    Ucuz ve Kaliteli

    ürünü sipariş ettiğimin ertesi günü teslim aldım. öncelikle hepsiburada ya teşekkür ederim. Ürünü herkese tavsiye ederim. Hiçbir kurulum gerektirmeden taktığımız anda bütün kanallar yüklü biçimde kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Görüntü net ve geçişler hızlı. Fiyat verimlilik açısından çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2014
    İkinciyi alacam..

    6 ay önce aldım. Mükemmel çalışıyor.. Fiatına göre iyi Biskeyleri hatasız açıyor. Güncelleme uydudan.. Tek eksiği USB yok. Oda olsa tadından yenmez..

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2013
    Dayanıklı

    Ürün fiyatına göre oldukça kaliteli Kanal sıralaması kullanım kolaylığı gayet güzel İhtiyaçları fazlasıyla karşılıyor Görünümü de şık Öyle çok fazla yer kaplayan kaba birşey değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2013
    Hemen teslim, hemen kullanım

    Fiyatına göre çok iyi, kaçırmayın! Hemen teslim, hemen kullanım...Ancak göründüğünden biraz küçük. Elime alınca önce şaşırdım. Eskisinin yerine koyunca çok ufak göründü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2012
    Goldmaster Farkı

    Urunu yaklasık 4 aydır kullanıyorum. Ondan oncede farklı bir serisini kullandım ve kullandıgım farklı modelleride oldu. Goldmaster kalitesi tabiki tartısılmaz. Hızlı kanal gecisi, sifreli kanlları cozmesi benim icin onemli ozellikleri. Sifreli kanalları cozsun duzgun yayın alayım diyen kisilere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2012
    Kaliteli Görüntü için 1 Numara

    Bu ürünü yaklaşık 2 yıldır kullanıyoruz. Şimdiye kadar hiç bir problem yaşatmadı bize, uyduda güncelleme özelliği çok iyi. Çanak iyi ayarlanmışsa Goldmasterde bunun hakkını veriyor ve size güzel bir görüntü ve ses kalitesi yansıtıyor. Kanalları bölme özelliği çok kullanışlı, aynı anda farklı kanalları küçük preview şeklinde görebiliyorsunuz. Kanallar arasında geçiş gayet hızlı şekilde gerçekleşiyor. İçerisinde ufak tefek basit oyunlarda var. Bazı yorumlarda uydu bağlantısının yavaş olduğundan şikayet edilmiş, ilk aldığımızda ilk güncellemede benimde denediğimde çooook yavaştı ancak ilk güncellemeden sonraki uydu güncellemelerinde oldukça hızlı işlem yapmaya başladı. Ben üründen çok memnunum tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2012
    şifre kırıcı

    Goldmaster Sat-72000 Fta Dijital Uydu Alıcısı sayesinde azeri kanallarının bis şifrelerini girerek hafta sonu premier lig ve seri a maçlarını bedavaya seyredebilirsiniz.ayrıca ürün küçük ve şık bir tasarıma sahip.3 gün içinde elinizde olmasıda cabası teşekkürler hepsiburda.....

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2012
    kullanımı kolay

    ürün çok kısa sürede elimizde oldu. antenimiz olduğu için kurum filan gerekmedi taktı hemen kullanmaya başladık ,menüsü kolay .fiyat uygun düşünenlere hayırlı olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2012
    çok iyi

    ürünü 2 sene önce almıştık tek kelimeyle harika diğer ucuz çin malları uydu cihazlarına kesinlikle benzemiyor uydudan kendini güncellemesi özelliği var bu en önemli özelliği eskiden uyduyu alıp güncellemek için götürüp tonlarca para verirdik bu özellik sayesinde bundan kurtulduk size de tavsiye ederim....

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2012
    seri çalışır

    1 senedir kullanıyorum herhangi bir takılma bozukluk olmadı. gayet güzel kullanıyorum. kesinlikle taksiye ederim. markayada güvenerek almıştım boşa çıkmadı. içinde atari oyunları da mevcut çocukların oynayabileceği.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2011
    GÜZEL ÜRÜN

    GOLDMASTER MARKASI ZATEN HERŞEYİ ANLATIYOR. ÜRÜN GÜZEL İŞİMİ FAZLASIYLA GÖRÜYOR. GAYET MEMNNUNUM. ÜRÜNÜN KİBAR OLMASIDA CABASI. GÖRÜNÜŞ KİRLİLİĞİ YAPMIYOR. TAVSİYE EDİYORUM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2011
    Süper Bir Cihaz

    Evime aldığım 2 uyduda Goldmaster 72000 Güzel bir cihaz ve çok menmunum. .Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Goldmaster SAT-72000 FTA Uydu Alıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Goldmaster SAT-72000 FTA Uydu Alıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat