LG 49SK8100 49 inc 125 cm 4K UHD webOS Smart LED TV Yorumları

LG 49SK8100 49 inc 125 cm 4K UHD webOS Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(46 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    İdare eder

    Ürün teknik özelliklerinde Ambilight özelliği var yazıyor ama yok. Kanal geçişleri biraz yavaş. Bunların dışında çok şık bir Tv. Görüntü kalitesi gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Uzak durun

    DİKKAT gece ve loş ışıkta kullanacaksanız sakın almayın arkadaşlar ben böyle bir rezalet görmedim işlemcisi hızı Dolby Atmos ses efektleri harika ama panele gelince çok berbat edge led olmasıyla beraber gece film izlerken adeta kabusa dönüşüyor hiç abartmadan verdiğiniz her kuruşa pişman olursunuz benden söylemesi ben bu markaya yakıştıramadım ama almış bulunduk artık ne yazık ki

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 31.10.2020

    Herkes olumlu yönlerinden bahsetmiş. Kanal silmek mümkün değil. Kanal sıralaması yapılamıyor. Ancak favori kanal olarak yapılabiliyor ancak kanal aramayı aşağı tarafa kaydırırken bazen başa dönüyor. Favori kanallarada yaptığınız sıralamaya göre numara veremiyorsunuz. Bir daha kesinlikle almam.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.02.2020
    "Efsane "

    Olumlu yönleri: Ürün hızlı bir şekilde tarafıma ulaştı Lg 49sk8100 modelini uzun zamandır araştırdım ve indirimi görünce hemen sipariş verdim 3800 tl Samsung ve philips Arasında kalmıştım . Ve iyiki bu modeli aldım Dolby atmos özelliği. Bir Harika YouTube de hdr tanıtım videosu var. Oradan denedim. Gerçekten sesi kafanızın üstünden geldiğini hissediyorsun Görüntü kalitesine zaten diyecek söz yok Çok beğendim Üzerinde akıllı kumanda geldi çok kaliteli Zaten telefondan mobil uygulama indirerek tıpkı akıllı kumanda gibi kullanabilirsiz Wep tarayacısı. Akıcı ve. Eski model lg tv ler gibi yetersiz bellek hatası verip atmıyor Wep ten Kumandadaki netfix tuşu bastığınızda bekleme yok anında açılıyor. Ve gerçekten beni çok şaşırttı Netflix'te te hdr özelliğini kullanamadım. Bunun için İnternet hızı en az 60 mps hız olması gerekiyor muş Parasını kesinlikle hakediyor Olumsuz yönleri: Akıllı asistan yetersiz. Bunun üzerinde daha çok çalışmaları gerekiyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.01.2020
    "kesinlikle tavsiye ediyorum"

    Olumlu yönleri: Urun çok başarılı kesinlkle tavsiye ederim alacak olan herkese. Satıcı firmada güvenilir saat kaç olursa olsun telefonunuzu açıp yardımcı oluyorlar içiniz rahat olsun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.01.2020
    "lg tv"

    Olumlu yönleri: Urun cok guzel cok basarili.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.01.2020
    "lg urunleri super"

    Olumlu yönleri: televizyon çok saglam ve ınce şık bir urun yanları alemunyum çok guzel sorunsuz herkeze tavsiyemdir hiç teredud etmeyin

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.01.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Ben bu televizyonu bayağı araştırıp öyle aldım. LG kalitesine zaten çok güveniyorum. Televizyon gerçekten mükemmel. Nano Cell ekran ile muhteşem renkler sunuyor size. Ses kalitesi de çok çok iyi. Şunu çok net söyleyebilirim ki sanki ekran da değil de gerçek gözünüzün önünde ki bir görüntüyü izliyor gibiydiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.12.2019
    "genel olarak güzel"

    Olumsuz yönleri: TV genel olarak güzel bende 49sj800v serisi var onla görüntü kalitesi baya fark var yandan bakınca sj800v daha net ve canlı sk8100 soluk kalıyor 4 k video aynı anda açtığımda böyle bunuda burda belirtmek isterim

  • Media Markt aracılığıyla, 07.12.2019
    Pahalı

    Arkadaşlar aynı ürünün 139 ekranını podium LG mağazasından 4600 liraya aldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2019
    "süper"

    Olumlu yönleri: bu urunde tek tereddütum ithalatci garantili olmasi

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2019
    49 sk 8100 lg tv

    üründe mağazada çok kaliteli herkeze tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.10.2019
    "Memnunum "

    Olumlu yönleri: Gerçekten güzel bir televizyon fiyatının hakkını veriyor. Görüntü ve ses kalitesi çok iyi. Smart Tv ve Wifi özellikleri var ki bence en önemli özelllikleri. İstediğim uygulamalara giriyorum veya internete bağlanıp film izleyebiliyorum. İnce hafif ve kurulumu da kolay bir ürün. Tavsiye ederim herkese.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.10.2019
    "süper bir tv bayıldmm"

    Olumlu yönleri: Nano teknolojisinin ürünü olan bu televizyon çok güzel. Lg kesinlikle marka ve kalite olarak bir numara. 4k teknolojisi sayesinde çok gerçekçi ve canlı bir şekilde dizilerimi izleyebiliyorum. Fiyat konusunda da çok uygun bir televizyon kesinlikle lg benim en sevdiğim ve tercih ettiğim markalardan birisi

  • NI1 aracılığıyla, 08.10.2019
    Güzel ürün.

    Uzun uğraşlar sonucu bu üründe karar kıldım. Gayet başarılı ürün kanal geçişleri öyle yakinilacak kadar yavaş değil. Alınası ürün tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.10.2019
    "kaliteli"

    Olumlu yönleri: Biz iki yıldır kullanıyoruz bu televizyonu. Çok memnunuz. Görüntü kalitesi de ses kalitesi de mükemmel. İnternete bağlantısı falan çok iyi. Uydu alıcısının içinde olması da bğyüğk avantaj. Bize yeterli özellikte bir televizyon. Biz gayet memnunuz. Fiyatı kendi sınıfında ki televizyonlara göre gayet uygun fiyatlı. Eğer almayı düşünüyorsanız tereddüt etmeden alabileceğiniz bir televizyon.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.09.2019
    "hiç düşünmeden alın"

    Olumlu yönleri: Ürün gerçekten çok başarılı performans olsun renk doğruluğu olsun mükemmel. Satıcı da baya ilgiliydi sağolsun. Hızlı kargo için de ayrıca teşekkür ederim Olumsuz yönleri: Olumsuz hiç bir yanı yoktu benim için herşeyi ile mükemmel

  • NI1 aracılığıyla, 13.09.2019

    Kurulumu lg servisi tarafından yapıldı. Görüntü kalitesi cok cok cok güzel. Kanal gecisleri bi tık yavas geldi bana. Arayüzünde dolaşırken bilgisayar performansıda beklememek lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2019
    Üç Yıldız

    - kanal geçişleri yavaş - yazılım hata veriyor bazen seçimler başa sarıyor - fiyat performans yetersiz + görüntü kalitesi iyi tekrar almam.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.07.2019
    "Nanocel teknoljisi"

    Olumlu yönleri: gayt güzel akıllı kumanda ve normal kumandayı birleştirmeleri güzel olmuş. Tv Genle anlamda güzel hızlı geçişler menulerde akış hoşuma gitti. Özellikle nanocell kalitesi çok güzel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 49SK8100 49 inc 125 cm 4K UHD webOS Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 49SK8100 49 inc 125 cm 4K UHD webOS Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat