Kawai KW-6750 Mavi Uydu Alıcısı Yorumları

Kawai KW-6750 Mavi Uydu Alıcısı yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 13.10.2018

    bir arada bir derede kalacağınız bir cihaz. atsanız atılmaz, satsanız, alana acırsınız. 1 sene kullandım ama ona kullanmak mı, eziyet çekmek mi denir bilemedim. aşırı ısınma sorunu yüzünden kendine gelmesi şaşkınlığını atlatması gerekiyor o süre zarfında yeniden ısınıyor, derken kumandanın hiçbir komutunu doğru düzgün yanıtlayamadığı gibi, bozuldu dedirtip,bir süre sonra taktığınızda ne oluyor da beni böyle imtihan ediyor demekten kendinizi alamıyorsunuz. mini hd uydu alıcılarından iyi bir şey çıkacağını sanmam bu ısınma sorunları yüzünden. tabi bunu gün boyu açık bir tv izleyicisi olarak söylüyorum, sabah 09, akşam 11.30 gibi. aralarda ufak dinlenmeleri saymazsak tabi. almayın bu cihazı. uzak durun, kaçın.

  • NI1 aracılığıyla, 22.12.2015
    kapağı yapıştırılmamıştı

    kutunun içinde kendi ayrı pempe renkli kapağı ayrı çıktı kapağını bile yapıştırmayı beceremeyen insanların cihazıda görüntü kalitesi olarak eskisini arattı bunu tavsiye edenleri kınıyorum geri gönderim ile uğraşamayacağımdan eski cihaz bozulunca belki takarım almamanız sizin menfaatinizedir .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kawai KW-6750 Mavi Uydu Alıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kawai KW-6750 Mavi Uydu Alıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat