Redline TS 80 Mega HD Uydu Alıcısı Yorumları

Redline TS 80 Mega HD Uydu Alıcısı yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2016
    redline ts hd mega uydu alıcı

    mükemmel bir alet görüntü süper kanal değişimi on numara en önemlisi teknik destek te var çok tşkr ediyorum ilgililerine sabırla 3 4 kez aramama rağmen yardımcı oldular .

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2016
    Redline TS 80 HD Mega Uydu Alıcısı

    cihazı 1 hatadan beri kullanıyorum kanal geçişleri iyi,netlik iyi fakat iptv özelliğini kullanamıyorum bildiğim kadarıyla wifi adaptör gerekli alırken bunu bilmiyordum

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2016
    kaliteli

    Beyaz renk olarak geldi. malzeme kalitesi ve duruşu çok iyi. görüntü kalitesi çok iyi. boşuna tv platformuna para ödüyormuşum. fiyatını hak ediyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2015
    gayet yeterli bir ürün

    Değerli arkadaşlar almak için tereddüt etmeyin.Gerçekten yeterli bir ürün.Kurulumu gayet basit kendiniz çok rahat yapabilirsiniz.Arkasında fotoğraf çerçevelerindeki gibi ayak yanında duvara asmak için iki adet yeri mevcuttur.Aldım kurdum memnunum.Problem yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2015
    Tam istediğim gibi..

    Tedarikçi firmadan dolayı biraz geç geldi ama yine de hepsiburadaya teşekkürler.Ürün sıfır ve eksiksiz geldi.Kutudan beyaz renk olarak çıktı.Öncelikle,cihazın görüntü kalitesi,menüsü ve özellikleri tam istediğim gibi.Hd ve sd kanalları gerçekten güzel gösteriyor.Kanal geçişleri hızlı.2 adet usb girişine aynı anda takılan harddisk ve flash belleği tanıdı ve okudu.media playeri güçlü(avl,3D,ts ve mov formatındaki videoları denedim;sorunsuz açtı).Menüsü zengin ve kullanışlı.Kumandası da güzel,kullanışlı.Sinyal seviye göstergesi her kanal geçişinde görülüyor.Yalnız dikkat edilmesi gereken bir konu var;ilk açtığınızda görüntü sanki bozuk ve karanlık gibi duruyor;bunun nedeni görüntü çıkış ayarının scart çıkışı olarak işaretli olmasından.Görüntü ayarlarından hdmıyi işaretleyin ve çıkış ayarını otomatik olarak ayarlayın.Yine kontrast ve parlaklık ayarı da yapabilirsiniz.Ortaya cam gibi görüntü çıkıyor.Ben memnun kaldım.Olumsuz bulduğum yönleri;içinde 5 oyun var denmesine rağmen tek oyun çıkıyor(sudoku).Ama o da önemli değil;internetten indirip oynayabiliyorsunuz.Diğer bir olumsuz yönü;kumandanın çekim gücü.Alıcıya doğru tutmadıkça kolay kolay görmüyor..

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2014
    çok güzel bir ürün

    Ürün kısa sürede elime ulaştı gerçekten çok kaliteli açıkçası bu kadarını beklemiyordum. Herkese tavsiye ediyorum. TEŞEKKÜRLER HEPSİBURADA.COM

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2014
    bu fiyata bu kalite

    Cihaz diğer muadillerine göre hem ucuz hemde daha fazla özelliğe sahip, menü ekranı ise gayet rahat ve kullanımı kolay genç yaşlı her kesime hitap ediyor. Kanal geçiş hızı gayet iyi seviyelerde, Mini HD uydu alıcı alacaklar hiç düşünmeden gönül rahatlığıyla bu ürünü alabilirler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Redline TS 80 Mega HD Uydu Alıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Redline TS 80 Mega HD Uydu Alıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat