Beko BKK 2000 BM 2000 W Konvektör Isıtıcı Yorumları

Beko BKK 2000 BM 2000 W Konvektör Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Baya iyi isitiyor ama cok soguklarda az isitiyor cebimizide guzel yakti 😀 on gunde 400 civari faturaya eklendi. Goruntusu șık bir isitici

  • Trendyol aracılığıyla, 07.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün açıklamaya ve resimlere karşılık gelir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürün gerekten kaliteli ve şık benim kullandgım oda biraz büyük olduğu için ısıtması geç sürüyor ve kapanmıyor sreli çalışması gerekiyor metrekare yüksek oldugu için ancak küçük odalarda 18 metrekare ve atında daha iyi ısıtacaktır. ilk çalıştığında yarım saat hafif koku yaptı ancak sonra koku vs olmadı hiç. ayak montajı çok basit tornavide pense hiçbirsey gerekmiyor. satıcı hemen kargo yaptı şimdilik memun kaldık..

  • NI1 aracılığıyla, 11.02.2021

    Ürünün ısıtması iyi. Çok iyi diyemem, ancak benim işimi görür. Zira ben bu ürünü yazlık evimde 14 metre karelik yatak odamı ısıtsın diye aldım.

  • NI1 aracılığıyla, 29.11.2018

    Ürün iyi ama Aras kargo berbat ürüne hiç özen göstememiş ve ürün açtığımda hasarlı bir ürün ile karşılaştım. Tavsiyem Kargo şirketini değiştirin

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko BKK 2000 BM 2000 W Konvektör Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko BKK 2000 BM 2000 W Konvektör Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat