Samsung UE-49NU7300 Curved 4K Uydu Alıcılı Smart LED TV Yorumları

Samsung UE-49NU7300 Curved 4K Uydu Alıcılı Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(80 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    satıcı sorunsuz

    indirim konusunda daha da indirim olabilir , geriye kaln tüm işlemlerde iyiydi . cihaz sorunsuz cihaz ile alakalı paylaşımı daha sonra yapacagım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Düğün Nişan Videolarınızı İzleyemezsiniz

    Bu Televizyondan yeni aldım Avi Dosyalarını kesinlikle açmıyor Dizi Film izleyemezsiniz onun dışında görüntü kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla
    10 NUMERO

    herşeyiyle 10 numara, satıcı teknofish ertesi gün kargoladı 2 günde elimdeydi, bu fiyata çok iyi kalite performans

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hayal Kırıklığı

    Ürünün teslimi sıkıntılı oldu. Cuma günü gelmesi gereken cihaz cumartesi geldi. Hali ile kurulumu 3 gün geciktirdi. Ayrıca kargo kata teslim değilmiş, cihazı sokaktan eve ben taşıdım. Cihaza gelicek olursak görüntü kalitesini beğenmedim, renk canlılığı çok iyi değil. Tasarım konusunda cihaz çok basit görünüşe sahip kalitesiz görünüyor karşıdan bakınca. Kumanda tam vasat smart klavye olmadığı için mail adresi şifre girmek falan hayli gıcık edici. Herkes android kullanıcısı değil samnsung! Smart menüsü de çok üstünde durulmuş bir tasarıma sahip değil. Görünüşe hem yazılım hem tasarım olarak çok önem verilmemiş. İndirimli olarak aldığım için fiayat performans 5 üstünden 3. İndirimsiz fiyatından söz edicek olursak kesinlikle tercih edilecek bir ürün değil. Yarıca sayda ki diğer yorumları okuyunca bir hayal kırıklı yaşadım cihazı kullandığımda.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ediyorum

    Ürünü teknofish firması aracılığı ile aldım firmadan kaynaklı bir sorun yaşamadım. 2 iş gününde sorunsuz teslim oldu. Teslim aldıktan sonra samsung müşteri hizmetleri aracılığı ile servis talebi oluşturdum. Ertesi gün kuruluma geldiler. Garantinin geçerli olabilmesi için kutuyu servisin açması gerekiyormuş. Bunun hakkında çok bilgi verilmiyor, alacak kişilerin dikkat etmesinde fayda var. Sağolsun servis hızlı bir şekilde kurulumu yaptı, ayrıca hiçbir talepte bulunmadan duvar askı aparatını da montajladı. Sadece akımdan kaynaklı sorunları önlemek ve ürününün buna karşı sigortalı olabilmesi için 110 liraya bi priz satmak istediler. İnternet fiyatı 50 lira civarındaydı ama yine de aldım. Ürünü 2 gündür kullanıyorum, görüntü kalitesi cidden güzel beni memnun bıraktı. Tabiki Qled kadar değil ama fiyat olarak da yarısı zaten. Ses kalitesi çok güzel. Menü kullanımını rahat buldum. İnternete bağlanarak netflix youtube vs kullanabiliyorsunuz. Kumanda akıllı değil ama bence yeterli. Kanal geçişleri yavaş diyenler olmuştu ama değil, daha be bekliyorlar bilmiyorum. Bildiğim kadarı ile Bluetooth bağlantısı yok cihazda. Kötü birşey söylemek gerekirse de sadece kayan yazıları daha güzel okuyabildiğim tv ler vardı. Ama kafaya takacak kadar değil cidden. Lg 6470 ile arasında kalmıştım ama diğer tv yi kullanmadığımı belirtmekle beraber samsungdan memnun kaldım tavsiye ederim. Fiyat performansı kıyaslayabikmek için diğer tvleri bilmek gerekli o yüzden bunu değerlendiremicem

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün. teslimat Gayet iyi ve zamanında.tv 4k ama 4k yayın yapan kanal yok. Keşke bütün teknolojiler birbirini takip edebilse.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 27.02.2021

    Alan arkadaşlar ürünün kutusu nasilgeldi size?bende aldım geldi ama dış boş bi kutu herhangi tv model resim kod özellik vb.hicbirsey yoktu oyuzden servisi iptal ettim ürünü açmadan iade edeceğim.2. El ürün sanki farkli kutu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    "cok guzel"

    Olumlu yönleri: çok güzel bir televizyon kavisli olması ayrı güzel tabi çok mükemmel duruyor. 49 " ve 4k lı bu tvler de uygulama yükleyebilme internet ne ararsak var desek yeridir ayrıca tizen işletim sistemli ve 4 çekirdek. Bayıldım çok güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.12.2019
    "curved 49 inç tv"

    Olumlu yönleri: Görüntü kalitesi oldukça iyi izlenmesi zevk veriyor gayet kaliteli bir tv Olumsuz yönleri: kumandasi oldukça basit bir kumanda tv yakışmıyor....

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2019
    kullanıldı sornasında yorum yapıldı

    satıcı sorunsuz indirim konusunda daha da indirim olabilir , geriye kaln tüm işlemlerde iyiydi . cihaz sorunsuz cihaz ile alakalı paylaşımı daha sonra yapacagım.demiştim (ürün kullandım netlik konusunda yüzde yüz tadmin etmedi açıkcası fakat ekranın küçük olması ve kavisli olması sebebiyle normal diye düşünüyorum.geçişler iyi fena degil alınabilir ürün )

  • Birnumara aracılığıyla, 08.11.2019

    Memnunum, zamaninda geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2019
    Mükemmel bir ürün!

    Zorlu park bahçe idi yanılmıyorsam tedarikçi.Ptt kargo ile gönderildiği için siparişimden 6/7 gün kadar sonra teslim alabildim.Ama hasarsız,temiz bir teslimat oldu.Yani geç oldu ama güç olmadı.Marmaris Samsung yetkili servisi sabah aradım,sağ olsunlar bir kaç saat içinde gelip kurulumu yaptılar.Görüntü ve ses tatmin edici seviyede.Ben beğendim.Tv nin maaşallah ı var gerçektende.Tavsiye ederimmmm!

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2019
    Gerçekten Kaliteli Bir Ürün

    Ürünü Teknofish firmasından anneler gününde sipariş etmiştim. Güzel bir şekilde paketlenmişti. Samsung yetkili servisini aradım ve ertesi gün gelip kurulumunu yaptılar. Görüntü ve ses kalitesi gerçekten müthiş. Curved olması ürünü çok daha ön plana çıkartıyor. İzlerken oldukça keyif veriyor. Teşekkürler Hepsiburada..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: televizyon mükemmel ötesi muazzam bir cihaz her şeyi gerçekten dört dörtlük ekram boyutu çok ideal görüntü kalitesi piyasadan çok üst seviyelerde alırken fiyatı biraz düşündürdü sadece ama mldığım için çok çok memlun kaldığım nadir ürünlerden gerçekten bu televizyon dört dötrtlük tasarımıyla evinizde baş köşeye geçmeyi bekliyor resmen

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Evdeki televizyon artık beni değiştirin diye bağırıyordu. Bende bu defa gerçekten iyi bir televizyon almak istiyordum. Yaptığım araştırmalardan sonra Samsung'un bu modelini çok beğendim. Üç aydır da evde kullanıyoruz. Çok memnunuz herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.09.2019
    "gayet kaliteli ve güzel "

    Olumlu yönleri: Anlatıldığı gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2019
    Boş Yorumlara Kulak Asmayın

    Ürünü Teknofish firmasından aldım. Yorum yapmak için yaklaşık 2 ay kullanmayı bekledim. Televizyon gerçekten harika. Curved olması ayrı bir şıklık katıyor. Sesi gerçekten gayet güzel , kanal geçişleri normal. Görüntü kalitesi bence mükemmel. Tavsiye ederim. Tesekkürler hepsiburada.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: full HD görüntü kalitesi yüksek bir ürün. Aldığıma hiç pişman olmadım. Fiyat olarak orta segment bir ürün. Ama fiyatına göre performansı gayet iyi. Smart tv özellikleri kolay ve pratik kullanım sağlıyor. İncelik acısından gayet başasırılı. Ses performanıs da gayet iyi. kullanım kılavuzunu mutlaka okuyunuz. izlediğiniz görüntünün türüne göre seçim yaparsanız ürünün hakkını verirsiniz. Diğer yorumlarda da okumuştum. eve kumandası benimde olumsuz yorumlayacağım bir durum bu üründe. çünkü çok ekeonomik bir ürün değil. ama tercihimi olumsuz yönde etkilemedi akıllı kumada olmayışı. ürünü tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.07.2019

    Fiyatı diğer aynı özellikli markalara göre neden uygun acaba

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2019
    Beş Yıldız

    Ürün çok iyi Kaliteli Kargo sağlam geldi Teşekkürler satıcıya

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung UE-49NU7300 Curved 4K Uydu Alıcılı Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung UE-49NU7300 Curved 4K Uydu Alıcılı Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat