Navitech LD-2260FHD 22 inch 55 Ekran Full HD LED TV Yorumları

Navitech LD-2260FHD 22 inch 55 Ekran Full HD LED TV yorum ve tavsiyeleri

(217 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    başarılı

    fiyat performans 10 numara ve gayet hızlı teslimat. görüntü gayet güzel , ses de bence gayet yeterli

  • HepsiB. aracılığıyla
    HARİKA

    fiyatına göre çok güzel bir ürün tavsiye ederim bi de çok hızlı geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sadece ses konusu

    Sesi tiz geliyo ayar gerektirebiliyor. Yüksek ses açıyımdakulaklarım bayram etsin olayı olmaz. Bunun haricinde tüm herşeyiyle gayet yeterli bir ürün ?

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat performans ürünü

    bilgisayar a monitör olarak aldım gayet güzel gösteriyor. fiyatına göre başarılı. kargo 5 gün sürdü. tek beğenmediğim yanı ayakları oldu masaya koyunca ekran öne doğru eğik arkaya olsa daha iyi olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ses kalitesi beklemeyin

    ürün çok güzel fakat ses sıkıntı li çoğu cep telefonlarinin sesi bile bundan iyi çıkıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok memnunum

    Kargo çok hızlı geldi. Paketlemeye çok iyiydi. Pakette hiç bir zedelenme yoktu. Tv ve monitör olarak kullanıyorum. oldukça memnunum. Ayakları dengeli. Görüntüsü net. Kumanda konusunda da bi problemi yok ve şık bir ürün herkese tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kullanım alanına göre mükemmel.

    Ürünü HB aracılığı ile satın aldım. Görüntü kalitesi HD uyumlu cihazlar ile mükemmel. Ses diğer kullanıcıların yorumlarında açıkladığı gibi tiz ses veriyor. Onun dışında kasası hafif ince f/p olarak alınır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    en uygun fiyatlı full hd tv

    Ürün piyasada en uygun fiyatlı full hd tv. servise götürdüm. 20 tl karşılığında kurulumu ve garanti belgesi imzaladı.servisin en önemli fonksiyonu paketi onlar açması. muhtemel bir iç hasar oluşmuşsa burada servis devreye giriyor. servise gitmeden de faturalarınız yanınızda olduğu müddetçe garanti kapsamında tamirat yapılabiliyormuş onu öğrendim servisten. artıları: 1. ürün çok zarif görünüyor. görüntü gayet tatmin edici. 2. çok hafif (oyuncak tv gibi ağırlığı) 3. vga ve hdmi girişleri var. bunlar üzerinden laptopta veya pcde ikinci monitör olarak kullanılabilir. 4. usb girişi var. eksileri: 1. eski giriş uydu seçeneği yok. muhakkak hdmi girişli bir uydu alıcısı almanız lazım. 2. sesi güçlü gelmedi bana. daha büyük boyutlu tvlerde alıştığım ses yok bunda. ofiste, mutfakta, balkonda pratik boyutlu bir ürün arıyorsanız buna gayet uygun bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre normal

    Ürünü bugün hemen 1 günde elime geldi ilk izlenimlerim fiyatına göre normal bir ürün.Önemli olan ne kadar uzun süre dayanacağı umarım yıllarca sorunsuz dayanır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürün guzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    FİYAT-KALİTE-CİDDİYET

    gerçekten fiyatına göre çok iyi.mutfağa aldım.görüntü kanal geçişleri falan hepsi iyi.ve ayrıca kargo ciddiyetide beni çok mutlu etti.hepsi burada ya teşekkür ederim.fiyat performans herşey 10 numara

  • HepsiB. aracılığıyla
    bu fiyata daha iyisi yok

    saglam paketlenmis hizli gonderi tesekkurler.ikinci televizyon icin bundan daha iyisi bu fiyata zor

  • HepsiB. aracılığıyla
    GÜZEL VE KULLANISLI

    ÜRÜN GÜZEL GÖRÜNTÜ KALİTESİ VE SES OLARAK DA IYI TAVSİYE EDERİM ALACAK KİŞİLERE DAHILI UYDU OLSA DAHADA İYİ OLABİLİRDİ TAVSİYE EDERİM HERKESE

  • HepsiB. aracılığıyla
    BAŞARILI

    Ürün gayet başarılı 12 volt ile çalışması benim için önemli fiyatı muadillerine göre çok çok iyi bence düşünmeden alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Görüntü kalitesi çok iyi

    Fakat bi özellik yok fonksiyonel değil ne uydu alıcı var ne smart ne bağlantı çeşitliliği var fakat görüntüsü benim 42 inçten daha net bilerek alırsanız sıkıntı yok hoparlörlü monitör niyetine

  • HepsiB. aracılığıyla
    Navitech 22" Tv

    Mutfak için aldım süper. Çok çok yeterli. Sesi de fazlasıyla yeterli. Yalnız scart girişi var görünüyor fakat o yok. Bence bu fiyata on numara

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Fiyatına göre oldukça başarılı.2 HDMI-2USB girişin yanında VGA ve AV giriş ile Scart ve kulaklık bağlantı desteği var.Uzaktan kumanda özelliğine sahip monitor 1920 X 1080 çözünürlüğe kadar sorunsuzca çıkıyor. Kumanda menüsünden Işık,renk,kontrast ile ses bas tiz ayarları yapılıyor.MKV dosyaları oynatmıyor. Kasası kibar ancak plastik malzemesi bilinen markalar kadar kaliteli değil.Ürün Çin malı. Kutudan Uzaktan kumanda,stand ayakları,kullanma kılavuzu,garanti belgesi ve piller çıkıyor. Adaptör yok direkt 220V ile çalışıyor. Kısaca parasını sonuna kadar hak ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre gayet iyi görüntü güzel ses yeterli gayet güzel tek eksiği bence dahili uydusunun olmaması oda olsa tadından yenmez

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Görüntü kalitesi güzel sesde tatmin edici. Ben leptopta takarak monitör olarak kullanıyorum gayette memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş yıldız Full hd ekran

    Bu fiyata çok iyi televizyon

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Navitech LD-2260FHD 22 inch 55 Ekran Full HD LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Navitech LD-2260FHD 22 inch 55 Ekran Full HD LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat