Sentar V80-ES02 Akıllı Saatı Yorumları

Sentar V80-ES02 Akıllı Saatı yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Konum hatali

    Fiyati cok uygun olmamasina ragmen Konum ise yaramiyor 3/4 km sapmayla gosteriyor ki radyo sinyali yogun olan bir yerde yasamiyorum Kamerasi tost makinesinden hallice malzeme kalitesi idare eder Sesli mesaji tek kisye gonderebiliyosunuz Uygulamayi tek kisi kullaniyor digerleri ise yaramiyor Sarji 1,5 gun gidiyor en fazla Titresim de olabilirmis ama yok Ayakizi olayi da konum sapmasindan mutevellit anlamsiz Sadece telefon ozellikli saat olarak kullanilabilir diger seyler faso fiso ise yaramiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Veri akşında problem var. Telefon konuşmaları kesiliyor. Ebeveyn yazılımı eski kalmış ve çok yavaş. Navigasyon doğru göstermiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 09.10.2019
    kesinlikle tavsiye ermiyorum

    1. cihaz pil sorunu nedeniyle 2 kez garanti kapsamında servise gitmiştir. 2. 10 yaşındaki çocuğumun sadece elini yıkama sırasında su teması nedeniyle garanti kapsamı disinda tutulan bir ariza gerçekleşmiş ve 420 tl onarım bedeli istenmistir. Sonuçta denize/havuza girilmemistir. Bu kadar hassasiyeti olan bir cihaz küçük yaştaki bir çocuğun kullanımına uygun degildir. Pil sorunları da gözönüne alındığında ürünü kesinlikle önermiyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 05.07.2019
    Teşekkür ederim.

    Teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 26.04.2019
    İNANILMAZ İLGİLİ ve ALAKA TEŞEKKÜR EDERİM

    ürünü zaten beğenerek aldık asıl beğendiğim ilginiz ve alakanız teşekkür ederim

  • NI1 aracılığıyla, 27.02.2019
    Beklendiği gibi

    Ses kalitesi güZel ancak kurulumu zor

  • NI1 aracılığıyla, 09.02.2019
    bozuldu tamirini nasıl yaptırabilir miyiz

    evet ama nasıl tamirini yapacağım

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2018

    İhtiyaçları karşılıyor

  • NI1 aracılığıyla, 20.11.2018
    guzel

    kullanisli ve guzel urun

  • NI1 aracılığıyla, 10.11.2018
    saat cevrim disi diyor

    evet ürün elime ulaştı fakat kurulumunda sıkıntı oldu geri yolladim ama bi haber yok hala nasıl haber alabilirim

  • NI1 aracılığıyla, 10.11.2018
    Akıllı saat

    Ürünü bugün aldık ve hemen sim kartını alıp denemelerimizi yaptık fakat şunu belirtmek isterim Türkcell yada Vodofone hat almanızı tavsiye ederim biz Türkcell aldık çünkü diğer hatlar desteklemede sıkıntı çıkarıyormuş bize söylenen bu şekildeydi çok gezdik bugün çok araştırma yaptık hat alırken sıkıntı olmasın almak isteyenler için bunuda belirtmek isterim .kurulumuna gelince program indirip yapıldığı zaman çok kolay ayrıca saatin kullanımıda çok kolay .Arama yaptıktan sonra sesini kontrol ettik baya yüksek çıkıyor arama yapıldıgı zaman kalabalık ortamda dahi olsa çocugunuz hemen duyulabilir o anlamda da güzel beklentilerimizi karşılayan bir ürün oldu . şimdilik memnunuz en önemlisi kızım çok beğendi temennimiz uzun süreli olması inşallah çabuk bozulmaz .Tek sıkıntı bence suya dayanıksız olması en azından elini yıkarken sıçrayabilecek sulara karşı dayanıklı olsaydı bence çok daha iyi olurdu çünkü çocuklar sonuçta büyükler kadar dikkatli olamıyor bu konuda . Ürünle alakalı şimdilik yorumlarımız bu kadar .Genel anlamda almak isteyenlere gerçekten tavsiye edebilirim uzun müddet araştırma yaptıktan sonra bu markada karar kıldık inşallah pişman olmayız çevremde arkadaşlarımızın çocuklarıda aynı saati kullanıyor onlarda memnunlar birazda o yüzden alırken tereddüt etmedik .Kutulaması orjinal garanti belgesi içinde geldi magaza iletişimide güzeldi bizim için sorunsuz bir alışveriş oldu hızlı kargolamaydı.

  • NI1 aracılığıyla, 22.10.2018
    Tavsiye ederim.

    Genel anlamda anlatıldığı gibi güzel ürün. Çok fazla beklentiye girmemek lazım tabi. Henüz çok tecrübe etmedim ama konum belirleme özelliğinde sapma biraz fazla gibi geldi bana. Nokta atışı beklemiyorum ama 100 m civarı sapma olabiliyor zaman zaman. Özetle tavsiye ederim. Bu arada mağazanın her yorumda anlatılan meşhur hediyesi bize gelmedi :)

  • NI1 aracılığıyla, 15.10.2018
    Ürün Negatifleri

    2 konu hariç herşey anlatıldığı gibi 1. SOS tuşuna basıldığında gelen SMS yanlış lokasyon bilgisi atıyor 2. Koldan çıkartma, şarj bitiyor, çocuğun gönderdiği mesaj, vb. tüm bildirimler uygulamaya geliyor ama bir SMS ya da Push Notification bildirimi telefona gelmiyor. Yani canınız sıkıldıkça uygulamaya girip mesajlar bölümüne bakacaksınız ki göresiniz, yoksa haberiniz olmaz. Bu biraz kötü gerçekten.

  • NI1 aracılığıyla, 30.08.2018
    urun muhtesem

    evet oğluma aldım yeni hattı takarak denedim konumda doğru gosteriyor

  • NI1 aracılığıyla, 22.08.2018
    Ürün de mağaza da çok iyi.

    Ürün güzel ambalajlanmış. Açıklamada yazan tüm bilgileri karşılıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 31.07.2018
    Daha iyi olabilir

    SAAT EBATLARINI YAZMAK İSTEDİM.KALINLIK 1,7CM KOLDA DURUŞU YAKLAŞIK 5 CM EKRA N KADRANI 4CM CİVARINDA gps bazen doğru göstermiyor. çok farklı yerde gösterebiliyor. şarjı sadece 1 gün. dokunmatiği idare eder.

  • NI1 aracılığıyla, 19.07.2018
    çok beklentiye girmeyin

    ürünü yaklaşık 15 gündür kullanıyoruz.telefon olarak güzel ancak takip konusu sıkıntılı.sinyal bazen yanlış bölgede göstererek beni dahada panikletebiliyor.S.O.S tuşu güzel,bulunduğu ortamı fotograflayıp göndermesi güzel.güvenli alan uygulaması zayıf.şarj bir günü zor tamamlıyor.arada bir sim kart takılı değil gibi kapalı görünebiliyor.çocuğunuza telefon alıp ta kaybetme riski taşımak istemiyorsanız kola takılan bu cihaz iş görür.Ama dediğim gibi bazen sizi sinyali yanlış algılamasından dolayı gereksiz hoplatabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 19.07.2018
    Güzel ürün

    Ürün güzel ama store dan indirilen uygulamasında sürekli reklam geliyor olması can sıkıcı.

  • NI1 aracılığıyla, 11.07.2018
    Gayet Başarılı ve Uygun Fiyat

    Kızıma sürpriz yapmak için almıştık içinden çıkan ufak hediyeler için ayrıca teşekkür ederiz ürün resimdeki gibi kaliteli kargo hızlı geldi . Akşam Turkcell gidip hat aldık kurulumunu yaptırdık kesinlikle tavsiye ederiz fiyatıda uygun

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sentar V80-ES02 Akıllı Saatı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sentar V80-ES02 Akıllı Saatı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat