Asus Zenwatch 2 Akıllı Saat Yorumları

Asus Zenwatch 2 Akıllı Saat yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 05.11.2017
    Kararsız

    Ürün kutusuz bir şekilde geldi. Yenilenmiş olduğunu biliyordum ama bukadarını beklemiyordum. Saatın sıfır olduğunu gösteren herhangi bir belge yoktu. Kullanılmış gibi değildi. Saat temizdi kullanıyorum memnunum. Birde adaptörü türkiyedeki prizlerde kullanmak için bi aparat göndermişmer. Keşke gördermeselerdi diyorum. Hem uyumsuz hem kırık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2017
    Dört Yıldız

    Ürün muadillerine göre daha iyi ve ekstra özellikleri var. mikrofon ve hoporlorü var. Artı çok şık bir ürün. bence tek dezavantajı şarjı 2 gün ancak gidiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2017
    Beş Yıldız

    Geçen sene Amerika'dan satın almıştım,saatten arama yapabiliyorsun ve gelen aramyada saatten cevap verebiliyosun,teke dezavantajı saatten konuşurken konuşma sesini yanındaki kişilerde duyuyor.daha önce yazılımı ingilizceydi.bugün güncelleme yaptı tamamı Türkçe oldu,tek kelime ile harika ve şık bir ürün,alacak olanlara tavsiye ediyorum.Naci Cansever-BANDIRMA

  • NI1 aracılığıyla, 25.10.2016
    Tecnotoys farkı....

    Son derece özenli paketlenmiş, tam istediğim ürün...

  • NI1 aracılığıyla, 02.07.2016
    kaliteli

    Asus zenwatch 2

  • NI1 aracılığıyla, 05.05.2016
    Şarj hariç muazzam

    Ürünün şarjından beklentinize göre değişir. Bir günü çok rahat çıkarıyor fazla aktif telefon kullanan birisi olarak söylüyorum istediğiniz bir smart watch ise ve beklentileriniz Apple Watch ne veriyorsa o ise kesinlikle pişman olmayacaksınız. Watch faceler daha fazla olsa tadından yenmez fiyat/performans açısından fazlaca tatmin edici. İngilizce dil sorun olmayacaksa gözü kapalı alınabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 25.04.2016
    En hesaplı Android Wear Saat

    Alınabilecek en hesaplı en şık android wear saat. Kalp atım hızı sensörü yok, gerçi olanlar da çok hassas ölçmüyor ya... Bu mağazadan aldığım ürünle ilgili tek eksik US-EU elektrik priz adaptörü çeviricisi eklenebilirdi pakete...

  • NI1 aracılığıyla, 24.04.2016

    harika bir ürün çok stabil çalışıyor. apple watch ile kapışır.

  • NI1 aracılığıyla, 23.04.2016

    Çok kaliteli ve efektif bir ürün..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus Zenwatch 2 Akıllı Saat kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus Zenwatch 2 Akıllı Saat yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat