Vestel 65UD8900 65 inç 165 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Yorumları

Vestel 65UD8900 65 inç 165 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(191 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    kesinlikle mükemmel

    7 aydır kullanıyorum çok memnunum .tam f/p ürünü pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    #GururlaYerli

    Ürün yeni geldi gayet şık duruyor sadece kumandası biraz daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum Ayrıca Vestel servisi çok ilgiliydi

  • HepsiB. aracılığıyla
    EN İYİ FİYAT

    Ürünü EN İYİ FİYAT mağazasından aldım ve çok memnunum. İstanbul'da oturduğum için sadece 1 gün sonra ürün Vestel servisi tarafından getirildi ve montajı yapıldı. TRT 4K yayınında görüntü ara sıra bozuluyor bunun sebebini ise olağanüstü veri akışı olarak görüyorum, diğer hd kanallarda bir sorun yok. Orta büyüklükte bir salonunuz varsa, ekran büyüklüğü salonunuza tam olacaktır. Ne çok büyük ne de küçük. Ayarlardan renk, parlaklık vs. ayarlarını kendi zevkinize göre ayarlayın, keyfinize bakın diyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İlgili Satıcı

    Hızlı Teslimat İçin Teşekkür Ederim..Ürün Gayet Güzel Başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Güzel Tv Alın

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş para etmez

    Paranızı sokağa atmayın. Büyüklüğüne aldanmayın. Görüntü kalitesi çok kötü. Tabi göz var göz var. Beğenene bir şey diyemem ama bir iyi markaların kalitesini beklemeyin. Buna para verene kadar iyi markaların 55 inç ini alın daha zevkle izlersiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    vestel

    DEV güzel ucuz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    1 hafta araştırdım vestelde karar kıldım tv mükemmel harika çalışıyor kanal geçişleri hızlı gayet güzel kullanışlı smart tv özelliği çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Ürünün faturası ya da garanti belgesi verilmedi. Tek eksik bu. Ürün 2 günde elime ulaştı ve kurulumu İstanbul'da olduğum için Vestel yetkilileri aradı ve gelip kurdu. Ücret talep etmediler. Ürünün kalitesine gelince, ses ve görüntü bence bu fiyata gayet ideal. 4K yayınlar mükemmele yakın. Salonda bildiğiniz sinema sistemi gibi oldu. Smart özelliği kablosuz deneme yaptığımda çok çok hızlı. Bir Samsung'un smart özelliğinden farkı yok. Sizin internet hızınızla alakalı. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat/Performans ürünü

    Ürünü almadan önce çok düşünüp araştırdım. F/P olarak çok ama çok başarılı. Tabiki 8000 üstü LG, Sony veya Samsung panel beklentisine girmeyin. Ancak sizi kesinlikle üzmeyecek kalitede görüntüsü olduğunu söyleyebilirim. Biraz renk ayarları ile oynamanız gerekiyor. Eksi yanları sesi ve kumandasının kalitesi. Bunun dışında aldığım için hiç pişman değiliğim aksine bu paraya çok doğru karar vermişim diyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla
    BU fiyata kıyaslama olmaz

    Alalı 3 ay oldu. Fazla beklentim yoktu ama fiyat olarak iyi. Televizyon seyrederken diğer markalara görüntüsü kıyasla farkedilebilir düzeyde kötü ses kalitesini söylemiyorum bile ama bu fiyata bulabilecek en ucuz büyük ekranlı 4k tv vestel servis iyiydi gayet ilgilendiler. Eğer gözünüz kusursuzu arıyorsa rahatsız olabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    F/p ürünü

    Televizyonu aldım ücretsiz kurulum yapıldı görüntü kalitesi 4k yayın olmadıktan sonra biraz kötü ses sistemi şart bu televizyona tabikide bir samsung performansı beklenemez

  • HepsiB. aracılığıyla
    Düşünmeden alabilirsiniz.

    Siparis vermeden önce çok tereddüt yaşadım. Yerli malı ve ekonomik olması biraz güven sorunu yaşattı. Sonunda risk almaya karar verdim. Ürün 3 gün içerisinde elime ulaştı. Fatura göndermemişler. Satıcı firmayı aradım. Hemen elektronik faturayı mail attilar. Ayrıca teknik servis randevusunuda aldılar. Yetkili Vestel servisi ücret almadan kurulumu yaptı. 3 yıl garantisini başlattılar. Görüntü tek kelime ile muhteşem. Kendi uydu alıcısı çok kaliteli. 4k desteği harika. TRT4k yayını ile test ettim. Netflix kullaniyorum. 4k filmler mevcut. Gayet başarilı. Çok memnun kaldım. 3m mesafe den bile görüntü harika. Kumandası daha kullanışlı olabilirdi, fakat rahatsız etmiyor. Olumsuz yönde elestirebileceğim tek konu; kulaklık çıkışındaki ses seviye ayarı kumanda ile yapılamıyor. Böyle bir üründe bunun gibi bir eksiklik inanılır gibi değil. Ses sistemi kullanacaksanız kumandalı olmalı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    TV BÜYÜK DE GÖRÜNTÜ ??

    EKRAN BÜYÜK AMA GÖRÜNTÜ KALİTESİ O KADAR İYİ DEĞİL.BENCE BU PARAYA DAHA İYİ MARKALARIN Bİ KÜÇÜK EKRANLARINDAN ALIN DERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ses

    kargo zamanında geldi ürünü maç yayınları için dükkanıma aldım fena değil ama ses kötü

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2019
    Fiyat/Performans üst düzey!

    Bu fiyata bu boyut ve özellikte guvenilir bir markaya sahip tv bulmak imkansız. Kesinlikle parasını hakediyor. Çerçevesi ince ve krom/siyah renkte son derece zarif, ayakları da şık, biz tv sehpamız üzerinde kullanıyoruz. Ağır bir tv, iki kişi ancak kaldırabilir o nedenle duvara monte etmek istemedik ancak iyi monte edilirse sorun çıkaracağını da düşünmüyorum. Görüntü kalitesi normal kanallar için gayet iyi, herhangi bir piksellenme olmuyor, 4k kanallarda keyif daha da artıyor. Uygulamaların kullanımı gayet kolay ve keyifli, donma vs olmuyor. Dekoratif ve işini iyo yapan bir tv, kesinlikle tavsiye edilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2019
    "gayet güzel memnun kaldm.kaliteli."

    Olumlu yönleri: Bu ürün çok yönlü kullanım özellikleriyle tv kullanım şartlarını bende değiştirdi diyebilirim. İlk başta bu paraya almam ne kadar doğru diye düşünmedim değil, ürünü aldıktan sonra fikrim tamamen değişti. Hem renk hem görüntü hem de kolay kullanım özellikleriyle gerçekten diğerlerine oranla oldukça iyi bir ürün. 65" olması nedeniyle oldukça büyük bir ekrana sahip olan tv özellikle de maç izlerken sanki sahadaymış hissi veriyor insana. tabi bu çözünürlük ve görüntü kalitesiyle birleşince ortaya çıkıyor. cihaz, akıllı algoritmaları ile taradığı tüm sahneleri analiz ediyor. 4K UHD görüntü kalitesi sunan televizyon, düşük çözünürlüklü yayınları ise kaynağında analiz ederek, çözünürlüklerini yükseltiyor. buda ne kadar akıllı bir cihaz olduğunu ortaya koyuyor. Gölgeleri bile atlamayan cihaz, geliştirilmiş derinlik algısı ile tüm görüntülerin gerçeğe en yakın hâli ile gösterilmesini sağlıyor. Benim açımdan oldukça başarılı yapılmış bir alet başından kalkasım gelmiyor diyecek kadar güzel bir al

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2019
    parasının hakkını veriyor

    5 aydır kullanıyorum görüntü kalitesi mükemmel. Netflixte 4k izliyorum hem görüntü hem ses yeterice tatminkar beklediğimden daha iyi çıktı

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2019
    güncelleme

    arkadaş demiş güncelleme almıyor diye TV çıktığından beri yaklaşık 6 tane güncelleme aldı ayrıca Vestel TV kullananlar tavsiyeforumu adlı siteye girip araştırma yapsınlar güncelleme ile alakalı

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2019
    Güzel tv

    6 aydır kullanıyorum 2003 te aldığım Vestel 106 ekran plazma bir türlü bozulmayınca başka odaya koyup geniş ekrana terfi ettim. Çok memnunum. Tek tuşla netflix ve you tube 'u açıyor ve keyifle izliyorum. Kendi ses düzeni normal dizi ve haber programları için için yeterli.Ancak şöyele dangır dungur efektleriyle film seyredeyim dersen Ev sinema sistemi alacaksın. Kaliteli ses için hangi tv yi alırsan al mecbursun ev sinema sistemi kullanmaya. Bu tv yi alırsan diğerlerine vereceğin dünya farklşa ses sistemini bedavaya getirir kar bile edersin. Görüntü mükemmmel kullanman gereken tüm fonksiyonlar mevcut.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 65UD8900 65 inç 165 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 65UD8900 65 inç 165 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat