Hiremco Nova Uydu Alıcısı Yorumları

Hiremco Nova Uydu Alıcısı yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 12.12.2016
    Başarılı

    Evet beğendim anlatıldığı gibiydi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.09.2014
    idare eder

    ben ürünü 2 sene önce başka yerden almıştım . tabi mini ollan değildi . normal boyutta olan cihazdandı ve cihaz kendi kendine ses açıyordu aynı kanalda uzun süre izleyince ses bozuluyordu . eper uğraşıdan sonra garanti bana mini olanı gönderdi. kendi kendine ses açmıyor. aynı kanalda uzun süre kalınca ses bazen bozuluyor kanal değişince geçiyor. cihazı ilk açınca ses gelmemezlik yapabiliyor kanalı değişince ses geliyor bence güzel. sesi yüksek olarak açılmaması. kanal değişme hızı çok hızlı değildir. hız beklemeyin orta seviye hızdadır. ip tv özelliği var tabi ip tv için wireless adaptör takarsanız ve kanal listesine ip tv kanalı eklerseniz çalışıyor. full hd özellikli yayın kalitesi yüksek kanallarda full hd görüntü başarılı..

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2014
    Satın alabilirsiniz.

    Fiyatına göre ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayacak bir ürün. Kurulumu kolay. Menüleri kullanışlı. Kanal geçileri makul sayılabilecek düzeyde. Zaman zaman kanal sesi gelmiyor. Kanal değiştirip tekrar açtığınızda düzeliyor. IP TV özelliği var yazıyor ama bu özelliğini göremedim. Kanal Görüntüsü iyi HD kalitesinde izlediğinizi anlayabiliyorsunuz. Fiyatı uygun. Eğer aşırı mükemmelci istekleriniz yok ise bu uydu alıcı rahatlıkla ihtiyacınızı karşılayabilecek bir üründür diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2014
    kibar ve kullanışlı

    uydu alıcını beyendim tasarım entegre hdmi modil girişli olmasıda artısı bu sınıf oyduların özellikleri bir birine yakın + artısı internetten yazılımını yükseltebilmeniz tavsiye ederim iş görür+ artısı türkce kumandası

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2014
    Beklediğimden daha iyi....

    Daha önce aldığım, piyasada iyi bilinen iki farklı marka uydu alıcıdan çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. HD ve SD kanallardaki görüntü kalitesi oldukça iyi ve kanallar arası geçiş süresi de makul düzeyde. Fiyat/kalite + performans kriterine bakarak kesinlikle tercih edilebiliecek bir üründür. Ayrıca hızlı gönderimi ve her konudaki müşteri odaklı anlayışlı yaklaşımı için, Hepsi Buradaya çok teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2014
    Sd yayın çok iyi değil. Hd yayın fena değil.

    Sd yayınlarda başarısız. hd yayınlarda iyi sayılır. İndirimden almıştım. Arada ses gidiyor açmak kapamak gerekiyor. onun dışında ihtiyaçları karşılar. Sonuçta mini hd uydu alıcı

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2014
    ürün f/p olarak gerçekten çok başarılı

    Yaklaşık 2 yıl evvel evdeki ilk televizyonuma da bu cihazdan almıştım.Gayet memnundum. 2. tv için de hd ve ufak bir cihaza daha ihtiyacım vardı. hepsiburadada bu fiyata görünce kaçırmak istemedim.Netteki diğer sitelerde 120-130 dan aşağıya bulmanız mümkün değil.Boşuna araştırmayın.Gerçekten çok iyi fiyat, kaçırmayın derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hiremco Nova Uydu Alıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hiremco Nova Uydu Alıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat