Huawei Honor Color Band A2 Siyah Akıllı Bileklik Yorumları

Huawei Honor Color Band A2 Siyah Akıllı Bileklik yorum ve tavsiyeleri

(187 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    kargo biraz gec geldi. urun nabzı ölçüyor adımları dogru sayıyor sarj süresi de güzel. fiyatına göre güzel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    teşekkürler

    Daha önce ürünü gönderen firmayı eleştirmiş ve hb dan sipariş vermiştim. Ürün hemen elime ulaştı. İlk şarjda 12 gün gitti. Özellikleri yeterli. Tasarımı çok şık. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Detaylar

    Kalp ritminizi siz ölçmeye başla dediğinizde aralıksız olarak ölçmeye başlıyor ta ki siz durdurana kadar. Mi 3 deki gibi 1 dk bir, 10 dk da bir periyotlarda sürekli ölç diyemiyorsunuz maalesef. Ama genel olarak iyi pili gayet iyi gidiyor 9-10 gün gidiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iyi

    Ürün elime ulaştı. Bazıları bileklik honor çıktı yazmış ben satıcı olarak hepsiburadayı seçtim ve direk huawei olarak geldi. Bileklik oldukça kullanışlı. Hemen denedim çok iyi. Huawei mate 20 lite ile sorunsuz çalışıyor. Almayı düşünüyorsanız direk alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Geçen hafta siyahını kendime almıştım. Kız arkadaşım çok beğendi. Kırmızısını da şimdi kendisine aldım. Ürünü açıklamaya gerek yok fazlasıyla güzel. Teşekkürler HB ;)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Görsellik şahane, ölçümler hatalı

    Ürün elime ulaşalı birkaç gün oldu. Adım sayarının kesinlikle doğru ölçmediğini düşünüyorum. İlk gün 6 adımı 40 adım gibi sayarken sonraki gün itibariyle nerdeyse saymamaya başladı diyebilirim. Telefonumda bile 9000 adım attığımı gösterdiği gün (ki sürekli üzerimde değildi) Huawei Band A2 sadece 3000 küsür adım gösteriyordu. Uyku takibinde ise arada uyanıp uyanı kaldığınız süreleri algıladığını sanmıyorum. En büyük avantajı benim gibi çok ince bileğe sahip birinde bile bileğe oturması ve şık durması. Görselliği dışında tavsiye etmem. Çok ince bir bileğiniz yoksa başka marka ve modellere bakın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    bu fiyata süper

    hem türkçe hem huawei türkiye garantili çok kaliteli ve şık bir aksesuar oldu.bu fiyata kaçırmadım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok güzel

    Ürün malzemesi çok kaliteli, kurulumu basit. Sadece resimde daha büyük gözüküyordu. 2 gün kullandım şarj hiç oynamadı muhtemelen full şarj 1 hafta-10 gün arası gidiyor. Fiyatına göre çok başarılı, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim

    çok güzel bir ürün xiaomi ile bunun arasında kalmıştım ama iyi ki Huawei almışım. Çok daha şık, çok daha kaliteli ve işlevsel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi

    Ürün zamanında elime ulaştı,paketlenmesi özenli ve yeterliydi. Bu fiyata alınabilecek güzel bir ürün. Huawei P20 Lite ile eşleştirdik,kurulumu sorunsuzdu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İhtiyaçlarımı karşılardı.

    Ürünün siyah olanını satın aldın. Yüzde 90 şarj ile geldi, tam olarak 9 gün gitti şarjı. Nabız ölçümü tam ölçmüyor bire-bir olarak zaten öyle bir şeyde beklememek lazım, ufak hatalarla ölçüyor yaptığım denemelerde 3–8 arası hata payıyla ölçtü nabızı. Adım sayarda sıkıntı var gibi geldi bana düz yolda sürekli yürürken doğru ölçüyor onda sıkıntı yok, fakat evdeyken evin içinde yürürken doğru saydığını sanmıyorum. Bunların dışında uyku takibini doğru yapıyor ben hata göremedim ekranı yeterli derecede, güneş altında göremezsiniz o ayrı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürünü aldım 1 günde geldi . ama bağlantı kopuyor sürekli

  • HepsiB. aracılığıyla
    eski ürün

    Bu ürün üretimden kaldırılmış.Türkiye de uygulaması yok. Çince uygulaması huwai tarafından bölgenize uygun değildir.Diyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok Şık!

    Bileklik çok şık, özellikleri gayet iyi, yeterli ve sorunsuz. Huawei telefonumla uyumlu olarak çalılıyor hiç bir problem yaşamadım. İşçilik ve malzeme kalitesi mükemmel, çok şık bir bileklik. Bu fiyata kesinlikle almanızı öneririm, daha önce miband 2 bilekliğimi yine HepsiBurada üzerinden almıştım ve yine çok memnundum. Renkli ekran konusuna takılmayın bu tip bir üründe önemli detay değil, ekranı yeterli geniş bilgi ekranına sahip, gündüz görülmüyor denilmiş ama bence bir problem yok gündüz saatlerinde rahatlıkla okunuyor ekranı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    genel olarak iyi. şarkı geçme özelliği yok. Ptt kargo ile 5 günde elime ulaştı. önceden ne güzel yurtiçi kargo ile çalışırdınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    bu parayı 10 numara

    cihaz su gecirmiyor,her bin metre yürüyüş koşu sonrası uyarı veriyor , batarya ömrü minimum 6 gün gidiyor, yükünüzü ölçüyor. gelen bildirimleri belli bir kısmına kadar okuya biliyorsunuz hangi uygulamadan bildirim alıp almiycaginizi siz seçebiliyorsunuz ,bildirimlerde ve alarm da ve çağrılarda cihaz titriyor.kisaca güzel ayrıca kordan farklı renklerle değişe biliyor ayrıca satın alicaksiniz tabikide

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    ürün honor diye belirtilse iyi olur bilgi açısından

    Target Telekomdan sarı rengini aldım Ürün Honor marka olarak geliyor, Ancak HUWAEİ BANDROLLÜ olarak. ürün kutuda ve bileklikte HONOR yazıyor. Sanırım yeni üretim mi huwaei honoru almışmıdır bilmiyorum Ancak gayet kaliteli duruyor. Daha kullanmadım bu konuda bir şey diyemem. huwaei ile aynı olduğunu düşünüyorum. İyi Çalışmalar

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans ürünü

    çok şık ve ince duruyor. herkesin ilgisini çekiyor, şarj açısından en az 5-6 gün gittiğini söyleyebilirim. adımsayar ve koşu ölçme performansı karşılaştırma yapınca neredeyse kafa kafaya çıkıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Huawei Honor Color Band A2 Siyah Akıllı Bileklik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Huawei Honor Color Band A2 Siyah Akıllı Bileklik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat