Fitbit Alta HR FB408SPMS Fuşya Small Akıllı Bileklik Yorumları

Fitbit Alta HR FB408SPMS Fuşya Small Akıllı Bileklik yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 19.12.2019
    Çok iyi değil

    Memnun kalmadım yetersiz geliyor daha kapsamlı birşey almak lazım

  • Amazzon aracılığıyla, 01.10.2019
    Günlük kullanım için iyi

    Bu ürünü fitnesstan ziyade sağlıklı yaşam trackerı olarak kullandım ve genel anlamda memnunum. Günlük adım sayımı artırmak konusunda faydalı oldu. Pil ömründen memnunum, bir haftayı çıkarıyor. Beğenmediğim bir yönü, spor yaparken her zaman kalp atışlarınızı ve hareketlerinizi doğru ölçmeyebiliyor. bu yüzden farklı spor alanlarında kullanmak için çok işlevsel olmayabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2018
    Beş Yıldız

    Ürün taahhüt edilen sürede ve eksiksiz olarak elime ulaştı. Bluetooth kapsama alanının kısa olması nedeniyle arayanı gösterme özelliği ev içinde bile belli bir mesafede çalışmıyor. Diğer tüm fonksiyonları ve senkronizasyon sorunsuz çalışmaktadır.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fitbit Alta HR FB408SPMS Fuşya Small Akıllı Bileklik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fitbit Alta HR FB408SPMS Fuşya Small Akıllı Bileklik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat