Toshiba 49L2863DAT 49 inç 123 cm Dahili Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Yorumları

Toshiba 49L2863DAT 49 inç 123 cm Dahili Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(30 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat/performans

    bayadır televizyon araştırıyordum, ürün çok iyi, vestel servisi hemen gelıp kurulumu yaptı, bluetooth olması ekstrası

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2020
    SÜPER

    Olumlu yönleri: Televizyonumuzu alırken ben seçtim bu televizyonu. Uzun ir araştırma yaptım. Media markette falan gidip direk inceledim falan ve gayet beğenerek aldık bu televizyonu. Beklediğimiz gibi de çok kaliteli hatta mükemmel bir televizyon çıktı. Görüntü ve ses kalitesi olsun, tasarımı, akıllı tv uygulamarı hepsi keisnlikle çok başarılı. Üstelik bu kaliteye göre fiyatı da çok uygun. Eğer televizyon alacaksanzı kesinlikle bu televizyonu tavsiye ederim sizlere.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.03.2020

    1 LG 2 TOSHIBA bence paran varsa LG al yoksa ucuz ve kalite istiyorsan TOSHIBA

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 18.03.2020

    Aynı zamanda Samsung plazma 3d 600 Hz var bende 129 inç yaklaşık 11 yıl oldu. Toshibadan çok daha güzel görüntü kalitesi var Samsungun ayrıca 3d si var.Toshibanın artısı WiFi birde kendinden Dahili receiverinin olması.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.12.2019

    arkadaşlar alcak olanlar için söylüyorum ben alalı 4 ay oldu ekranına daha bir allahin kulu dokunmadı netflixten film izliyordum birden bire ekranın ortasında siyah bir çizgi oldu ve gitgide büyüdüve ben servise göderdiğim zaman bana 2000tl gibi bir masraf çıktı ve kullanıcı hatası olduğnu söylediler bana yerine kullanmak için vestel bir tv göndericez dediler ama bir türlü yollamadılar alanlar parasını çöpe yatırır benden demesi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.12.2019
    kanal geçiş hızı nasıl

    Olumlu yönleri: kanal değiştirirken hızı nasıl

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.11.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) 4x4

    Olumlu yönleri: 4x4 başka ne denir ki

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2019
    iptv sıkıntı

    görüntü kalitesi lg samsung gibi değil biraz mat ara yüzü cok basit kasa iyi saglam smart ozelligi iyi degil cok secenek yok iptv kullananlar m3u dosyasi yukleyecek uygulama iki tane var ssiptv ve ottplayer ama ikiside acmiyor tüm cabalarim ve ugrasima ragmen acamadim olmuyor kisacasi aksam eve gelip bir iki saat tv izleme imkaniniz varsa bu büyüklükte tv icin hemen alin derim ama benim gibi iptv Netflix vs program larla vakit geciriyorsaniz benim fustugum hataya dusmeyin

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2019
    Beş Yıldız

    Mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2019
    Kaliteli Ürün

    Daha önce aynısından bir tane almıştık, özellikleri ve fiyatı piyasadaki pahalı diğer markalara kıyasla daha tatminkar, diğer evimiz için bu ay bir tane daha aldık. Özelliklerinden ve görüntü kalitesinden çok memnunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2019
    "."

    Olumlu yönleri: full hd ekran cozunurluk kalıtesınde led tv. Dahılı uydu alıcılı smart tv ve wifi özellıgı olan tv. Cok uygun fıyata buyuk ekranda iyi seyıfr keyfı sunan bır tv. Memnun kaldık.

  • NI1 aracılığıyla, 10.05.2019
    İyi ürün iyi fiyat

    Ürün siparişin ertesi günü geldi.Yetkili servis ücretsiz olarak kurulumu gerçekleştirdi. Özellik olarak diğer bilinen markalardan farkı fiyatı,led TV almayı düşünenler için tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 29.04.2019
    BENİM İŞİMİ GÖRDÜ.. FİYAT PERFORMANS.

    ARKADAŞLAR TELEVİZYONU ALDIM KURCALADIM, DAHA ÖNCE SAMSUNG VE LG KULLANDIĞIM İÇİN ONLARLA KIYASLADIM EKSİLERİ VE ARTILARI ŞUNLAR 1- daha önce samsung veya lg kullandıysanız görüntü kalitesinden memnun kalmayacaksınız hatta kanallar HD mi diye tereddüt edeceksiniz. fakat sonra alışıyorsunuz. 2- kasası çok ince değil hatta plazma tv ler gibi ayrıca kasa malzemesi o kadar da kaliteli değil. 3- internet fişek gibi youtube, film vs çok iyi. kumandadan da aslında internet çok zor değil fakat klavye ve mause bağladınız mı bilgisayardan farkı yok. 4- garantisi vestel hemen gelip kuruyorlar ücretsiz 3 yıl da garantisi var 5- içinden duvara asma aparatı çıkmıyor. 6- kanal geçişleri yavaş 2 saniye sürüyor 7- kumandası da çok sağlam gelmedi bana düşünce kırılacakmış gibi 8- on numara özellikleri var telefondan, bilgisayardan ekran aktarma, netflix vs. kısacası internet için televizyon arıyorsanız bu fiyata bu kadar kaliteli tv bulamazssınız ama görüntü kalitesi çok iyi olsun diyorsanız başka tv bakın.

  • NI1 aracılığıyla, 05.04.2019
    fiyat-performans

    ürün fiyatına göre gayet iyi, şık sade 1 görünümü var, kumandası göz yormuyor. bu fiyata gönül rahatlıgıyla alınır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.03.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Sorunsuz

    Olumlu yönleri: Hızlı ve olumlu dönüşler için teşekkürler, ürünü aldım 20 saat sonra elimdeydi, Harika.

  • NI1 aracılığıyla, 31.01.2019
    Süper tv

    Ürünü 2 gün içinde elimize ulaştı sonraki gün servis gelip montajını yaptı görüntü kalitesi çok iyi herkese tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 22.01.2019
    Toshiba

    Güzel beğendim👍🏻

  • NI1 aracılığıyla, 30.12.2018
    Öneriyorum

    Ürün geyet güzel kesinlike öneriyorum. umarım uzun yıllar kullaırıım

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2018
    TOSHIBA KALİTESİ

    Vestel Kurulum yapıyor. Cihaz Çok güzel kalitesi falan iyi kutusu bile bir ağır . Toshiba kalitesi işte...

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2018
    Ürün gercekten mükemmel

    Ürünü alalı yaklaşık 1 hafta oldu piyasada alınabilecek en iyi tvlerde biri diyebilirim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Toshiba 49L2863DAT 49 inç 123 cm Dahili Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Toshiba 49L2863DAT 49 inç 123 cm Dahili Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat