LG 55UK6100PLB 55" 139 cm Ultra HD 4K LED TV Yorumları

LG 55UK6100PLB 55" 139 cm Ultra HD 4K LED TV yorum ve tavsiyeleri

(56 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    hızlı kargo kaliteli ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Depdepli

    Televizyon üç gün içinde teslim edildi, şuan daha kurulmadı ancak kargo paketi sağlam getirdi.Bu açıdan gayet iyi.kurulumdan sonra tekrar yorum yapcam inşallah oda sıkıntısız olur

  • HepsiB. aracılığıyla
    gönderilmiyor.

    13. günde para iadesi yapildi. alacaklar dikkatli olsun

  • HepsiB. aracılığıyla
    Muazzam Bir Ürün.

    Ailecek bir arada sinema keyfini evimizde yaşamak için bu ürünü satın aldık. İnternete bağlanma hızı, görüntü ve ses kalitesi standartların üzerinde. Fiyatını tamamen hak eden bir ürün. Tavsiye ederim. Yalnız şunu da belirtmeliyim Netflix ve BluTv gibi uygulamalar dışında harici diskinizi takarak film izleyecekseniz bilmelisiniz ki, televizyon duvara monte edildiğinde harici diski takıp çıkarmak zor oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    dört yıldız

    ben 6 aydır kullanıyorum tek eksi yanı güneşten etkilenmesi

  • HepsiB. aracılığıyla
    lg tv sorunu

    55UK.... lg tv aldim 2 sene sonra ekranda yukardan asagiya cizgiler inmeye basladi keske samsungdan sasmasaydim lg tavsiye etmiyorum bu sebeple

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tam bir F/P ürünü

    Ürün fiyatına göre çok iyi,genel performans guzel renk kalitesi guzel,tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2019
    Kanal geçişleri çok yavaş

    Kanal değiştirdiğim de ekran kararıp 2 3 saniye geç açılıyor varmı bir çözümü

  • Amazzon aracılığıyla, 09.09.2019
    Kalite ve Uygun fiyat

    LG kalitesi bu televizyonda da hissediliyor.İkincisini aldık.Görüntü ve geçişler gayet iyi.Teşekkürler amazzon.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2019
    Fiyat / Performans Harika

    Çok uygun fiyata kampanyadan aldım. Büyüklüğü konusunda tereddütlerim vardı ama kolayca alıştım. Gerçekten performanslı ürün. Bir önceki televizyonum internete çok zor bağlanıyordu. Hatta en son kablo ile bağlanmıştım. Ama bu tv'de wifi ile bağlanmakta hiç sıkıntı yaşamadım. Görüntü performansı da çok iyi. USB'den film seyretme, altyazı uyumluluğu harika. Ses konusunda pek yorumda bulunamayacağım zira anfi ile kullanıyorum. Ama yeterli usb çıkışı var. Gayet güzel ürün tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2019
    Beş Yıldız

    Sihirli kumanda çıkmıyor.Tlfondan youtube mükemmel bağlanıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2019
    Dört Yıldız

    1 haftadır kullanıyorum.Görüntü ve ses kalitesi gayet güzel tlf dan resim video izleme biraz yavaş.İnternetten filmleri görüntü donmadan izleyebiliyorum.Tavsiye ederim.Sihirli kumanda çıkıyor ama mouse ile de daha rahat kullanım oluyor

  • NI1 aracılığıyla, 04.03.2019
    ips

    urun kaliteli güzel, ips paneli yeter

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 04.01.2019
    Uygun fiyat süper kalite

    Ürün çok hızlı olarak elime ulaştı. Piyasaya göre İstanbul Bilişimde oldukça güzel bir fiyat.Kutusunda hiçbir hasar bulunmamakta.Görüntü kalitesi ses kalitesi çok güzel.Ürünü herkeze tavsiye ederim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 03.01.2019
    Büyük ekran tv arayanlar için ideal ! ! !

    Evimdeki salonum için büyük ekranlı tv araştırıyordum. LG 55UK6200 tv tamda aradığım model. Her zamanki gibi en uygun fiyatı istnbul bilişimde buldum. Tv nin özelliklerini anlatmaya gerek yok. Tv beklediğimden hızlı ulaştı bana. Bu fiyata kaçırmayın derim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 03.01.2019
    öneri sonucu memnuniyet

    Arkadaşlar daha önceden sizden hiç alışveriş yapmadım . Sizden led tv almış olan bir arkadaşım sizin kargonuzu ürününüzü fiyat konusunda en uyguna sattığınıza yönelik tavsiyede bulundu yaklaşık 1 aydır cihaz bakıyordum ve arkadaşımın önerisi sonucu sitenizden 55uk6200 modelinin siparişini verdim 4k ultra hd smart dahili uydu alıcılı bir ürün . Ürün tarafıma 1 günde ulaştı ve kurulumunu hemen sağladılar cidden öneri sonucu almış olduğum bu tv de çok memnun kaldım. teşekkürümü iletmek isterim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 03.01.2019
    Tv de LG tek geçerim

    Önceki televizyonumda Lg markaydı.Şimdide 55UK6200 modelini aldım. Lg den vazgeçemiyorum.Çok memnunum. Satış danışmanları da özellikle söyledi paneli kendi üretiyormuş ve diğer tvlere göre daha sağlammış. Ben çok memnunum ve tavsiye ederim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 02.01.2019
    kalite ve fiyat

    55UK6200 kodunda bir ürün siparişi verdim . Teknik özellik olarak hem 4k ultra hd ve görüntü kalitesi en üst seviyede olup fiyat olarakta en uygun fiyatı sizin siteniz sağlamakta. Ürün tarafıma dün ulaştı ve kurulumundan sonra çok memnun kaldım . Alışverişlerim tarafınızdan devam edecektir. Emek göstermeye devam ettikçe umarım daha başarılı olursunuz. Kargo sürecinde ve görüştüğüm call centerdaki arkadaşada ayrıca çok teşekkür ederim ilgilerinden ötürü..

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 02.01.2019
    full+full tv

    lg nin orta sınıftaki alınabilcek en iyi 4k tvsi bence 4k larında çok çeşitleri var ses olarak görüntü olarak herşeyiyle beni tatmin eden bir tv yanında tv yi korumak için herşeyi yaptırdım önceki tv im elektrik kesintisinden yanmıştı akım korumalı priz aldım ekstra ekran koruyucu aldım duvara taktırıcaktım duvar aparatıda indirimli geliyordu onuda ekledim ürünü istanbul bilişimin kendi servisi kurdu ekran koruyucuyuda taktılar 1 haftadır kullanıyorum herşey süper şuanlık

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 27.12.2018
    Tavsiyemdir.

    Aslında ben Samsung bir marka televizyon almak için siteye girdim ürünleri kıyaslarken fark ettim ki Lg marka televizyon tamda benim isteğime göre . Göz hassasiyetim olması nedeniyle benim parlak ekran almamam gerekiyordu. 55UK6200 modeli oldukça inceledim.Ips ekranı zaten ilk başta öne çıkıyor. Diğer markalarda bu bözellik malesefki yok daha canlı göstermek adına parlak ekran kullanıyolar. özelliklerini okuduktan sonra sipariş verdim. 1 gün sonra evime teslime İstanbul bilişimden geldiler kurulumunu yapıp ürünü bana anlattılar. Ürünü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Ses çıkışı çok iyi ekranının ayarlarını izlediğiniz flime yada dizi yada herhangi bir programa göre ayarlayabılıyorsunuz. Aksiyon flimleri için belgesel için ayrı modları var. Ayrıca tv karşısında uyuya kalsanız bıle televizyon açık kalmıyor elektrik boşuna gitmemiş oluyor kendinen kapama özelliği var.55 inç bi televizyona göre kasası incecik yani yer kaplamıyor. Kesinlikle tavsiyemdir. Hemde diğer sitelere göre oldukça uygun. Teşekkürler İstanbul Bilişim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 55UK6100PLB 55" 139 cm Ultra HD 4K LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 55UK6100PLB 55" 139 cm Ultra HD 4K LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat