Grundig 49VLX7730SP LED TV Yorumları

Grundig 49VLX7730SP LED TV yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iyi

    Bu fiyata alabileceğiniz en iyi tv'lerden biri görüntüsü çok iyi İnternet bağlantısı güzel büyük bir televizyon

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok beğendim

    arkadaşlar televizyon çok şık. ekranı gerçekten çok büyük ve net. ancak almadan önce gerçekten bu kadar büyük bir televizyona ihtiyacınız olup olmadığını iyi düşünün. ben ilk gün alışamadım daha sonra salonda biraz düzenleme yapıp televizyonu uzağa koyunca gerçek görüntü kalitesi ortaya çıktı. bir diğer konu ise yakından bakınca görüntü resmen çöp. ama uzaktan izleyince tıpkı AVM'de gördüğünüz kalitede. smart uygulaması kolay ve bence hızlı. kumanda iyi ve ne yöne tutarsanız tutun işliyor. gri olması çok güzel. tabi çoğu televizyonda olmayan HDR da cabası. kısacası tam bir fiyat performans ürünü. özellikle kızım ve eşim bayıldı

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2018
    grundig 49vlx 9600

    immensa,netflix,3d,2d herşey bu seride digerleri hikaye

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2018
    Dört Yıldız

    Fiyatina göre tatmin edici televizyon. En büyük eksikliği Netflix. Grundiglerde Netflix yok. Arcelik Netflixi tek bir modelde veriyor galiba. Bir de iyi goruntu elde edebilmek icin biraz ugrasmak gerekiyor. Dinamik kontrast kapatilinca cok daha iyi sonuc aliniyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2018
    Beş Yıldız

    Tv yi çok uygun fiyata aldım dün. Bugün yapılan zammı görünce kendi adıma memnuniyetim fezaya ulaştı. Servis kurdu. Görüntü mükemmel zaten özellik canavarı. Hdr ile görüntü desteklemesi çok iyi. Anlatılmaz yaşanır. Fakat bu fiyat artışından sonra ulaşmak daha zor olacak bir çok kişi için.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2018
    Kesinlikle tavsiye edilicek ürün

    HB ya teşekkür ederim, ayrıca Grundig servis ağı da başarılı özellikle akşam mesaisi 18 de bitmesine rağmen 19:30 da gelip kurulumu gerçekleştirdiler. Grundig LED TV 49" gayet başarılı, gri renkte olması da ayrıca bir güzel, özellikleri de kat kat yüksek fiyatı olan ürünlerle yarışır durumdadır. Bence yorumların hepsini okuyunuz, birine olumsuz geldi diye vazgeçmeyin...

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2017
    Alırken iyi düşünün.

    Televizyonun görüntüsü, televizyona direkt karşıdan baktığınızda on numara, ancak yandan bakmaya başladığınızda karşıdan baktığınız görüntüden eser kalmıyor. Özellikle yemek masasında televizyona yandan bakıyorum (oda ve mutfak birleşik) görüntü çok sıkıntılı (bulutlanma oluyor). Ancak internete girmesi, telefonun televizyona bağlanması gibi uygulamalarda sıkıntı yok. Velev-ki Netflix uygulaması yok. Çocuklar artık rahat rahat internette girip çizgi film izliyorlar. Sonuç olarak televizyona bir mağazada yandan bakın öğle alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2017
    4k grundig

    kaliteli ve şık tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2017
    Tavsiye ediyorum

    Wi-fi bağlantısında sorun yok. Görüntü çok net. Çerçevesi ve arkası ince. Her açıdan başarılı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig 49VLX7730SP LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig 49VLX7730SP LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat