Samsung UE-65NU8000 65" 4K Smart LED TV Yorumları

Samsung UE-65NU8000 65" 4K Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(25 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye Ediyorum

    Ürünü alalı 3 ay oldu ve gayet başarılı. Herhangi bir arıza yapmadı. Servis gelip kurdu. ölü pixelde yoktu.Görüntü kalitesi çok iyi. çok araştırdım ve en iyi fiyat buradaydı. Şuan bile fiyatı benim aldığım tarihe göre yüksek. En uygun fiyat kesinlikle hepsiburada da

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Aralığındaki En İyi Televizyon

    Çok araştırdım. Çok düşündüm. LG ile arasındaki farkları en detayına kadar araştırdım. Görüntü siyah seviyeleri ,renk doygunluğu ,film izleme, oyun oynama her açıdan üstün samsung nu8000. tek sorun eğer harddiskinizde filmleriniz varsa samsung sony tvlerinde dts desteği yok.çok üzüldüm ve buna çok şaşırdım. lg de dts desteği mevcut. kısacası bu kadar para vereceğim en iyisi olsun diye düşünüyorsanız qled'ler oled'ler ile yarışan nu8000 serisini düşünmeden alın. Not: Aldıktan sonra görüntü ayarlarından standart ı seçip uzman ayarlarından renk seçeneğini doğaldan otomatiğe alın. doğalda renkler çok patlak ve aşırı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Samsung kalitesi

    Ürünü çok araştırdım daha önce diğer markaların tvleri kullanma şansım oldu gerek kalitesi gerek yetkili servis farkı ile samsung önde güvenli alışveriş imkanı için hepsiburada’ya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Samsung kalitesi

    Ürünü çok araştırdım daha önce diğer markaların tvleri kullanma şansım oldu gerek kalitesi gerek yetkili servis farkı ile samsung önde güvenli alışveriş imkanı için hepsiburada’ya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hızlı teslimat kaliteli tv.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fena değil

    Hızlı teslimat, ancak 1 ay içinde ürün arıza yaptı ve Samsung tarafından sıfırı ile değiştirildi, servisi gayet başarılı.. renkleri ve arka fonu soluk değil bazen aşırı net ve canlı diyebilirim, ses seviyesi iyi ve sorunsuz çalışıyor ekstra bir hapörlör gerekmiyor, internete hızlı bağlanıyor kopmalar olmuyor, youtube, netflix, amazon prime'da sorun yok. Arabiriminde geçişler hızlı (1-2sn), kapanmalar (1-3sn), kullanılabilir uygulamaları pek de fazla değil o yüzden arabirimi biraz boş yanında media kutusu almanızı tavsiye ederim.. ve tabi UPS ve akım korumalı priz. Akıllı kumandasının yanında bir de samsung akıllı TV uyumlu klasik kumanda alırsanız faydalı olacaktır kullanış açısından. Bilgisayar bağlantısı hem steam link hem hdmi üzerinden başarılı ve hızlı tepkime süresi az ve çok dikkat etmedikçe TV'ye baktığınızı unuturacak kadar iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2019
    DTS Yok

    Ürünü PS4 ile kullanıyorum. Görüntü kalitesi olarak tatmin edici. Fakat ürünün en büyük problemi DTS ses çözemiyor olması, tamam hadi DTS çözemiyor, DTS çözen ses sistemine passthrough işlemine de izin vermiyor. Yani 10 bin TL verip son model üst orta sınıf bir TV alıyorsunuz ve 3 kuruşluk MKV dosyası DTS ses içeriyor ise bu ürünle izleyemiyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2019
    Beş Yıldız

    Mükemmel deneyim, Cihazı alalı yaklaşık 6 ay oldu.Kusur bulamıyorum.Ses sistemim olmasına rağmen kendi sesi okadar iyiki açmama gerek yok.Görüntüler mükemmel samsung cihazları ve akıllı ev sistemleriyle uyumlu yüksek teknoloji bir ürün çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2019
    Dört Yıldız

    Televizyon her konuda ev kullanıcısını fazlasıyla tatmin edecektir. Ps4, teledünya ya da uydu kullanıyorsanız bunlara direkt uyumlu. Steam uygulamasıda çok başarılı bir şekilde oyunları ekrana yansıtıyor. Netflix, Spotify vb. bir çok uygulama zaten mevcut. kumandası küçücük ve çok kullanışlı. Tek bir problemi var, hoparlörleri arka tarafında olduğu için sesi ne kadar açarsak açalım net ve iyi bir şekilde alamıyoruz.(Cadde üzerinde oturuyoruz belki çevre sesin de etkisi vardır.) Bir ses sistemi almayı planlıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2019
    Harika Ürün

    Harika ürün, harika servis. Ürün geldi servis kurdu, ölü pixel vardı, değiştirip iki gün içine yenisini getirdiler. Elektronik bu şanssızlık olur. Ürün çok iyi, son derece hızlı smart özellikleri, görüntü mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2019
    Beş Yıldız

    sorunsuz tv almak isteyenler düşünmesin harika bir cihaz

  • Media Markt aracılığıyla, 27.05.2019
    Kaliteli bir cihaz

    Avantajlar : hızlı sipariş alma
    Dezavantajlar : teslimat çok geç yapıldı
    Ürün kaliteli güzel biraz pahalı olsa da.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2019
    Tavsiye ederim.

    Bu televizyonu aldığım için gözlerim bana her gün teşekkür ediyor. Gerçek 4K içerik ile izlenmesi tavsiye olunur. 3 metreden mini bir sinema keyfi yaşatıyor bize. Almayı düşünenler için söylüyorum, çok düşünmeyin.

  • Media Markt aracılığıyla, 30.04.2019
    Başarılı

    Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum iyiki almışım çok memnunum görüntü ses kalitesi Q ledleri aratmıyor

  • NI1 aracılığıyla, 19.04.2019
    sorunsuz

    sipariş verdiğim gün kargolandı, Televizyon kapalı kutu olarak elime ulaştı sorunsuz bir alışveriş

  • NI1 aracılığıyla, 12.04.2019
    çok güzel

    ultra hızlı teslimat , ve hızlı kurulum

  • NI1 aracılığıyla, 17.03.2019
    Samsung 65 NU8000

    Ürün Güzel. 100 MHZ olanlar içerisinde en uygun olanıydı. Diğer bir alternatif de SONY idi ancak android çok sık çöktüğü yorumlaı üzerine Samsung u tercih ettim. Gömül isterdi 75 inch lik olanı alabilseydim anca 5 bin TL gibi aşırı fazla bir fark vardı

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2019
    Harika!

    43 yaşındayım, uzun zamandır para ile satın aldığım bir şeyden ilk kez bu kadar mutlu oldum. Harika bir TV ve iyi bir satıcı. Zamanında teslim edildi. Samsung servisi de harikaydı. Teşekkürler Hepsiburada!

  • NI1 aracılığıyla, 12.02.2019
    Harika mukemmele yakin

    Guvenilir gayet iyi

  • NI1 aracılığıyla, 31.01.2019
    On numara TV

    Çok fazla kullanamadım daha ancak bu fiyatlarda alınabilecek en iyi F/P ürünü.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung UE-65NU8000 65" 4K Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung UE-65NU8000 65" 4K Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat