Soundmagic E10C Gun Black Kulak İçi Kulaklık Yorumları

Soundmagic E10C Gun Black Kulak İçi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel ürün

    Paypal TR'de kapanmadan hemen önce epey uyguna almıştım. Bu fiyata bile alınabilecek bir ürün. Yapısı çok sağlam, Hi-Fi ödüllü olduğundan sesi hakkında konuşmaya gerek duymuyorum. Dış ortam sesini minimize etmede oldukça iyi. Dinleyiciyseniz ihtiyacınızı fazlasıyla göreceğini düşünüyorum. Profesyonel müzikle uğraşıyorsanız zaten buralarda ne işiniz var..

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2019
    Beş Yıldız

    Muhteşem kulaklık. LG v30'da 50ohm+ modunu da devreye sokuyor. Tidal'de master parçaları dinlemek acayip bir keyif haline geldi. En büyük tipler kulağı iyice dolduruyor basları harika duyuyorsunuz. Satıcı özellikle çok ilgili hesaudio'ya teşekkür ederim her soruma anında cevap verdi (:

  • NI1 aracılığıyla, 27.01.2018
    Fiyat performans ürünü

    Daha önce bu fiyat aralığı ve altında kullandığım daha iyi ses veren tek bir kulaklık vardı, rha s500. Onlarda artık türkiyede satılmıyor, tabi kulaklığı sadece ses olarak düşünmemek lazım, konfor, aksesuarlar, hepsi bir paket. Düşünmeden alın, pişman olmazsınız.

  • NI1 aracılığıyla, 27.11.2017
    Teleonla birlikte gelen kulaklıklar yetmiyorsa...

    Çevremde deneyebileceğim bir arkadaşım olmadığı için gözümü karartıp sipariş ettim; çok da memnun kaldım. Öncelikle pek çok kulakiçi kulaklık modelinde uyum ve konfor sorunu yaşadım. Kulağa tam oturmama, kullandıkça rahatsızlık hissi, tam oturmadığı için dış sesleri geçirme veya kulaktan düşme... olabilir tabii, sonuçta insan anatomisi değişken. Ama bu E10C benim kulağımın kalıbına göre üretilmediğine göre bildikleri bir şey var. Şimdiye kadar kulağıma cuk oturan en iyi kulaklık. Ayrıca ürünün yanında gelen yedek silikonlar genelde olduğu gibi 3 farklı boyda değil. 6 çift değişik boy ve şekilde. Sanırım bu kadar varyeteye ancak kauçuk sektöründe rastlıyoruz. :) Ürünün kutusundan fermuarlı bir taşıma kutusu, laptop vb. için kulaklık-mikrofon girişi ayırıcı adaptör gibi aksesuarlar. çıkması ürünün artıları. Ses için uzun uzun yazmayacağım. Çünkü bu konu kesinlikle kişisel bir konu; zevk-renk işi. Ben aradığım doğal; nötr ses iletimine yakın bir sonuç aldım, biraz bas ağırlıklı ama Hassasiyeti gayet iyi. Yarattığı stereo algı da bence başarılı (ki kulaklıklarda sorundur). Evet ucuz değil, ama bedelini hak eden bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2017
    ilgili mağaza,kaliteli ürün

    ürünü zaten araştırıp aldım,tekini iphone 7'de anfisiz,öbürünü işyerindeki pc'de fiio a1 anfi ile kullanıyorum,evde ise novation audiohub ses kartıyla test ettim.elektronik müzikte sesler dengeli ve temiz,kayıt neyse onu veriyor.her kulak içi kulaklıkta olduğu gibi doğru ölçüde başlıkla kullanmanız çok önemli,hepsini aynı parçayı dinleyerek mutlaka deneyin.

  • NI1 aracılığıyla, 13.10.2017
    Hızlı ve ilgili satıcı, harika ses kalitesi

    Ürünün ses kalitesi çok güzel ve kaliteli

  • NI1 aracılığıyla, 04.07.2017
    İlgili bir satıcı

    Satıcı çok ilgili ve ürün açıklamalarda yazdığı gibi idi. Kendilerinden memnun kaldım. Tavsiye olunur.

  • NI1 aracılığıyla, 28.06.2017
    iyi mağaza

    ürünü daha tam anlamıyla test edemedim o konuda bir şey diyemiyorum şu anda.. Mağazanın iletişimi ürünü yolladıktan sonra çok iyiydi, elime ulaşması bakımından yaptığım en sorunsuz alışverişlerden biri oldu. Ürün elime geçtikten sonra da gayet net ve anlaşılır şekilde kafamdaki bi kaç soruya cevap verdiler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Soundmagic E10C Gun Black Kulak İçi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Soundmagic E10C Gun Black Kulak İçi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat