Protherm Jaguar Condens 24KW 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi Yorumları

Protherm Jaguar Condens 24KW 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi yorum ve tavsiyeleri

(29 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün Vaillant alt markası

    Ürünle ilgilenenler yorumlarda Demirdöküm ibaresini görse de biraz araştırarak kombinin Vaillant tarafından üretildiğini görebilir.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.11.2020

    Daha alalı 6 ay oldu. 6 defa servis çağırdım. Eve sokulacak bir ürün değilmiş, kimseye karışmam ama ben tavsiye etmiyorum. O kadar ki böyle bir ürünü alt grup olarak benimseyen Vailant ‘I bile tercih etmeyeceğim artık.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.06.2020

    Hermetik konveksiyonel kombiler %93-96 verimle çalışırlar.Yoğuşmalı kombilerin verimleri %103-109 arasındayken protherm jaguar kondens'in verimi %86! En olumsuz yanı uzaktan kumandasının 2 derece diferansla çalışması.Örneğin;oda sıcaklığını 23 derece olarak kumandaya girdiniz.kombi çalışmaya başladı.Ancak 25.5 dereceye gelince duruyor.Farkına varır da kumandadan müdahale ederek 23 derecede durdurursanız ne ala.yoksa yalıtımlı panjurlu yeni binada aylık 400 tl doğalgaz ücreti ödersiniz.Ayrıca zırt pırt resetlemek gerekiyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.11.2019
    "kombi"

    Olumsuz yönleri: kombiyi kutusunu açınca şok olduk üzerindeki 2 tuş yok hiç takılmamış daha önce böyle bir durumla hiç karşılaşmamıştım genel olarak ucuz kalitesiz duruyor kombi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Kombi diyince hep malum markalara gidiyor insanın aklı internette araştırırım mutlaka almadan önce forumları vesaire okurum hep. Bu markayı da ilk defa gördüğüm için araştırmaya başladım çok fazla insanın memnun kaldığını gördüm ve mahallede kombi klima tamiri yapan esnaf bir tanıdığıma sordum o da aynu şekilde oldukça olumlu şeyler söyledi. Memnun kaldım. Kış gelince kullanacağım ama kurulum vs sıcak su oldukça tatmin edici.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Demir döküm kombiler her zaman tercihim olmuştur çünkü daha dayanıklı ve daha sıcaklık verici olduklarını düşünüyorum. Çok hassas bir ibresi var ve kaç derece olduğunu görmek çok basit kullanması da öyle. İki günde elime ulaştı ulaştığı gün kullanımı yapıldı içinden termostat çıksın isterdim ama bu fiyata bu bile iyi o yüzden ayrı bir termostat almayı düşünüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.10.2019
    "güzel tavsiye ederim."

    Olumlu yönleri: Evdeki kombimiz kombilerin genel özellikleri birbiriyle aynı saglamlık konusunda önerebilirim hiç bir problem yaşamadım yoğuşmalı kombidir modülasyon özelligi var memnunum tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.09.2019

    Olumlu yönleri: hızlı gönderi teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.09.2019
    "kesinlikle almayın"

    Olumsuz yönleri: sıfır almış olduğum ürün fabrikasyon arızalı olarak geldi. firmasından kesinlikle hiç bir yetkili tarafıma dönüş yapmadı. gösterge paneli gündüz hiç okunmuyor. ısı ayarı çok ama çok kötü kesinlikle tavsiye etmem.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.09.2019
    "SATICI İYİYDİ"

    Olumlu yönleri: KARGO İYİ ÇOK MEMNUN KALDIK DAHA KURULMADI KURULUNCA YORUM YAZACAĞIM

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.08.2019
    "en ucuz yoğuşmalı kombi"

    Olumlu yönleri: fiyatı ucuz, yoğuşmalı olması artısı, oda termostatı bağlanabiliyor. bağlattım. iyi oldu. aynı ürüne fazla para ödemeyin Olumsuz yönleri: ekran göstergesi siyah üzerine turuncu yazılı. kombi balkonda dolapta olunca gündüz vakti göstergeyi görebilmek beceri gerektiriyor. daha güzel yapılabilirdi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.08.2019
    "tş"

    Olumlu yönleri: çok tş Olumsuz yönleri: memnunum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.08.2019

    Musluk dan sıcak su gelmesi için en az 15-20 tl suyu boşa harcamak gerek ayrıca sık sık reset gerekli beş para etmez evinize sokmayın

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.08.2019
    "hızlı kargo"

    Olumlu yönleri: Gerçekten çok ilgilendiler ürün sorunsuz olarak çok hızlı elime ulaştı.cok teşekkür ediyorum.protherm jaguar kombi için serviste sorunsuz..bol kazançlar diliyorum..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.07.2019
    "90"

    Olumlu yönleri: 900

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.07.2019
    "AMBALAJ HASARLI GELDİ"

    Olumsuz yönleri: ÜRÜN GELDİĞİNDE AMBALAJ ISLAK VE EZİK GELDİ...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.07.2019
    "cevap"

    Olumsuz yönleri: sordugumuz soruya satici olarak cevap bekleme durumumdayizzzz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.07.2019

    Olumlu yönleri: Ürünü sipariş ettikten ertesi gün teslim aldım. Hızlı ve sorunsuz bir şekilde geldi. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.06.2019
    "kombi alcan "

    Olumlu yönleri: karamanda servisiniz varmı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.06.2019
    "urunun pahalı olanlardan farkı yok.farkı sadece fiyatının uygun olması."

    Olumlu yönleri: kalıteli ve uygun fiyatlı kombi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Protherm Jaguar Condens 24KW 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Protherm Jaguar Condens 24KW 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat