Bose 774373-0020 Soundsport Free Mavi Kablosuz Kulaklık Yorumları

Bose 774373-0020 Soundsport Free Mavi Kablosuz Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 11.11.2020

    yanlış urun gönderdi ler ,daha çok uyuz ,kutusu çocuklar çöpe attı diye iade edemiyorum, çok para kaybettim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kulak ve burnumdan kan geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün ses kalitesi Bose 'den beklendiği gibi harika. Özellikle bass ve ses yüksekliği gayet iyi, bunların yanında tizleri kaybetmemesi de artı. Kulaklık pili gayet uzun, kasa pili ortalama şarj süresine sahip. Dayanıklılık; 1 senedir kullanıyorum çok dayanıklı ve hiçbir sorun yaşamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Muhteşem bir ürün kuşağa oturması ve ses harika

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Verdiğim her bir yıldızı hakeden bir mağaza , ve tabiki ürün... Ürün tam da istediğim gibi beklediğim gibiydi. Satıcılar konusunda dikkatli olalım. “Herseykargo” satıcısı bana geçen hafta kullanılmış , açılmış ve hatta şarj kablosunu da içinden almış birşekilde ürün gönderdi . O satıcıya da ayrıca dikkat edelim . Ürünü zor iade ettim. Hepsiburada da gereğini yapıp şimdilik bu platformdaki bütün satış yetkilerini elinden aldıklarını söylediler ve arama bölümüne bu ismi yazdığımda da artık böyle bir firma çıkmıyor. Buradan da siz değerli arkadaşlarımı bilgilendirmek istedim. Bu ürünü gönderen satıcıya da gerçekten teşekkür ederim. Ürün 1 günde elime geldi. Ürünü yorumlamama gerek yok, gerçekten ürünü bilenler zaten ürün hakkında bir arkadaşından tecrübe edip ürün alıyorlar .

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2020

    Ses kalitesi mükemmel, müzik dinlemek çok keyifli. Telefonda sesler net parazit yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel herkese tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ses kalitesi tartışılmaz fakat kulakta rahat durmuyor konforlu değil. Telefon görüşmesinde sadece sağ kulak çalışıyor bu da büyük eksiklik bence. Bu fiyata daha iyi seçenek vardır muhakkak

  • NI1 aracılığıyla, 10.11.2019
    Süper herkeze tavsiye ederim

    Müzik severlere tavsiyem Bose süper bir ürün yanĺış yapmazsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 09.10.2019

    Ses ve kalite çok başarılı. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2019

    Daha iyisi olduğunu düşünmüyorum, hepsini denedim, spor için daha kullanışlısı ve sesi kaliteli olanı yok, 6 aydan beri kullanıyorum ve havalimanında sol kulaklıkta bağlantı kesilmesini bir kez yaşadım, fazla manyetik ortam nedeniyle olabildiğini söylemişlerdi zaten, şarjı çok uzun değil ama yeterli, çok hafif ve rahat, özetle çok memnunum, tek eksiği gürültü engelleme özelliğinin olmayışı

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2019
    (Ürünü satın aldı)

    geçen hafta kargodan geldi elime sadece spor salonunda kullanmak için aldım ses kalitesi çok güzel bose ürünü kaliteye diyecek yok şarjı çok güzel gidiyo ama iki problemi var önemli olanı sporda aşırı ağırlık larda normal olarak titriyosun ve kulaktan çıkma hissi veriyo ve tempolu koşamıyorsun cikiyo kulaktan. nornal yürüyüş vesaire asla cikmiyo 2. sıkıntısı estetik olarak kulağıma sanki odun sokmuşum gibi çok dışarda duruyo büyük olduğu için

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Ses kalitesi bakımından tatmin olamadım. Kutusu çok büyük, kulaklıklar çok büyük ve rakiplerine göre daha ağır. Kutusundaki kalan şarj göstergesi kendi yazılım bakımından kalitesi çok iyi. Ben antrenman için aldım, bakalım dayanıklılığını ölçeceğim. Genelde 2 ila 5 ay arası dayanır bu tür kulaklıklar.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Yemede yanında yat. Bu kulaklığı övecek kelimeyi seçemiyorum arkadaş seçemiyorum. Şuan bu satırları yazarken gözümden yaş geliyor çünkü arkaplanda üzüntü dolu, duygusal bir parça dinliyorum bu kulaklık ile. Ancak bu şekilde anlatabilirim çünkü her saniye kalite hissiyatı veriyor bu kulaklık. Kulağınıza takıp müziği çaldıktan itibaren önceden ben müzik dinlemiyormuşum diye hayıflanacaksınız. verdiği premium hissi efsane.

  • HepsiB. aracılığıyla

    E8,jaybird run ve bunun arasında kalmıştım. Bu kulaklığı aldım gerçekten muazzam. Kutusu da ayrı şık kaliteli bir görünüşü ve hissi var.

  • HepsiB. aracılığıyla

    ses kalitesi olarak tüm kulaklıkların kralı

  • HepsiB. aracılığıyla

    Dengeli bass ve tiz arayanlara airpods dan kaliteli fiyatı hakkını veriyor kur farkından şu ara biraz yüksek fiyatı

  • NI1 aracılığıyla, 15.08.2018
    Bose soundsport free

    Bose olması dolayısıyla çok kaliteli paketleme ve kaliteli bir görünüm elbette,ses kalitesi mükemmel ve idmanlarım esnasında su geçirmeyecek olması ayrı bir avantaj meraklısına tavsiye ederim çok havalı bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bose 774373-0020 Soundsport Free Mavi Kablosuz Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bose 774373-0020 Soundsport Free Mavi Kablosuz Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat