Amazfit Pace 2 Stratos Akıllı Saat Yorumları

Amazfit Pace 2 Stratos Akıllı Saat yorum ve tavsiyeleri

(247 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Performans Ürünü

    Saat dışarda özellikle güneşte parlaklık anlamında gayet iyi ve rahatlıkla görünüyor. Gpsini araç ile denedim ve sonuçlar şaşırtıcı derecede doğru ve başarılı. Saat şık ve son derece hafif. Spor amaçlı alacak olanlara tavsiye ederim, pişman olmazsınız. Ayrıca hızlı gönderim için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güncellemeler zayıf.

    En son güncellemede otomatik ara vermeyi (auto pause) düzelttiler ama antrenman sırasındaki nabız ölçümünü bozdular. Bisiklet turuna çıktığımda ilk 20 dk 60-80 arası nabız gösteriyor ki 100 üzeri olmalı. Hatalı olduğunu göğüs üzerinden nabız ölçen nabız sensörü ile karşılaştırarak doğruladım. Her güncellemede can sıkıcı bir durum oluyor. Bir sonraki spor saatim Garmin olacak. En azından doğru düzgün test etmeden hatalı firmware push etmiyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Lütfen bilinçli alın

    Saati genel anlamda beğendim ve severek kullanıyorum. Yalnız biraz bilgi vermek istiyorum. Saati lütfen bilerek alalım. Bir apple watch veya galaxy watch beklentisi olanlar almasalar daha iyi. Çünkü Amazfit Staratos 2 saati bir sporcu saatidir ve ekranı onlara göre çok düşük çözünürlüklü dür. Resim ve video göstermez. Sadece gelen bildirimleri ekranda görebilirsiniz. Arama reddetme var ama cevaplama yok. Konuşma yapamazsınız. Fakat neden alınır : çünkü 5 atm su geçirmez. Yüzerken kullanabilirsiniz. Yürüyüş koşu gibi aktivitelerinizi telefona ihtiyaç duymadan kendi GPS ile takip edebilirsiniz. Sürekli nabız ölçümü alabilirsiniz. Çok şık bir saat. Bir de 5 gün pil süresi ile rahat edersiniz. Pil süresinin uzunluğu ise ekranın yansıtıcı ekran olmasından kaynaklanıyor. Ekran dışarı ortamdan gelen ışığı yansıtarak size kendisi ışık yakmaksızın saati ve ekrandaki bilgileri görme imkanı sunar. Böylece pil harcamadan ekran bilgilerini her zaman kontrol edebilirsiniz. Yani always on display özelliğini gündüz bu saatte çok rahat bir şekilde hiç pil harcamadan yaşarsınız. Gece ise tabii ortamda ışık olmadığında göremezsiniz. Ama ekrana çift dokunma ile ekran ışığı açılıyor ve gece görmeniz için fazlasıyla yeterli. Sırf bu özellik bile alınması için yeterli bir sebep bence. Ama başta dediğim gibi yüksek çözünürlüklü parlak bir ekran beklentisi olan almasın. Bir de saat app i çok gelişmiş değil daha da geliştirilmesi gerekiyor. Saat arayüzleri güzel. Kullanmasını tam olarak öğrenmek biraz zaman alıyor ama bence yeterli. Eğer bu saati ekranı her zaman görebileyim ve spor yaparken benim aktivitemi takip etsin diye alacaksanız gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Pil süresi de muadillerine göre uzun. Son olarak daha Türkçe dili yok belki gelir ama şimdilik menü ve arayüzü İngilizce kullanmanız gerek. Ama mesaj ve Watts Up bildirimlerini Türkçe olarak sorunsuz gösteriyor. Tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat/performans ürünü

    Adımsayarı biraz fazla satıyor onun haricinde herşeyi mükemmel hatta kalp atış sayısını ayrı elektronik tansiyon aleti ile karşılaştırdım birebir çıktı. Diğer fonksiyonları gayet iyi. Ekran çözünürlüğüne laf edenler bin lira fazla verip aynı sadece çözünürlüğü daha yüksek saat alabilirler. samsung vb akılla saatlerinden tek farkı fiyatı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Diğer kullanıcı yorumlarında bahsedildiği gibi kullanışlı bir saat,pil ömrü gps kullanmıyorsanız 5 gün boyunca idare ediyor.Fakat dokunmatik hassaslığı ve ekran renk düzeni kalitesi apple ürünlerinden biraz aşağıda.Spor yaparken kullanacaklar ve hem saat ve akıllı bileklik özelliklerini bir arada kullanmak isteyenler için ideal bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim.

    Genel anlamda üründen memnunum. Fiyat-performans açısından çok uygun bir ürün. Alacaklara tavsiye ederim. Eksik gördüğüm noktalar şunlar: - Pil ömrü. (Bu tarz cihazlarda zaten çok fazla olmaz pil ömrü ama 5 güne kadar dayanır dedikleri için bu beklentimi karşılamadı maalesef) - Spor branşı olarak daha çeşitli branşlar da eklenebilir. Basketbol yok örneğin. - Aplikasyonunun biraz daha geliştirilmeye ihtiyacı var.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Memnun kalmadım,

    Ürünü yeni aldım. 2 sefer koşuda test ettim. GPS verileri çok tutarsız. Ölçüsü belli olan bir parkurda 6 ve 11 tur koştum. 6 turda 310 mt.,11 turda 1700 mt. eksik ölçü aldım. Ayrıca yoğun kullanmadığım halde şarjı da 1 günde bitiyor. Telefonla bluetooth bağlantısı sorunu yaşıyorum. Bendeki cihazda bir sorun yoksa tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok memnunum, pili 5 gün rahat gidiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    İş görüyor

    İlk tereddütüm ekran parlaklığıydı. Gercekten parlaklık olarak yeterli. İkinci tereddütüm şarjıydı. 7/24 telefona bağlı tüm bildirimler açık ve ekran parlaklığı otomatik modda 5 gün rahat götürüyor. Gps ve kalp ritmi sürekli açık olursa 2 gün anca çıkarıyor. Fakat 1 saaatte şarjı tam doluyor. Saat yüzlerini internetten ücretsiz olarak .wfz formatında binlerce bulup yükleyebiliyorsunuz. Spotify gibi uygulamalar telefondan kontrol ediliyor. İki eksiği var. Biri fazla kalın olduğu için gün içinde çarpmalara açık, ikinci telefon konuşması. Garmin, polar ile karşılaştırırsanız paranızın karşılığını görürsünüz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Şans

    Aynı gün kargo dendi ancak 3 gün sonra kargoladılar. Ayrıca gelen ürün arızalı çıktı. İade ettik, hemen para iadesi yapıldı, uğraştırmadılar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Performans

    Yeni elime ulaştı ürün güzel fiyatına göre apple ve samsung dan daha ucuz...

  • HepsiB. aracılığıyla
    ortalama bir ürün

    Benim için biraz hayal kırıklığı oldu belki de ekran ışığının zayıf olmasından kaynaklı olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hızlı sevkiyat. Harika ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Günlük kullanım ve koşu için ideal

    Almadan önce fazlaca araştırdım, ekran parlaklığı endişeniz olmasın günün her saati gayet net okunabiliyor. GPS takibi oldukça iyi, pil ömrü sürekli nabız ölçümünde 4 gün gidiyor. Her şey kapandığında 10 günü çıkartıyor. Pil koruma modundan çıktığınızda bu süre hızla azalıyor. Günlük kullanım için çok şık. Tek eksik yanı; saat sportif aktivitelerde sadece harici kalp ritm sensörü destekliyor, bisiklet sürüyor iseniz harici hız ve kadans sensörü bağlayamıyorsunuz. Trainer'da sürüş yapıyorsanız sizi mutlu etmeyecektir. Xiaomi bu eksiliği kısa sürede giderir ise tam bir f/p ürünü...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ne İyi Ne Kötü

    Ürünün 10 gün süre ile kullandım. Gps'i, saat ara yüzleri, telefon ile uyumu ve uygulamaların verimliliği, tasarım gayet başarılı ama ekran renginin canlılığı konusunda maalesef yetersiz bir cihaz. Türkçe olmayışı, bir iki programda beklentileri karşılayamamış olması nedeniyle bende hayal kırıklığı oluşturdu diyebilirim. Özetle ne iyi ne kötü bir saat. 200-250 TL daha fazla vererek Samsung tercih edilebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hizli teslimat hasarsız ürün

    Urun hasarsız ve çok hızlı geldi. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    çok beğendim. Herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Amazfit Pace 2 Stratos Akıllı Saat kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Amazfit Pace 2 Stratos Akıllı Saat yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat