LG 65UK6470 65 inc 166 cm 4K UHD webOS Smart Uydu Alıcılı LED TV Yorumları

LG 65UK6470 65 inc 166 cm 4K UHD webOS Smart Uydu Alıcılı LED TV yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2020
    KALİTELİ

    Olumlu yönleri: LG markası zaten kaliteli ve sağlam bir marka kalitesini bu televizyonda da göstermiş üstün özellikleri ile dikkat öeken performans açısından güzel olan kaliteli ve sağlam bir cihaz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    MUHTEŞEM

    Olumlu yönleri: 4K ultra HD özelliği ile gerçeğe yakın net görüntü ile evde resmen sinema keyfi yaşamış oluyoruz, görüntüsünden sesinden kalitesinden hızından kanal geçişlerinden internete sorunsıuz bağlanmasından aşırı memnunum istediğim filmi indirerek büyük ekran sinema keyfi yaşar gibi izleyebiliyorum. üründen çok memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.04.2020
    begendım

    Olumlu yönleri: 4 çekirdek akıllı iletişimli dses tanıma özelikli yayın kaydetme özellikli webOs işletim sistemli, dahili wi fi olan 20 w ses çıkışlı 65 inç yani tam 165 cm ekranlı 4 k teknolojisini sonuna kadar hissettiren bir tv . Çok beğendim sahiden.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.09.2019
    .

    Olumlu yönleri: Renk kalitesine bittim abi bu nasıl renk kalitesi kontrast ayarı ise ayrı bir dehşet güzel sanki sinema filmi izliyorum gibi en karanlık sahneyi bile güzel bir şekilde yanısıtoyr ses kalitesi normal tatmin edici harika bir televizyon geniş ekran olmasıda ayrı güzel ben duvara monte için servisi çağırdım bayladılar hemen kaliteli ve güvenilir adres

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: LG’nin son teknoloji akıllı televizyonu ile film dizi ve oyunlarınızı oldukça büyük ve gerçek görünümlü izleme olanağı sağlıyor Teknolojinin son harikası Bu üründe daha önce hiç görmediğiniz gerçeklik ve sanki filmin içinde mişiz gibi bize yaşatıyor oyunlarınıza bu televizyonunuza oynamanız mevcut daha büyük ekranda daha rahat oynamak size daha çok zevk verecek kablosuz bağlantı ile filmlerinizi videolarınızı Bilgilerinize ve oyunlarınızı kasma ve atlama olmadan anında bağlanma imkanı sağlıyor piyasada olan diğer ürünlerde bu kadar kalite ve söz konusu olmayıp görüntü kalitesi de oldukça düşüktür cimri.com da bu kadar kaliteli ürünü bir arada bulunduğu için teşekkür ederim vecihinin nokta com dan alışveriş yapmanızı öneririm

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: "Baş döndürücü renk detayları, yüksek çözünürlük, mükemmel ses sistemi, ev sinema gecelerinin vazgeçilmezi ünvanını alan bir televizyon. "

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Görüntü kalitesi tatmin edici değil mat, smart bağlantı hızı , ses kalitesi iyi parasına değer bir tv.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.07.2019
    "Kaliteli panel ve yazılım"

    Olumlu yönleri: Ürünü bir haftadır kullanıyoruz ve çok memnunuz. Görüntü kalitesi çok güzel, eğer ultra HD birşeyler izlerseniz sizi büyülüyor. HDR modunu çok beğendim, direkt Led aydınlatma da HDRda fark yaratıyor olabilir. Sesi oldukça yeterli ses seviyesi 100 üzerinden 25-30 arasında izliyoruz. LG menüsü çok çok güzel, çok kullanışlı, zaten Samsung ve diğer markalara fark attığı kısım da burası. İnternet tarayıcısı ile sitelere girip video izlenebiliyor. Kendi app store u üzerinde birsürü uygulama var (Spotify vs) yükleyip daha da zenginleştirebiliyorsunuz. Ben piyasayı çok inceleyerek ürün indirimde iken aldım, bir bilgisayar mühendisi ve teknoloji meraklısı olarak sizlere de tavsiye ederim. İnşallah uzun vadede bir bozulma yapmaz kısmet artık bakacağız :) Saygılar. Olumsuz yönleri: Kutudan sihirli kumanda çıkmıyor fakat cep telefonundan uygulama ile bağlanabiliyorsunuz. Sesli komut kullanmak isterseniz sihirli kumanda şart, fiyatı 200 liraydı en son. Kanal listesi değiştirme menüsü biraz zor bulunuyor fakat bir kere uğraştıktan sonra tekrar girmiyorsunuz. Kanal geçişleri evdeki diğer TV'lere göre biraz yavaş kalıyor, sanırım 4K alıcı yüzünden. Bu modelde local dimming yok, 6950'lerde var bunu bilerek aldım. Çünkü diyelim ki simsiyah bir görüntüde ortada ufak bir kısım beyaz, local dimming olduğunda beyaz kısım etrafında bir hale yani hafif aydınlık kısım oluyor. Kısacası local dimming bir yandan avantajlı bir yandan avantajsız, çok üst modellerde bu dediğim problem olmuyor ama 6950de kendi gözümle görmüştüm. Ayrıca 6950 serisinde kenar Led aydınlatma varken bu seride nasıl olduysa direkt led aydınlatma var. Herhangi bir teknoloji mağazasına gittiğinizde direkt Ledli istiyorum diyin size 10000tl den aşağıdaki modellerde bulamazsınız derler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) fiat/performans ürünü

    Olumlu yönleri: Bu fiyata alınabilecek başka bir ürün yok, LG TV ler gerçekten çok kaliteli, tabiki bir üst düzey TV değil ama üst düzey TV lere 9000-10000 TL civarında para vermeniz gerekiyor....

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.06.2019
    .

    Olumlu yönleri: 55 inç lik ekran boyutu ile ideal ve kullanışlı. Ekran ve ses kalitesinden de memnun kaldık. Beklentimizi karşıladı. Çok kaliteli şık bir tv.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: Yüksek çözünürlüğü sayesinde keskin bir görüntü ile izliyorum.Geniş izleme açısı ile tv her açıdan izleyebiliyorsunuz.Ses çıkışı çok kaliteli.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: muazzam görüntüsü var. Kaliteli ve gerçekçi olacağını tahmin etmezdim. Eski tv de biz bişey izlemiyomuşuz. Bu tv de gerçeği anladık :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2019
    Guzel Urun

    Lg kalitesi guzel urun alinabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 65UK6470 65 inc 166 cm 4K UHD webOS Smart Uydu Alıcılı LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 65UK6470 65 inc 166 cm 4K UHD webOS Smart Uydu Alıcılı LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat