Awox U5000STR 50" 4K Dahili Uydulu LED TV Yorumları

Awox U5000STR 50" 4K Dahili Uydulu LED TV yorum ve tavsiyeleri

(109 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet iyi

    bekledigimden de hizli geldi,istanbuldan trabzona suan kuruldu ve gayet iyi..bu fiyata deger bir televizyon

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.05.2021

    Awox televizyon aldım pişman oldum size tavsiye etmem amanda çok yavaş taşıma yapmıyor televizyon donuyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.09.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Aman uzak durun.

    Olumsuz yönleri: En önemli problemden başlayarak anlatıyorum lütfen okuyun. Neredeyse her 30 saniyede bir kapanıp açılıyor birşeyler izlemek veya oyun oynamak mümkün değil. Yan taraftan izlemeye çalışırsanız tüm renkler bozuluyor. Sesi inanılmaz kötü,patlama ve cızırtı yapıyor. 3 hdmi girişi beraber kullanılamıyor en fazla 2 sinden görüntü alabildim. Usb takarak birşeyler izlemeye çalışırsanız sürekli kasma ve donma yapıyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 09.05.2020

    kanal sıralamasını bir türlü yapamadım nasıl yapıldığını bana anlatırmısınız

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 02.03.2020

    Uygun fiyata güzel bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.01.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) harika ürün

    Olumlu yönleri: ps4 için aldığım ürün, harika kalitede zamanında geldi ve problemsiz kargoyla

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2019
    fiyat performans ürünü

    fiyatına göre çok güzel bir urun tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2019
    Fiyat performans lideri

    Ekran paneli renk konusunda gayet iyi. 4K çözünürlükte 60HZ verebiliyor. Ayarlar menüsünden seçmeniz lazım tabi. Kumanda ergonomisi olarak favori tuşu berbat bir yerde. Siz istediğiniz sırayı FAV ile yapmak istiyorsanız o konuda sıkıntınız olacak. Ekran akıcılığı idare eder true motion gibi bir özelliği olmadığından kare tamamlama özelliği yok ve hızlı sahnelerde akıcılık üst seviye TV ler gibi değil ama bu fiyata ona bakan kim :) Malzeme kalitesi elbette kötü ama dokunup durmuyorsunuz sadece izliyorsunuz ve renkler harika. Dahili uydu alıcı iyi kanal geçişleri normal. Ama artık akıllı TV cihaz bağlayıp kullanıyorsunuzdur muhtemelen dahili uydu alıcısından kime ne. 400-500 TL para verip akıllı TV ürünü alıp bağlayın ve 4K keyfini sonuna kadar yaşayın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.10.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Bekledigimden iyi cikti

    Olumlu yönleri: Goruntu kalitesi bence yeterli. Android box kullaniyorum Canak antenim olmadigi icin. PC den 144hz oyun oynadim Olumsuz yönleri: Ses kalitesi kotu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.09.2019
    .

    Olumlu yönleri: Televizyon ararken awox ismini ilk kez duydum. Tabi ki ön yargıyla yaklaştım ama şu an o kadar memnunum ki üründen iyi ki almışım diyorum. Ses kalitesi ve ekran kalitesi çok iyi. Aynı zamanda türk üretimi olması ayrıca güzel tabi. Kumandasına pek ısınamadım sadece ama bence çok iyi televizyon. İnşallah devamını getirir awox

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.09.2019
    .

    Olumlu yönleri: Led tv alırken baya incelediğim bir üründü. Gerçekten de yorumlarda yazıldığı gibi başarılıymış. 50 inçle 4k kalitesini yaşamak istiyorsanız gayet uygun bir ürün. Çöznürlüğü anlatmaya bile gerek duymuyorum neredeyse gerçekçi görüntüleri var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.09.2019
    .

    Olumlu yönleri: Mükemmel bir andorid smart televizyonu hem de geniş ekranlı harika bir televizyon ben çok beğendim harika netlik ve canlılık renk ayarı var harika bir televizyon ben çok beğenim uygun fiyatlı harika bir televizyon 3 günde geldi kargo askı apartı yoktu hızlı ve güvenilir adres güvenilir alışveriş, hızlı ve güven veren kargo sayesinde mutlu yüzler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: Çok uygun fiyata çok kullanışlı ve kaliteli bir televizyon olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Sipariş sürecinden bu yana ki altı aydır aktif bir şekilde kullanıyorum hi.ç sorun çıkarmadı aksine çok da memnun kaldım görüntüsü çok güzel renkleri ve ışığı son derece kaliteli güçlü ve kullanışlı bir televizyon. LKanal ayarları hızı ve geçişleri de çok güzeldi uydu bağlantısını çok pratik bir şekilde yaptık. Sağolsunlar kurulumuna gelen yetkili servisteki arkadaşlar bize bir şey bırakmadan her şeyini en ince detayına kadar hallettiler ve tüm sorularımıza ayrıntılı bir şekilde sıkılmadan açıklayıcı yanıtlar verdiler içim çok rahat. Daha önce kullanmadığım bir marka olduğu olduğu için aklımda çok fazla soru işareti vardı ama çok memnun kaldım teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2019
    Fiyat Performans Çok İyi

    Alırken kafamda çok soru vardı. Aldıktan sonra o kadar hafif geldi ki pişman olmuştum. Lakin Tv açınca çok ama çok memnun kaldım ekran görüntüsü çok iyi hiç bir sorun yaşamadım sadece sesi iyi değil küçük bir ses sistemiyle kullanıyorum. Düşünmeden alın zira bu fiyata bu performans çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2019
    Beş Yıldız

    ÇOK İYİ

  • NI1 aracılığıyla, 29.07.2019
    Hızlı

    ürünü beğendik gayet güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.07.2019
    "Fiyat-Performans"

    Olumlu yönleri: Ucuz PVR var USB den filim oynatıyor - DTS yok Hafif ? Olumsuz yönleri: VGA girişi yok Hafif ? Fişi topraksız Hoparlörleri küçük - sadece mid sesler.

  • NI1 aracılığıyla, 13.07.2019

    Fiyatına göre gerçekten başarılı bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.07.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) süper üstü süper fiyata göre ama satucı daha süper mu kadar hizli teslimat hiç görmedigim bir sey t

    Olumlu yönleri: Harika

  • NI1 aracılığıyla, 25.06.2019
    süper

    ben sahsen cok begendim.tek sıkıntım.kendi uydusunda türksat haricinde uydulari taratamiyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Awox U5000STR 50" 4K Dahili Uydulu LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Awox U5000STR 50" 4K Dahili Uydulu LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat