Fakir Warmy 1000 W 2 Kademeli Fanlı Isıtıcı Kırmızı Yorumları

Fakir Warmy 1000 W 2 Kademeli Fanlı Isıtıcı Kırmızı yorum ve tavsiyeleri

(66 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yer sivici çalışmıyor, arka kapakta derin çizikler, fabrikasyon defolu mal gibi ama çalışıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürün anlatıldığı gibi güzel

    Olumlu yönleri: Ben ofistemadanın altına yaklarımın yanına koydum memnunum güzel ısıtıyor büyük alanlar için olmaz ama böyle ofis çxlışma masası buralarda uygun olurTERMOSTATI YOK tavsiye ederim fiyatına göre gayet iyi bir ısıtıcı 75- derece dönüyor devrildimi kapanıyor emniyeti var. TŞKR

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.12.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Kışın iş yerimiz çok soğuk oluyor. Isınabilmek için ısıtıcı kullanıyourz. Ben de masamın altında kullanmak için bu fanlı ısıtıcıyı satın aldım. Teknik özelliklerde belirtilen rakamlardan çok anlamıyorum. Benim için avantajlı olduğu için bu ısıtıcıyı tercih ettim. Ama ısınma konusunda yeterli gelmedi. Daha güçlü bir ısıtıcıya ihtiyacım var. Satın almayı düşünüyorsanız deneyerek almanızı öneririm. Benim ihtiyacımı karşılamadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.12.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Annem bu fanlı ısıtıcıyı öğrenci evim için aldı. Daha az doğalgaz kullanarak tasarruf etmek istediğimiz için genellikle fanlı ısıtıcı kullanıyoruz. Isıtıcının hafif olması hoşuma gitti. Gittiğim odaya rahatlıkla taşıyabiliyorum. Keşke hız kademesi daha fazla olsaydı. İki tane hız kademesi var. Daha fazla ısıtabilen yada daha güçlü ısı veren bir kademesinin daha olmasını tercih edersim. Bu yüzden ihtiyacımı tam olarak karşılamadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.12.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Bu Fanlı ısıtıcıyı balkonumda kullanmak için satın aldım. Dış görünümü güzel ve kaliteli gözüküyor. Isınma konusunda da ihtiyacımızı yeterince karşılıyor. Ama sadece zeminde kullanılabildiğine dikkat etmeden satın almıştım. Havanın çok soğuk olduğu günlerde koltuk üzerinde de kullanmak istiyorum. Ama zemin olarak algılamadığı için malesef kullanamıyorum. O yüzden iade etmeyi düşünüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.12.2021
    beğendi

    Olumlu yönleri: Çok kullanışlı sıcaklığı mükemmel bir cihaz tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fan calismadi. Isitma tek seviyede calisti. Kargo paketi iyiydi. Fakir paketi ne delikler vardi. Magazada zedelenmis gbi...Geri gonderdim, bekliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İade almadı firma, iyiki almamış

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok gürültülü ama iyi ısıtıyor. fan ebadını büyütmeli ya da daha sessiz çalışan pervane geliştirmeli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Yakın zamanda kendim için satın aldığım Fakir Waemy Twist 2000 W ürüne ciddi anlamda hayran kaldımç Bu ürün ısıtma işlemini fazlasıyla karşılamakta.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok süper değil ama idare eder bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    Memnunum

    Olumlu yönleri: keyifli alışverişler herkese. Ben de geçtiğimiz hafta gitti hidiyordan Fakir Warmy Twist 2000 W marka bir radyatör ısıtıcı sipariş ettim.Ürün son derece etkili ve yüksek ğergormanslı.Ayrıca haznesi de oldulça geniş.Kesinlikle edinilmesi gereken müthiş bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    ++

    Olumlu yönleri: Fakir Warmy marka radyatör satın almıştım tüm kış boyunca bu radyatör odamız sıcacık tuttu çok memnun kaldım ısı ayarı çok başarılı Keşke daha önce de satın alsaydım gönül rahatlığı ile alıp kullanabileceğiniz bir ürün olduğunu unutmayın Ben son derece memnun kaldım satıcı firma teslimat aşamasında hiçbir sıkıntı yaşatmıştı Ayrıca paketlenmesi de çok başarılıydı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    Memnunum

    Olumlu yönleri: Özellikle kış mevsiminde işyerinde çok üşüyordum. Bu yüzden internette yaptığım araştırmalar beni bu ürüne yönlendirdi. Aldığım günden beri aktif olarak kullanıyorum. Ve çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sesi biraz fazla

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.02.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Gayet güzel bir ısı veriyor. Ben gayet memnunum üründen

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.02.2021
    Memnun kaldım

    Olumlu yönleri: Gayet iyi bir şekilde ısıtıyor. Kullandığım andan itibaren baya memnun kaldım

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.01.2021

    Fiata göre guzel bir ürün kalitesi ve küçük alanlarda hemen ısıtmasi guzel.Anında sıcaklık vermesi de tercih edilebilir bir özellik . Devrilme ye karşı emniyeti coxuklar için yanıcı olmaması da guzel tavsiye ederim 👍

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    sessiz, güzel ürün, çok büyük mekanlarda düşünmeyin

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Warmy 1000 W 2 Kademeli Fanlı Isıtıcı Kırmızı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Warmy 1000 W 2 Kademeli Fanlı Isıtıcı Kırmızı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat