Alsanfan Profan Modern Tavan Vantilatörü Yorumları

Alsanfan Profan Modern Tavan Vantilatörü yorum ve tavsiyeleri

(37 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok sessiz. Tasarımı çok güzel. Aydınlatma oldukça yeterli

  • Amazzon aracılığıyla, 16.06.2023
    Oldukça şık ve "havalı"

    Bu ürünü almadan önce birçok soğutucu sistem üzerinde araştırma yaptım. Evim oldukça küçük olduğundan (50m2) klima kurulması mümkün değildi, yine evin küçük olması (ve performans sorunları) hasebiyle sulu soğutucuları da tercih edemedim. Dolayısıyla geriye sadece tavan vantilatörü seçeneği kaldı. Benzer ürünler arasında araştırma yaptığımda; satıcı firmanın yerli olması, tek işinin bu olması, aydınlatma gücü (eğer aydınlatma sizin için önemliyse buna mutlaka bakmanızı öneririm), fan gücü ve ürünün görüntüsü gibi kriterleri gözeterek bu ürünü aldım. Kurulum: 2 kişi oldukça basit bir şekilde yapılabiliyor. Tasarım: Kanatları tahta görünümlü oldukça şık ve ağır duruyor, renk itibariyle de birçok mobilya ile uyumlu. Kullanım: Sadece kumanda ile çalışabiliyor, kumandanın kullanımı oldukça basit. Kumandanın bozulması durumunda biraz sıkıntı olabilir, muadillerinde iple çekme gibi alternatifler varken bunda yok ama kabul edilebilir bir eksik. Serinlik: 6 Kademeden oluşan bir fan sistemi var, evin küçük olması sebebiyle biz ancak 4.seviyeye kadar kullanabiliyorz ve bize fazlasıyla yetiyor. Çok sıcak bir evde olmamıza rağmen bizim tüm serinlik ihtiyacımızı karşıladı. Klima gibi de hasta etme durumu yok, daha sağlıklı bir serinlik hissi sağlıyor. Işık: 3 kademeli ışık mevcut, sarı, beyaz ve her ikisinin karışımı. Her kademedeki aydınlatma da gayet yeterli. Fiyat: Muadillerine göre biraz pahalı lakin muadillerinden kesinlikle daha sağlam, daha etkili ve daha şık olduğu için parasını hak ettiğini düşünüyorum. Sonuç: Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.02.2023
    Sağlam

    Ürün aynı fotoğrafta göründüğü gibi duruyor. Ahşap kanatlar çok sağlam duruyor. Kumanda güzel çalışıyor, ışık rengini kumanda ve anahtardan soğuk beyaz, gün ışığı ve sıcak beyaz olarak ayarlayabiliyorsunuz. Çok rahatlıkla minimum 20 metrekare alanı doğrudan serinletir. Daha küçük mekanlarda biraz duruyor, ben 13 metrekarelik yatak odasına taktırdım, biraz büyük durdu. Ama duruşu çok sağlam. Henüz kullanmadığım için performans ve ses ile ilgili yorum yapamıyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün başarılı. Ancak bizim tavan yüksekliğiniz biraz fazla olduğu için tam verim alamadık.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.08.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü dört gün önce 4720 tlye alıp şimdi 4379 tl olduğunu görmek üzücü öncelikle. Üstelik önceden trendyol cüzdandan aldığımda belli bir yüzdesi tekrar yatıyordu, şimdi onu da kaldırmışlar. Görsel olarak çok güzel, hem şık hem yumuşaklık katıyor eve, malzeme gerçekten ahşap mı hiç emin olamadık.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    klima sevmiyor ama serinlememiz gerekiyor diyorsanız harika bir ürün. klima performansında...

  • Trendyol aracılığıyla, 18.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli ihtiyacı karşılıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel bir ürün ve tasarım 4 gündür kullanıyorum, sessiz çalışıyor, balansını da yaptım, kanatları doğal ahşap, uzaktan kumandalı ve 6 hız seçeneği var , led üzerinde montajlı geliyor 3 farklı led rengi seçeneği mevcut.Serinletmesi oldukça etkili.

  • Trendyol aracılığıyla, 11.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Henüz ürünü kurmadım. Ancak aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Kanatlardan biri deforme geldi. Kargoda hasar almış sanırım. Firma oldukça ilgili ve iletişime açık. İletişim kurmak çok kolay. Yeni kanat gönderdiler hemen. Resimde göründüğü gibi ve oldukça kaliteli malzemelerden üretilmiş. Ürünü kurunca yorumu güncelleyeceğim. Firma yetkililerine teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 27.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok başarılı. Hem tasarımı estetik, hem de kullanışlı. Teslimat hızlıydı.

  • Trendyol aracılığıyla, 24.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir urun

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok kaliteli. En hızlı ayarda sallanma yaşadım. Paketten dengeleyici kite ait bulunması gereken ağırlıklar çıkmadı.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Siparişin ertesi gün elimize ulaştı. Hem çok şık, hem de sessiz çalışıyor ve sallanmıyor 👍🏻

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.06.2021

    Alsanfan Dark Wind modelini aldım, çok sessiz çok güzel bir ürün montajı da çok kolay, firmagörevlisi çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim. Teşekkürler...

  • Trendyol aracılığıyla, 17.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Üründen çok memnumum, kurulum için firma ile iletişime geçtim ve oldukça hızlı bir şekilde gelip sorunsuz kurulumu tamamladılar. 20m2 lik bir oda için ışığı da gücü de yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    oldukca iyi montajini kendim yaptim.beyaz ve sari isik secenekleri var.pervane siddetini ayarlayabiliyorsunuz

  • Trendyol aracılığıyla, 06.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok başarılı. Işığı 3 çeşit ama biraz fazla kuvvetli.Kısılabilseydi iyi olurdu. Kurulum olarak kendiniz yapmayın diyor ama ben yazlık yerde kime yaptıracağım.Yine de kendim sorunsuz monte ettim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Mal çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 04.09.2020
    Gerçekten harika bir ürün

    Ürün belirlenen sürede tam ve eksiksiz teslim edildi.Gerçekten son derece kaliteli bir ürün,uzun yıllar kullanacağımı düşünüyorum.Mağaza iletişimi mükemmel,bulunduğum şehirde servisi de var.Kurulumu henüz yapmadım ama beklentimi karşılayacağından eminim.Teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fanı kuralı 2 ay oldu, yatak odasına asma tavanı yaptırırken saç profil çaktırmıştım tavana duvarına ve ufak bir delik bıraktırmıştım, oraya kendim montajladım. 47 yaşındayım ilk defa evimde tavan vantilatörü kullanıyorum. Ayaklı vantilatörden çok çok daha iyi, havayı eşit olarak bütün odaya dağıtıyor, direkt yüzüne veya başka bir yerine şiddetli gelen bir hava yok, salınımdaki gibi bir gelip bir gelmemezlik de olmuyor, devamlı rüzgar esiyor gibi bir hava yaratıyor. İlk ayarda bile yeterli olabiliyor ki son ayarda fırtına çıkıyor zaten. Klima gibi buz gibi yapmıyor ve çok elektrik harcamıyor. Ve en önemli merak edilenlerden biri ki ben de hep merak ederdim, çok sessiz çalışıyor, son hızda bile rahatsız eden bir sesi yok...Led lambası 3 farklı tonda ışık veriyor, soğuk, sıcak ve normal ışık. Bu arada İzmir'de yaşıyorum yani çok sıcak bir şehirde...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Alsanfan Profan Modern Tavan Vantilatörü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Alsanfan Profan Modern Tavan Vantilatörü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat