Regal 24R4015HP Pembe 24" HD Uydu Alıcılı LED TV Yorumları

Regal 24R4015HP Pembe 24" HD Uydu Alıcılı LED TV yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.12.2020
    "Guzel tv"

    Olumlu yönleri: Bu urunu kullandim guzel alinmali mutlaka. Olumsuz yönleri: -

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.08.2020
    "Güzel"

    Olumlu yönleri: Mutfağa almak için ufak bir televizyon düşünüyordum ve ragalin bu televizyonunu aldım. Memnun kaldım. Zaten öyle ahım şahım bir görüntü kalitesi de beklemiyorduk. Sürekli izleyeceğimiz bir tv de olmayacağı için bizim için yeterli oldu. Sizde bu tip bir fikirle alacaksanız alın çünkü ekranı monitör kadar küçük ve yer kaplamıyor. Ama öyle çok bir özellik de beklemeyin televizyondan. Hdmi girişi bulunuyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.08.2020
    "MEMNUN KALMADIM"

    Olumsuz yönleri: Bu televizyonu annem mutfak için beğeni almış ben hiç beğenmedim. Kırmızı çerçevesi var bence çok abes duruyor. Bir de görüntü kalitesi falan da çok başarılı değil. Uzun lafın kısası almayı düşünenlere tavsiye etmem.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2020
    "BEĞENMEDİM"

    Olumsuz yönleri: özelliklerine bakınca normal 24 " bir tv hd çözünürlükte falan ama ben pembe çerçeveli olmasını beğenemedim marjinal geldi bana ben bzzı eşyalarda rek sevmiyorum klasik olmalı diye düşünüyorum o yüzden beğenemedim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Regal 24R4015HP Pembe 24" HD Uydu Alıcılı LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Regal 24R4015HP Pembe 24" HD Uydu Alıcılı LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat