Alcatel Movetime MT30G Mavi Akıllı Çocuk Saati  Yorumları

Alcatel Movetime MT30G Mavi Akıllı Çocuk Saati yorum ve tavsiyeleri

(65 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    6 aylık kullanım sonucu yorumudur.

    Cihazın şarjı iyi, tüm gün açık gece yatarken şarja takıyoruz. Ses kalitesi güzel, gps konumu iyi, lakin internet kalitesi en iyi operatörü tercih edin derim. 500mb aylık bize yeterli geliyor. Şarj aleti mıknatıslı dikkatli muhafaza edin kablosu zarar görmesin. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bence alcatel

    Ben saati beğendim.çok araştırmıştım bu hep öne çıktı.kamera olmaması bir sorun değil hatta bir avantaj.hem fazla GB gitmiyor gende pil çok gitmiyor.sade ve kullanışlı.bu kulvarın iPhone u.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Şanlıurfa

    Ürün çok başarılı sim kartıyla çalısması ayrıca güzelik herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Şarjı çok az gidiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    2 aydır kullanıyoruz. Güncellemelerle baya iyi oldu. Takip sorunu yaşamadık. Biraz sabırlı olmak gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Daha çok çalışmaları lazım eksiği çok

    2 ay önce aldık ama okul başlayınca kullanmaya başladık okulda GPS farklı mahallede gösteriyor evde normal hattan kaynaklı olabilir başka bir hat deneyecektim ekran ışığı söndü yanmıyor yani 3 günde servislik oldu

  • HepsiB. aracılığıyla
    Keşke Almasaydım

    Ürünü hepsiburada üzerinden aldım. Piyasadaki en pahalısı, dolayısı ile en iyisi diye düşündüm. Şarjı çocuğumuz okuldan dönmeden bitiyor. Şarj kablosu mıknatıslı, bu nedenle tam olarak oturmuyor, elinizle sürekli oynatmanız gerekiyor ki akım sağlansın. Sırf gps üzerinden takip edebilelim diye aldık, ama keşke normal bir telefon alsaymışız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bence en iyisi

    Çok araştırdım, iyi ki de bunu almışım. Gps tam olduğu yeri gösteriyor. nokta atışı yani o derece. kötü diyenleri anlamadım. malzeme kalitesi güzel. Biraz daha pahalı ama bence değer. Sar değeri yasal sınırlarda yani çocuğa riskli derecede radyasyon vermiyor. ses kalitesi güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye Etmiyorum

    Ürünün saat ve telefon özellikleri güzel. En önemli sıkıntısı da kordonu ve servis te sıkıntılı. En ufak bir dış darbede kordon kopuyor veya zarar görüyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 27.12.2020

    Berbat ve kalitesiz.Oğlum için piyasadaki ürünlerden fazla para vererek vatan bilgisayardan aldım haftası dolmadan arıza verdi geri götürdüğümde tamire gönderdiler geldikten sonra iki gün çalıştı şarz olmuyor biz gibi kandırılmak istemiyorsanız asla almayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2019
    fena değil, özellikleri daha iyi olabilirdi.

    1 yıldır kullanıyoruz. en büyük sorunu batarya süresi artık yarım gün gidiyor. ses kalitesi iyi, başka pek bi sorun görmedik.

  • Media Markt aracılığıyla, 07.09.2019
    ortalamanın üzeri

    Kizim icin aldim. 2 aydır hiç sorunsuz kullaniyor. Aslında alcatel markasi ile TCL Taiwan tarafindan üretiliyor. Bu bana daha cok guven verdi. Cunku TCL firmasi uzun yıllardir teknoloji ureten güçlü bir firma. Bu saati alma nedenim SAR degeri. Bir uretici firma SAR degeri ölçümü için cok ciddi maliyetlere giriyor. Diger firmaların saatlerini inceledim musteri hizm. Ile gorustum SAR değerini sordugumda muallakta cevap veriyorlar. Yazili dokumanlari belgeleri yok. Muhtemelen hicbiri SAR ölçümü yaptırmamiş.EU uygunluk belgesi olmuyor bazilarinda. Bunu goz onunde bulundurun. Saatin ozellikleri yeterli seviyede. Dokumatigi güzel, pil ortalama 2 gun gidiyor, ses kalitesi cok iyi kizimla konuşurken hic sorun yasamadik. Konumu hizli ve cok yakin veriyor. Konum hizmetini verimli kullanamayanlar muhtemelen operatörden kaynaklandigini soyleyebilirim. Bulunduklari bolgenin sinyal kalitesiyle de alakali tabi. Buna dikkat etmeliler. Biraz yuksek fatura olsada Sebekesi guclu operatorden hizmet almanizi oneririm. 10 kisiden fazla numara eklenmiyor bu biraz az olmus. Umarim ileride guncellemeyle bunu artirlar. Kameralı modeller cok fazla batarya ve veri tuketimi yapiyor. SAR değeride asiri yuksek olur. Cocugun vucuduna yok yere radyasyon girmesin. Sayet bunlari önemsemiyorsanız, arama aranma, internet vb kisitlamasi olmayan normal saat telefon alin. Ancak cocugumuzu koruyacakken herkesin kisitsiz ulasmasina musade etmis olacagiz. Umarim faydali olmustur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.08.2019
    Tavsiye etmiyorum

    6 yasindaki oglum icin aldim 1 hafta kullandi 3 gundur sarjda ve telefon acilmiyor bu markayi ikinci tercih edisim her ikisinde de benzer problemler yasadim hatti iptal edip bir daha almamayi dusunuyorum en iyisi diye paraya kiyip ucuza kacmadim sorun yasamamak icin fakat akill saat teknolojisinin biraz daha gelismeye ihtiyaci var sanirim...Tavsiye etmiyorum...

  • NI1 aracılığıyla, 15.08.2019
    Ürün 1,5 ay sonra bozuldu:(

    Ürün güzel ama kısa sürede bozuldu açılmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2019
    Harika ürün

    Ürün çok iyi bir çok yeni özellik var, eskisini de kullandık. Tavsiye ederim. Kötü yorumlara anlam veremedim. Satıcı güvenilir ve hızlı kargo. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2019
    Beş Yıldız

    Orjinal ürün kurulumunda biraz zorlandık

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2019
    Kordonu 4 ayda koptu

    Ürünü 4 ay sorunsuz kullandık ürün güzel fakat kordonu 4 ay sonra yırtıldı ve koptu. bu kadar kısa sürede nasıl kopar.

  • NI1 aracılığıyla, 22.07.2019
    Tavsiye ederim! Sorunsuz

    Mukemmell !! Ses kalitesi. Kurulum. Hersey harika. Herkese tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 26.06.2019
    Şarjı çok az gidiyor

    Alcatel servisine ulaşamadım şarjından dolayı problem yaşıyorum geri iadesi veya değişimini istedim envaye türlü bahaneler ürün güzel paketleme güzel amma velakin ürünün arkasında duran yok

  • NI1 aracılığıyla, 25.06.2019

    ürün şimdilik iyi, kurulumu kolay ve kullanışlı görünüyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Alcatel Movetime MT30G Mavi Akıllı Çocuk Saati kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Alcatel Movetime MT30G Mavi Akıllı Çocuk Saati yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat