Sunny SN43DLK005/1032-G 43" 109 Ekran Full HD LED TV Yorumları

Sunny SN43DLK005/1032-G 43" 109 Ekran Full HD LED TV yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.01.2022
    iyi

    Olumlu yönleri: Ses ve kulaklık çıkışı olması istediğim şekilde kullanma imkanı veriyor. Bazen kulaklık takarak izliyorum kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde bazende sesi açarak birlikte izleyebiliyoruz. Tamamen insanların konforu düşünülerek üretilen bu ürün her zaman kalitesini ön plana çıkarıyor. Ayrıca digital ses çıkışının olması dahada avantajlı bir izleme ve dinleme imkanı veriyor. Öneririm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.01.2022
    mükemmelll

    Olumlu yönleri: 43 İnç / 109 Cm ekran boyutu özelliği ile istediğim alanda oturduğumda aynı açıyı ve görüntüyü veriyor. Bu özelliği ile her izleyen kişiye aynı deneyimi sunan bir ürün. Zaten smart Tv özelliği olması her anı benzersiz bir şekilde deneyimlememi sağlıyor. Üründe istediğim an istediğim saate farklı film izleme avantajı veriyor. Hoparlör sistemi ile bunu dahada güçlü bir hale getirebiliyorum. Son derece kullanışlı ve konfor sağlayan bir ürün öneriyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Eski tüplü televizyonumuz bozulduğu için daha yeni ve artık izlemek için daha kaliteli bir televizyon almanın zamanı gelmişti. Ürün gayet kullanışlı ve kaliteli bir yapıya sahip. Ürünün siparişinden sonra kargolama ve gönderim işlemleri oldukça kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. İhtiyacını var ise bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün için teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ne yazsam onaylanmiyor

  • Trendyol aracılığıyla, 26.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    fotograftakiyle aynı ürün gönderilmedi bana gelenin altı düz kavisli değil akıllı TV si biraz yavaş ama fiyatına göre uygun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Harika

    Olumlu yönleri: Televizyonun yapısı dolayısıyla bir şeyler izlerken adeta gerçekmiş gibi görüntülenme sağlıyor. Bu sayede dizi ve film izlerken geçirdiğim zamanın kalitesinin arttığını rahatlıkla söyleyebilirim. Ses kalitesi olarak da oldukça yüksek derecede performans sergiliyor. Evde adeta sinemada film izler gibi vakit geçiriyorum. Fiyatını son derece hak eden bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.08.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: çok severek aldığım bir televizyon bu benim gerçekten başarılı görüntü kalitesi de çok iyi ses kalitesi de benim için bu ikisi çok önemlidir zaten bir de tabi fiyatı çok önemli o yüzden aldım bunu iyi ki de almışım diyorum benim için yeterli bir televizyon

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: 43 " full hd ekranlı , 16 w ses çıkışlı , dahili hd uydu alıcılı standart özellikler de gelişmiş özellikleri olmayan ama kullanışlı memnun edici güzel bir televizyon.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    "TAVSİYE ETMEM"

    Olumsuz yönleri: Görüntüsü bulanık net bir görüntüsü yok, sesi çok az çıkıyor, üründen memnun değilim kalitesi iyi değil üründen memnun değilim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Televizyon kesinlikle muhteşem. İyi ki bu televizyonu almışız. 4K görüntü kalitesini gerçekten mükemmel yansıtıyor. Elips bir tasdarımı var. Kenarları ise yok gibi neredeyse. Bu da muhteşem bir görüş açısı sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Eğer ihtiyacınız varsa hiç düşünmeden alacağınız tam anlamıyla fiyat performans ürünü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.05.2019
    "hersey harika"

    Olumlu yönleri: Basarili bir satici ve urun mukkemel

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2019
    Beş Yıldız

    Kaliteli ürün,hızlı teslimat,hızlı kurulum,ilgili satıcı,uygun fiat.Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 20.02.2019
    gayet marka tv lere orantili

    urun bir gunde ulasti ( Anksra dan Istanbul a ) servis ayni gun jet hiziyla geldi kurdu 43 inc ucretsiz sorun yok. uygun fiyat basarili bir urun.Bazi yorumlarda kanal gecisi yavas gibi anlatimlar var alakasi yok. philips 3d 49inc salonumda var sunny den daha yavas :))

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.02.2019
    "sunny 43 inç tv"

    Olumlu yönleri: Fiyat kalite açısından güzel.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.02.2019
    "Ürün bozuk çıktı nasıl işse"

    Olumsuz yönleri: ürün dandik çıktı bozuk yani

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.09.2018
    "Olumsuz "

    Olumlu yönleri: Hepsiburda daki aynı ürünün wifi üzeliği vardı ama gittigidiyor dan aldığım ürünün yok şimdi ben nasıl olumlu yorum yapayım Allaha ki sağlam geldi.... Olumsuz yönleri: Hepsiburda daki aynı ürünün wifi üzeliği vardı ama gittigidiyor dan aldığım ürünün yok şimdi ben nasıl olumlu yorum yapayım Allaha ki sağlam geldi....

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2017
    Ben memnunum.

    Televizyonu aldım,kurulumu için çağrı merkezini aradım ertesi gün gelip kurdular.Görüntü mükemmel.Smart wifi özelliği de var.Yalnız masa üstü kurulum aparatı var.Ben duvara monte ettirdiğim için aparat parası ödedim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sunny SN43DLK005/1032-G 43" 109 Ekran Full HD LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sunny SN43DLK005/1032-G 43" 109 Ekran Full HD LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat