Delonghi HSX2324F 2400 W 3 Kademeli Konvektör Isıtıcı Yorumları

Delonghi HSX2324F 2400 W 3 Kademeli Konvektör Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(43 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bu havalarda güzel ısıtıyor kış tam gelmediği için kullanamadım ama şindilik güzel ve çabuk ısıtıyor üflemesi çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    görünümü şık, hızlı ve güzel ısıtıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    👍🏻 İyi mal! Teşekkür ederiz!

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok hızlı teslimat ve çok güzel ısıtıyor.tek odayı çok kısa sürede sıcacık yapıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 27.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    resimdekilerle birebir aynı ürün geldi

  • Trendyol aracılığıyla, 12.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Herşeyi ile mükemmel ısıtıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Görünüm iyidir. İyi çalışıyor. İlk 1-2 gün biraz kablo kokusu yapar (plastik kokusu) ama geçiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bu fiyata dijital termostat olmaması dezevantaj. 1-6 arası kademeler var ama kaç derece belli değil. Kitapçığında da yazmıyor. Ekranı ve uzaktan kumandası da yok. İkinci ve üçüncü kademede fanını kapatamıyorsunuz gece yatarken ses oluyor. 200tl daha verip Bosch almanızı öneririm. 2400-2500w tercih edin 60-70m2 ve üstü odalar için. Bunun dışında ısıtması iyi.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.03.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Sürekli yandığında genişçe bir odayı ısıtıyor,fakat saatte 2,5 kw elektrik yakıyor.Gelen faturayı görünce ve son zamlardan sonra kullanmayı bıraktık kenarda duruyor..Bir mucize olur Elektrik ucuzlarsa kullanırız inşallahhh...

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Şimdilik çok güzel elektirik tüketimide iyi olursa deyme keyfine

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Biz köy evimizde kullanmak için ısıtıcı arıyorduk dik ısıtıcılardansa yatay ısıtıcıların daha çok ısıttığına inanıyoruz. Bu yüzden de bu ısıtıcıyı almaya karar verdik. Eşimin iş yerinde kullandığı ısıtıcının markasından o memnun kalınca ev için de aynı markayı aldık. İyi ki de almışız dedik çünkü çok güzel ve kullanışlı bizim için. Özellikle oda termostatı olması çok işimize yaradı .Böylece istediğimiz sıcaklığı ayarlayabiliyoruz. Severek kullandığımız bir ürün oldu. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.12.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Isı kontrolünü yapabilmeniz için termostatı bulunuyor. Termostat ısıtıcı alırken dikkat edilmeyen bir özellik ama çok gerekli çünkü ısı ayarlamalarını yaparken çok kurtarıcı oluyor. 25 - 30 metrekarelik odamızı tek başına çok kısa sürede ısıtıyor. Isıtıcıyı kullanırken ekstra soba ya da kalorifere ihtiyaç duymuyorsunuz. İhtiyacı olanlar ve almak isteyenler için güzel ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: 3 farklı kademesi var bu güzel tek kademeli olunca bazen sıkıntı oluyor. Çok sıcak ya da çok soğuk olma gibi bir problem ortadan kalkıyor. Onun yanı sıra kargolanması çok kısa sürdü genelde böyle ürünlerde kargolar çok geç elimize ulaşıyor. Firmanın bu kadar hızlı çalışmasına gerçekten çok şaşırdım ve mutlu oldum. Her açından memnun kaldığım karlı bir alışveriş oldu diyebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.12.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Oda sıcaklığını çok iyi ayarlıyor. Ayarlama ekranının led olması çok güzel bir şey düğmeyle ayarlamak bazen zaman alabiliyor. Kurulumu ve kullanımı çok kolay ilk defa ısıtıcı kullanacak bir insan bile zorlanmadan kullanabilir. Dikey olduğu için çok yer de kaplamıyor. Evi küçük olanlar için yer kaplamaması çok güzel bir özellik bence. Bizim ihtiyacımızı karşıladı. İhtiyacı olan herkese öenerebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.12.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: İnternetten baktığım ısıtıcılarda genellikle yatay yönlü kullanıma uygun ısıtıcılar buldum. Ben dikey yönlü bir ısıtıcı istiyordum. Biz aslında yayla evimiz için istiyorduk ama almışken kendi evimizde de kullanabilelim diye kolay taşınabilen bir ısıtıcı olmasına dikkat ettik. İstediğimiz gibi de oldu gerçekten taşınması çok kolay fazla yer kaplamamaması da güzel bence. Bunun üzerinde bir de kolay kullanım sağlayan dijital ekranı olması cihaza pratiklik katıyor. Özellikleri açısından kapsamlı bir ürün. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    kargo geldiği an kusurlu ürün oldugunu Trendyol asistana bildirim anında iade talebinde bulundum Önce Kargoyu 3 gün almayıp sonrasında Yalan beyanla iadem reddedildi Bu satıcıdan kesinlikle ama kesinlikle ürün almayın

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ÜRÜN KULLANIŞLI TAŞINABİLİR OLUŞU HAFİF OLUŞU DİĞER MARKALARIN AYAKLARINI EXTRA ÜCRET İLE SATIYOR OLUŞU ÜRÜNÜ DİĞERLERİNDEN AYIRAN ÖZELLİKLERİ.TAVSİYE EDİLİR.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.10.2021
    Basarili

    Olumlu yönleri: Basarili

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Çok memnunum çok şık bir radyatör her şeyden önce güzel ısıtma sağlıyor bebekli ve çocuklu evler için de çok fayda sağlayacaktır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.06.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: İki kişi olduğumuz için bize yeter diye düşündük, bu yüzden sipariş vermiştik. Ancak ürün geldiğinde fişe takar takmaz eve yayılan bir plastik kokusunun olduğu belirtmeliyim. Bunun yanı sıra çokta geç ısıtıyor. Anlayacağınız yaktığınız elektriğe de hiç değmiyor. Kargo da bize çok geç geldi. Almak isteyenler olursa ya da alacak olanlar varsa tavsiye etmem, memnun kalmadığımız için önermiyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi HSX2324F 2400 W 3 Kademeli Konvektör Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi HSX2324F 2400 W 3 Kademeli Konvektör Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat