Samsung UE50NU7400 50 inç 127 cm Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Yorumları

Samsung UE50NU7400 50 inç 127 cm Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(109 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    50nu7400

    televizyonu 1 hafta araştırma sonucunda aldım. görüntüsü gayet güzel. tüm televizyon incelemelerini yaptım. fiyat performans olarak bu tv alınabilir. telefon, Laptop rahatlıkla bağlanıyor. bağlanma hızları çok iyi. Netflix gibi uygulamalar hızlı çalışıyor. akıllı kumandası güzel. tek sorun play store da tv için yeteri uygulama yok. cihaz daha çeşitlilik gerekiyor. internet de tarama hızı iyi. 10 üzerinden 9 veriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gemlik 16

    gayet iyi bir tv görüntü kalitesi güzel ara geçişleri başarılı akıllı kumandasıyla kullanım menüsü basit ve sade PTT kargoya Teşekkürler süper bi sevkiyat ankaradan hiç bir hasar görmeden geldi yanlız kanal silme yokmu bilmiyorum gereksiz kanalları silmedim HB dan iyi indirim yakalarsanız alabilirisiniz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün gayet başarılı kargo firmasına sorunsuz teslimat için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyatını fazlasıyla hakeden bi tv

    Ben bu ürünü başka yerden aldım ve çok çok memnunum.bunu almadan önce mu7400 ü alacaktım ama fiyatını çok abarttıkları için vede kronik ekran sorunları olduğu için bunu aldım.şimdi samsung servisine sorsanız hangisi daha iyi diye mu7400 tavsiye ederler çünkü geçen senenin ürünü olduğu için eldeki ürünleri bitirmek istiyorlar...ikisini yanyana görmüş biri olarak nu7400 her anlamda mu7400 den daha iyi bi tv. Hatta 7 serisinin en iyisi nu7400..samsung mu7400 tv de ips panel,bunda va panel kullanmış. iki panelinde avantajlı dezavantajlı olduğu taraflar var ama nu7400 de kullanılan va panel önceki va panellere göre çok geliştirilmiş..ips va panelden daha iyi görüntü sunuyor diyenlere aldanmayın.mu8000 de va panel kullanmış ama 7400 ü her haliyle tokatlıyor. Bu paraya alabileceğiniz en iyi tv kesinlikle nu7400.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Şimdilik iyi. 2 gün içinde gelmesi ve aynı gün kurulum yapılması memnuniyet ile karşılandı. Teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harikaaaa

    TV yi buradan almadım. 2 hafta önce aldım. almadan önce baya bir araştırma yaptım en son LG ile Samsung arasında kaldım ve Samsung aldim. iyi ki Samsung almışım TV harika. ses, görüntü, hız ... gayet güzel. ayrıca serviste hemen geldi kurulumu yaptı. alacaklara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Renk kalitesi,kanal geçişleri,internet hızı çok iyi olan bir ürün.kesinlikle tavsiye ederim.memnun kalacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Bende bu model tv aldım.Va panel olduğu için yanlardan baktığınızda renkler soluyor.Maçlarda top titriyor gibi, Motion acık ve kapalı denedim. Kapalı olduğunda biraz daha iyi gibi, Bu fiyata bu kadar olsa gerek,

  • HepsiB. aracılığıyla
    beinconnect ugulamasi yok

    beinconnect uygulmasi yer almiyor internet uzerinden de bu platforma ulasim yok yani bein connect uygulamasi kullanacak kisiler icin samsung almak pismanliktir.onund disinda ses goruntu olarak fiyat performans urunu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2020
    Tavsiye ederim

    Hepsiburadadan sipariş verdik 3 ay önce geldi servis geldi kurulumunu yaptı ve 3 aydır kullanıyoruz çok güzel televizyon tavsiye ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2019
    Tavsiye ederim

    Pazar sabahı sipariş ettim Salı günü geldi yurtiçi Kargo çarşamba servis gelip kurulum yaptı çok güzel bir televizyon tavsiye ederim

  • Media Markt aracılığıyla, 01.10.2019
    Samsung tercihim yine doğru çıktı.

    15 yıl önce aldığım. LCD tv'mi sorunsuz olarak hala kullanıyorum. Yıllar sonra pek çok marka arasından uzun araştırmalar sonunda yine kararım SAMSUNG oldu. Kullandıkça hayranlığım ve takdirim artıyıor. Teşekkürler samsung, aklınıza ve elinize sağlık.

    Avantajlar : ucuz, Gerçekçi renkler, Parlak ekran, Hafif, Dahili hoparlörler, Dayanıklı

    Ürünü öneriyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 19.09.2019
    cihaz ortalamanın üzerinde güzel

    2 ay oldu , ses net , görüntü net , kalite net, ince , kibar , işimizi fazlası ile görüyor. teşekkürler samsung

    Avantajlar : Gerçekçi renkler, Parlak ekran, Hafif, Dahili hoparlörler, Dayanıklı

    Ürünü öneriyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2019
    Dört Yıldız

    sorunsuz başarılı ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2019
    Beş Yıldız

    Tüm özellikleri ile kaliteli bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2019
    Ürün iyi

    Ürün genel olarak internetten ve TV izlerken hızlı. Açılışı felan da hızlı. Görüntü kalitesi için ben çok araştırdım ve inanmanın falzasiyla başarılı ürün. Zaten 4k var TV de ve 4k ile HD yayın farkını zor anlıyorsunuz. Ses kalitsi ve seviyesi çok iyi biz 10. Kademede dinliyoruz falza oluyor(100 kademe ses var 😅) kumandadan internette gezinmek zor oluyor alıcılar wirless mause alırsa çok rahat olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2019
    Üründe satıcıda mükemmel.

    Ürünü uzun araştırmalar sonucu fiyat performans olarak en iyisi olduguna karar verdim. Akıllı kumandası harika. 7100 modeliyle görüntü kalitesi renkler canlılık çok farklı oldugu için 7400 modelini aldım. Hiç düşünmeden gönül rahatlığıyla alabileceğiniz ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2019
    F/P Ürünü

    Ürünü detaylı araştırmalar sonucunda başka bir satıcadan adım. 50NU7400 kendi segmentinde tam bir F/P ürünü diyebilirim. Smart tv ve Arayüz gayet başarılı. Görüntüde titreme var diyenler Auto Motion özelliğini kesinlikle kapatın kesinliklikle titreme çok büyük oranda kaybolacaktır. Mesafe olarakta 2.5-3.5 metre mesafeden rahatlıkla izlenebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2019
    Güzel televizyon

    orijinal ürün geldi, montajı yapan kişi teşir olmadığını söyledi. tv nin açılış süresi çok kısa (harika),internete giriş çok hızlı,kanal geçiş süresi iyi,kumanda kibar, sadece 10 yıllık bir ses sistemim vardı onu başlayamadım tek eksisi bu bence

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2019
    Kalite

    Ses, görüntü kalitesi çok iyi. Tv haricindeki diğer uygulamaların kullanımı da rahat. Bu fiyata performans ürünü

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung UE50NU7400 50 inç 127 cm Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung UE50NU7400 50 inç 127 cm Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat