iWown Fit i6HR-C Akıllı Bileklik  Yorumları

iWown Fit i6HR-C Akıllı Bileklik yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Nabız sensörü

    Eşim çok beğendi. Özellikleri fiyatına göre çok güzel. Memnuniyetle kullanıyorduk ancak 3 aylık kullanımdan sonra eşimin kolunda sanırım nabız ölçer için kullandığı ışık / elektromanyetik dalga yüzünden yara şeklinde lezyon oluştu. Eşim behçet hastası olduğundan hassasiyet göstermiş olabilir emin değilim ama nabız vs sensörleri için kullandığı sistem hakkında şüphelerim oluştu.

  • NI1 aracılığıyla, 18.09.2019
    Kargo çok Yavaş ..ARAS kargo olursa iyi olur

    Herşey iyi güzel fakat MNG olsun sürat kargo olsun çok yavaşlar

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2019
    Artılar & Eksiler

    ARTILARI: 1) Tasarım ve ekran renkleri çok güzel. 2) Başka bileklik kullanmadım ama bileği iyi sarıyor, rahatsız etmiyor, terletmiyor. 3) Menüsü kullanışlı. EKSİLERİ: 1) Sıcaklık göstergesi çalışmıyor. Halbuki temsili resimde bile görünüyor. 2) Telefon uygulaması geliştirilmeli, çok zayıf görsellikte. 3) Bluetooth arada kopuyor. Özellikle bluetooth kulaklık da kullanıyorsanız. 4) Adımsayar sanki kalibre edilmemiş gibi. 100-200 adım saydığımda %3-4 hata verdi. Aldığımın 2. günü sonunda iade prosedürünü başlattım. Bakalım, firma kabul ederse iade etmiş olacağım. Size de alın veya almayın diyemem; ama somut noktalar yukarıdaki gibidir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2019
    Üç Yıldız

    bu paraya bukadar ekran super

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2019
    ŞARJ

    hergun takıyorum bune yahu keşke almasaydim

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2019
    Çöp

    Paranızı çöpe atmayın. Anlamsız bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2019
    Bir Yıldız

    merhaba ürünü aldım kullanırken 1 ay olamadan bozuldu ekran hiç açılmıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2019
    İWOWNfit saat

    Hava durumu tam vasat söylendiği gibi değil sadece fahrenayt gösteriyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2019
    beklediğimden iyi çıktı

    Estetik süper arkadaşlar. Bileklik kesinlikle alınacak bir ürün. Ben çok beğendim.. Hele de kargo varya 1 gün sürdü gelmesi. Müthiş bir hizmet.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2019
    Çok kötü

    Bileklik güzel fakat telefona indirdiğiniz orjinal uygulaması tam anlamıyla facia. Çalışmıyor. ekran donuyor ve sürekli telefonla bağlantıyı kesiyor. Uygulama düzeltilmezse alınabilecek bir ürün değil. Aslında bir yıldızı bile haketmiyor şu anda.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2019
    İDARE EDER

    ARAMA REDDETME ÖZELLİĞİ ÇALIŞMIYOR. ARAMALARDA ARAYANIN İSMİNİN ALTINDA KIRMIZI TELEFON İŞARETİ ÇIKIYOR,ONUN ALTINDA LONG PRESS (UZUN BAS) YAZIYOR,UZUN BASMAMA RAĞMEN ARAMAYI REDDETMİYOR.PROGRAMINDA BÜTÜN HERŞEYE GEREKLİ İZİNLERİDE VERDİM.BİLDİRİMLERDE SIKINTI YOK ANINDA MESAJ,WHATSAPP'TAN GELEN BİLDİRİMLERİ OKUYABİLİYORSUNUZ.ALARM ÖZELLİĞİ HİÇ HOŞ DEĞİL,SADECE 1 KEZ TİTRİYOR,SABAH UYANMAK İÇİN KULLANMAYA ELVERİŞLİ DEĞİL.EKRANIN ORTAM AYDINLIĞINA GÖRE KENDİ PARLAKLIĞINI AYARLAMASI HOŞ BİR ÖZELLİK.BEN DİĞER ÖZELLİKLERİ KULLANMAK İÇİN ALMADIĞIM İÇİN ADIM SAYAR FALAN ONLAR HAKKINDA YORUM YAPAMAYACAĞIM.GENEL OLARAK EKRAN GÖRÜNTÜ ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ VE BİLDİRİMLERİ OKUMAK İÇİN GÜZEL BİR AKILLI BİLEKLİK.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2019
    Dört Yıldız

    i bahar fiyatına göre cok ıyı

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2018
    başarılı

    renkli kordon yapısı ve ekran emsallerine göre bir farklılık sunduğundan tercih ettim.Akıllı bilekliklerin verebilecekleri konusunda tatminkar. Adım sayar konusunda biraz yanıltıcı olabileceğini gözlemledim fakat yine de minimal farklar sözkonusu. Genel olarak memnunum.

  • NI1 aracılığıyla, 14.12.2018
    Mükemmel ötesi tam istediğim gıbı

    Çok memmumnum tavsiye ederim kesinlikle

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2018
    Kötü'nün iyisi bir bileklik. 2 yıldız yeterli...

    Çok fazla ayrıntılı açıklama yapmıycam. 2 haftadır aktif olarak kullanıyorum. Hem günlük hemde spor yaparken kullandım. Nabız ölçer benden geçer not alamadı. Çok stabil olmamakla beraber anlık doğru verileri vermiyor. Özellikle spor esnasında. Günlük kullanım için idare eder bir şıklıkta ve gelen mesajları ve bildirimleri görebilmeniz artı özelliği. Direk kendi üzerindeki USB çıkışı ile şarj edebilmekte güzel. Kablo derdi yok. Kötü'nün iyisi bir bileklik. 2 yıldız yeterli...

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2018
    fiyatina göre uygun

    hava durumunu görmek için konum açık olmalı ve aynı zamanda hava durumu uygulaması da değeri konuma göre almalı aksi durumda ya göstermiyor ya da yanlış gösteriyor. 10 adım mesafede bağlantı kopuyor. Telefonla en fazla 5 metre mesafe içinde kalınmalı. Adımları fazla sayıyor. oturduğunuz yerde kolunuz hareket ettikçe adım sayıyor. 11:30 da yattığım halde uyku takibini 2 saat geç başlatmış. telefonun Bluetooth kapalı olduğu halde sabah açıp bağlayınca verileri aktardı. ancak aktarım yapamadan önce gerçekten uyanık olduğunuzdan emin olması gerekiyor. yani yatakta senkrenizasyon yapmadı, kalktım giyindim tekrar kontrol ettiğimde veriler gelmişti. bildirim ayarları kısmında aktif saatler var bunları doğru seçmek gerekiyor yoksa o saatler dışında bildirim gelmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2018
    Başarılı

    Ürün tam olarak beklediğim gibi mesajları ve arama detaylarını göstermesi çok güzel. sms whatsapp twitter instagram tüm kanallardan gelen bildirimler ve detayları gözüküyor düşünmeden alın

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2018
    Dört Yıldız

    GÜZEL YALNIZ BEKLENTİLERİNİZ ORTA BOY BİR CİHAZSA BEKLENTİLERİNİZİ KARŞILAMAYABİLİR AMA KULLANIMI ŞARJ OLMASI FALAN ÇOK RAHAT TAVSİYE EDEBİLİRİM. HAVA DURUMU İÇİN TELEFONDAN SENKRON YAPILMASI LAZIM DEVAMLI, AYRICA OTOMATİK NABIZ ÖLÇMÜYOR SİZİN MENÜSÜNDEN ÖLÇMENİZ LAZIM

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2018
    Beş Yıldız

    Hava sıcaklığını göstermiyor. Diğerleri iyi. Şık. Kırmızı olanı aldım. Fiyatı uygun. Muhtemelen benzerleri ile aynı.

  • NI1 aracılığıyla, 05.09.2018
    tavsiye ederim

    fiyat performans değerlendirilmesi yapınca uygun görünüyor. pil ömrü ileride ne olur bekleyip görmek gerek

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
iWown Fit i6HR-C Akıllı Bileklik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. iWown Fit i6HR-C Akıllı Bileklik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat