Arçelik A32L57454B LED TV hd - 32 inc / 80 cm Yorumları

Arçelik A32L57454B LED TV hd - 32 inc / 80 cm yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: arçelik olduğu zaman bende akan sular duruyor diyebilirim. Ben çok beğeniyorum ürünlerini bunu alırken de hiç tereddüt etmedim. Hem uygun fiyatlı hem de gerçekten kaliteli bir televizyon ben çok memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Bu fiyata alınabilecek en iyi televizyonlardan bir tanesidir. Televizyon almadan önce çok iyi bir araştırma yaptım ve alan kişilerin yorumlarını okudum. Çoğu kişinin memnun olduğunu gördüm ve bende almak istedim. Televizyon elime bir gün içinde ulaştı ve kurulumunu hemen gerçekleştirdiler. Bu yönde gerçekten çok hızlılar. Televizyonu denediğimde görüntüsünü çok beğendim ve oldukça hızlı bir televizyon. Aldığıma pişman olmadım ve almak isteyenlere de tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.09.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: bu televizyon çok güzel kendiliğinden HD pixelleşme yapmıyor gayet güzel bir televizyon grafikleri güzel yansıtıyor renk ayarları var isteyene canlı isteyene soluk kanal geçişleri hızlı bir şekil de bekletmiyor yani gayet güzel bir televizyon

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2020
    "MEMNUN DEĞİLİM"

    Olumsuz yönleri: hd çözünürlük olmasa tercih edebilirim yine ama hd çözünürlüüğü sevmiyorum ben zaten şuan full hd bile neredeyse demode oldu 4k hatat 8 k lar çıktı ama bütçeme hangisi uyarsa onu alıcaz tabi. 32 inç de ufak bir tv dhili uydu alıcısı dışında gelişmiş bir özelliği yok maalesef

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2020
    "kaliteli"

    Olumlu yönleri: Çok iyi bir görüntü kalitesi, Gayet güçlü ve kaliteli bir ses sistemi bunun yanı sıra hızlı kanal geçişi, hızlı açılma kapanma falan bence çok başarılı bir televizyon. Üstelik bunca olumlu özelliğin yanında çok ta uygun fiyat. Eğer almayı düşünenler varsa ben kesinlikle tavsiye ederim sizlere. Emin olun çok başarılı memnun kalacağınız bir televizyon eğer çok üst düzey beklentileirniz yoksa.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.05.2020
    "Arçelik sonuçta"

    Olumlu yönleri: Televizyonun fiyatı çok uygundu bir de Arçelik gibi büyük markanın televizyonu olunca aldık. Çok ta memnun kaldık. Bu fiyata alınabilecek en iyi televizyon bence htiyacınız varsa eğer kaçırmayın kesinlikle.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.07.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Evim de iki televizyon biri salon da diğeri oturma odasında. Salonu misafir geldiğin de kullanıyoruz. Biz daha çok oturma odasındayız. Salonda ki televizyonumuz Arçelik A32L 5745 4B buı modelden. Gerçekten çok memnunum. Fiyatı çok uygundu. Markası Arçelik gibi güvenilir bir markaydı ama fiyatı çok uygun olunca fazla beklentim yoktu fakat önyargılarım da yanılmışım. Çok beğendim hem görüntü kalitesi hem de ses kalitesi mükemmel. Ayrıca kanal geçiş hızları çok iyi. Eğer Televizyon ihtiyacınız varsa ve orta sınıf bir televizyon istiyorsanız çok üst düzey beklentileriniz yoksa bu fiyata alabileceğiniz en iyi televizyon bwence kesinlikle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 12.07.2019
    Dürüst ve başarili saticı

    Ürün piyasadaki çoğu ürünü bozar nitelikte saticı ilgili

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2019
    "."

    Olumlu yönleri: hafif ince bir tasarımı var. Salonumuz ufak olduğu için geniş ekranlı bir tv tercih etmedik. Yeterli oluyr. Uygun fiyatlı kaliteli.

  • NI1 aracılığıyla, 07.05.2019
    güzel sorunsuz

    Evet beğendim mağaza ilgili

  • NI1 aracılığıyla, 20.01.2019
    Mükemmel

    Evet gayet iyi beklediğim gibi mağazanın ilgi ve alakası muhteşem

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik A32L57454B LED TV hd - 32 inc / 80 cm kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik A32L57454B LED TV hd - 32 inc / 80 cm yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat