Buderus Logamax Plus GB072 24 Kw Yoğuşmalı Kombi Yorumları

Buderus Logamax Plus GB072 24 Kw Yoğuşmalı Kombi yorum ve tavsiyeleri

(40 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 15.08.2023

    ürünü henüz kurmadık mağazanın ilgisinden dolayı teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Daha önce kullandığım ürün kurulum dışında kurcalatmazsanız rahat 10 yıl kullanırsınız tabi ufak tefek sorunları oluyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.01.2022
    buderus GB072-24K

    Olumlu yönleri: 2012 yılında taşındığım evime 2013 yılında aldım.Nazar değmesin çok memnunum daha tık demedi.

  • NI1 aracılığıyla, 31.12.2021
    Teşekkür ediyorum

    Teşekkür ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.04.2021
    mükemmel

    Olumlu yönleri: 3 kıştır işyerimde kullanıyorum mükemmel bir kombi

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü teslim aldıktan sonra montaj için firma aradım çünkü yetkili servis önce montajı yaptırın diyordu. Montaj sonrası (malzeme artı işçilik 500 TL) kombi faturasındaki satıcıyı arayıp kombi üzerindeki barkod fotosu ile açık adresimi verdim. Onlar servis kaydı açtırıp bana bilgi verecekler. Montaj için firma bulmak çok zor oldu bu arada.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Gayet kaliteli bir ürün. Fiyatına kesinlikle değiyor diyebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Gayet iyi bir kombi. Adı çok duyulmamış olsa da cesaret ettim ve pişman etmedi. Memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.02.2021
    kalite tesadüf değildir

    Olumlu yönleri: Kombimi 2017 aralıkta aldım o günden bu yana kullanıyorum daha herhangi bir sorun yaşamadım, her yıl düzenli olarak bakımını yaptırıyorum. Dairemin güneş alan cephede olduğunu da göz önüne alırsak Trabzon Of’ta otuyorum daha 40 ın üzerine hiç almadım kışın ev sıcacık oluyor. Yorum okuyanlara tavsiye ederim biraz fiyatlı ama karşılığını alıyorsunuz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.12.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Kombiden pek anlamadığım için abime sordum ama bnde bu markanın kötü olmadığını biliyordum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Markası açısından bazı tereddütlerle yaklaştım aslında kombiye ama komşumun çok bilindik marka kombisinin sürekli arıza yaptığını duyunca markanın ne önemi var önemli olan işimi görmesi diye düşünerek aldım. İyi ki de almışım açıkcası gerçekten mükemmel bir kombi. İki kış geçirdik beraber hiçbir sorunuyla karşılaşmadım desem yeridir. Ne evim soğuktu ne de sıcak suyum sıkıntılıydı. Ayrıca o kadar sessiz çalışıyor ki inanamazsınız. Almak isteyenlere tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2020
    "Buderus Logomax Plus GB072 24 kW Hermetik Yoğuşmalı Kombi"

    Olumlu yönleri: Mağaza satıcısı Erol bey çok iyi bir insan. Kombi ile ilgili tüm bilgilere sahip ve gerekli yardımı her konuda sağlıyor. 7 sene sonra evimi sattım ve eski evimde kullandığım kombinin aynısından aldım. Tartışmasız GB072 modeli, Şiddetle tavsiye ederim, ve bu mağazadan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Aklınızda soru işareti kalmasın...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2020
    "kötü"

    Olumsuz yönleri: Ürün çok kötü ve çok kalitesiz. Hiç memnun kalmadım. Daha çok uzun süre kalmadı kullanalı ama hemen bozuldu. Gerçekten çok kötü ve kullanışsız. Bir süre sonra sıcak su tarafını açtığımda sanki kıyamet kopuyor gibi ses gelmeye başladı. Çok korkunç bir kombi. Isıtma sorunu var. Petekleri kombi çalıştıktan baya bir süre sonra ısıtıyor. Sıcak su desen çok zor geliyor. Hiçbir özelliğini sevmedim. Servis çok ilgisiz zaten aradığınızda asla yardımcı olmuyorlar. En kısa zamanda değiştircem yeni kombi arayışındayım bir daha asla bu markayı tercih etmem ama bunu biliyorum en azından. Sakın almayın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Ne zamandır kaliteli bir kombi arayışı içerisindeydim sonunda bunu buldum. Kullanılan oldukça fazla tavsiyesi bulunmaktaydı. Ben de uzun ömürlü olsun diye bunu almak istedim. İnternetten de en uygun fiyata buradan buldum. Siparişi verdikten kısa bir süre sonra elime ulaştı. Bunun kurulumunu yaptırdıktan sonra şu an kullanıyorum ve gayet de memnunum almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.10.2020
    "beğenmedim"

    Olumsuz yönleri: Eski kombimiz bozuldu ve eski bir model olduğu için yaptırmakla uğraşmayıp yeni bir kombi aldım fakat hiç memnun kalmadım. Faturayı biraz artırdı gibi ve sesi çok rahatsız edici. Ayarları da çok karışık geldi. İade etmeyi düşünüyorum, kombi olunca ihtiyaç çok acil oluyor. Evime bile gidemiyorum kombim yok diye. Yeni bir kombi arayışına gireceğim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.08.2020
    "Güzel"

    Olumlu yönleri: Bizim kombi eski olduğu için artık arızalardan beni bıktırmıştı son arızasında artık pes ettim kart değişecek dedi servis neredeyse yarı kombi parası bende servisten gelen elamanlardan kombi önerileri hakkında düşüncelerini aldım buderusun bu modelini aldım faturada kışın hatrı sayılır bir tasarruf sağladım hemde arıza derdinden kurtuldum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2020
    "GÜZEL"

    Olumlu yönleri: yoğuşmalı kombileri artık tercih etmeyen yoktur herhalde. En son biz kalmıştık biz dedeğiştik bu modeli tercih ettik biz de. Modülasyonlu kullanımı da ısıtması da güzel tavsiye ederiz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.06.2020
    "KALİTELİ VE GÜVENİLİR "

    Olumlu yönleri: ürün anlatıldığı gibi eksiksiz sıkıntısız teslimat tarihinden önce elime ulaştı,ilgili güvenilir satıcı teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2020
    "SÜPER"

    Olumlu yönleri: Evde kullanmış olduğumuz Kombi bozulmuştu. Bununla ilgili bir kombi almamız gerekiyordu. Yaptığım araştırmalardan sonra Buderus marka bu kombiyi buldum. Hemen sipariş verdik. Kombiyi şu anda dairemizde kullanıyoruz ve gerçekten evi çok güzel ısıtıyor ayrıca faturaya da olumlu yansıdı. o yüzden herkese tavsiye ediyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: Cihaz hafif ve kullanımı kolay, ısıtma ve sıcak su performansı süper, kombiyi çalıştırmaya başladığınız an ev ısınmaya başlıyor, yoğuşmalı özelliği ile faturalardan tasarruf sağlıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Buderus Logamax Plus GB072 24 Kw Yoğuşmalı Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Buderus Logamax Plus GB072 24 Kw Yoğuşmalı Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat