LG F4J8FHP2W Çamaşır Makinesi Yorumları

LG F4J8FHP2W Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Genel Anlamda Güzel Alınır

    1 haftadır 4-5 kere kullandık. Eksi makinem Siemens kurutmasız 1000 devir iq700 sessiz motordu. Kurutmalı olduğu için bunu aldım. Onunla kıyasladığımda; yalnızca sıkmada 1400 devirde vibrasyonlu, biraz gürültülü geldi. Diğer devirleri denemedim. Yan odadan kapı kapalıyken duyuluyor. Onun dışında sessiz. Yıkamasından ben memnun kaldım kurutması da güzel kuru çıkartıyor. Yalnız ben açma kapağına takıldım elimde kalacak gibi duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    güzel makine, fiyatı uygun

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün Hepsiburada' dan sipariş verdiğimin ertesi günü evime getirildi, isteğim üzerine eski makinem götürüldü ve bir saat içerisinde servis gelip kurulumu yaptı. Bir beyaz eşya mağazasından almış olsaydım bu kadar çabuk teslim edilmeyecekti belki de. Ürün hakkında yorum yapmak için henüz erken olsa da LG markasının ürünlerinden genel olarak memnunum. Daha önce kurutma makinem olmamıştı, o nedenle giysiler tamamen kuru ve oldukça az kırışmış halde çıkınca şaşırdım. Yüksek sıcaklıklarda hafif bir plastik kokusu olduğu doğru. Yüksek devirlerde dahi sesi rahatsız edici değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    yıkamasında sıkıntı yok. Ama çok kötü plastik kokusu bırakıyor. Servisi aradım normal olduğunu söyledi. Bana hiç normal gelmedi. Geçici olabilir dediler ama asla net konuşmuyorlar. Ve geçici gibi gelmedi bana. Şimdi ki aklım olsa almazdım. Kokusundan ötürü kıyafetlerimi giymek istemiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Makine çok güzel sıkıntısız teslim edildi, çok sesiz çalışıyor kurutması süper. alacak arkadaşlara tavsiye ederim.düşünmeden alın.

  • Media Markt aracılığıyla, 11.08.2019
    Harika Bi makine ses yok temizleme konusunda müthiş

    Harika Bi makine

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2019
    Teşekkürler

    İstanbul içi 24 siparişin ertesi gün ürün ulaştı, bir gün sonrada servis gelip kurulumu yaptı. Satıcıdan çok memnunum, üründende. Kurutuculu makine almayı düşünenler için MARKAUYGUN u ve bu modeli tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2019
    Hic dusunmeyin alin

    Onlarca makina arasindan yorumlara gunlerce bakarak sonunda buna karar verdim. Kurutmasi sadece kurutma makineleri gibi tabiiki degil, ama daha one kullandigim kurutmali camasir makinesine oranla baya az burusuk cikiyor. Inanilmaz sessiz, bizim makinamiz amerikan mutfakta, salonun yaninda, buna ragmen hic sesini duymuyoruz. Iyi ki almisim. Hizli kargo icin satisi yapan sirkete tesekkurler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.12.2018

    Olumlu yönleri: gayet başarılı ürün gayet başarılı teslimat. ürünle ilgili alacak arkadaşlara 1-2 tavsiyem olacak, o kadar anlatıldığı kadar aşırı sessiz bir ürün değil, 9-6 diyor ama kurutmada 3 kilo üstüne çıkamıyorsunuz ıslanınca 6 kilo oluyor :D bilginiz olsun. Ayrıca kurutma 1400 esnasında sağlam ses yapıyor. Ancak yıkma ve kurutması şartlara uyulduğunda mükemmel sonuç veriyor. ve leke çıkarmada gayet başarılı yıkıma özellikleri var alacak olan arkadaşlara hayırlı olsun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.12.2018
    "Android çağına uygun bir makine"

    Olumlu yönleri: Beklentileri karşılayan bir ürün, tarif edildiği gibi, eksiği yok artısı var. Ekstra özellikleri kurcalamayı sevenler için ideal. Kurutma özelliğini de denedik gayet güzel, çamışlar kupkuru çıkıyor, deddiğim gibi eksiği yok fazlası var, tavsiye ederim. LG ekibini tebrik ederim, günümüzün makinesi böyle olmalı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2018

    Olumlu yönleri: Oldukça başarılı

  • NI1 aracılığıyla, 13.11.2018
    hızlı kargo

    henüz denemedim

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2018
    Mükemmel

    ürünü pazar günü aldik pazartesi günü öğlen güleryüzlü ve özenli bir teslimat ekibi ile evimize geldi. ertesi gün servis gelip kurulumu yaptı. kelimenin tam anlamıyla super hızlı ve sorunsuz bir urun satışı gerçekleştirildi. satıcı firmaya özellikle teşekkür ederim. urun teslim edilene kadar telefonla surekliniletisim halinde kaldılar.

  • NI1 aracılığıyla, 05.11.2018
    Uru guzel

    Yıkaması güzel, kurutması uzun sürüyor ama tatmin edici.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.11.2018
    "LG camasir makinesi"

    Olumlu yönleri: Ürünü kullanmaya başlayalı çok kısa süre oldu fakat çok memnunum. Hem kurutma hem yıkama olması yer tasarrufu sağlıyor. Her 2 uygulamada da sorunsuz kullanıyorum. Telefon uygulaması var ordan makineyi takip edebiliyor ve evde yokken de çalıştırabiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2018
    Güney Kore, çamaşır makinelerinde de tekel olma yolunda galiba

    Çok ince eleyip sık dokuyan bir inceleme sonucu bu üründe karar kıldım. Bir aydır kullanıyoruz. 1400 devirde bile oldukça sarsıntısız ve sessiz. Kurutması oldukça iyi. Makineyi kullanan kılavuzu iyi okumalı ve programları denemeli. Sizi tatmin edecek programı mutlaka bulabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 24.10.2018
    kararsız kaldım

    Ürün dijital olarak iyide kurutma ses biraz fazla uzun süre kurutmazsanız tam kurutmuyor.sadece kışın evdeki çamaşır kokusunu ve rutubet engellmek için kullanacağız yıkama iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.10.2018

    Olumlu yönleri: ürün sipariş ettiğim günden bir gün sonra geldi .ürün kurutma esnasında koku yapıyor bütün kurutma makineleri yapıyormuş.güzel bir ürün tavsiye ederim.özellikleri çok güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.10.2018
    "Süper..."

    Olumlu yönleri: çok sessiz çalışıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2018
    Beş Yıldız

    Ürünü hepsiburada dan sipariş ettik ve yaklaşık 3 aydır kullanıyoruz. Çalışması çok sessiz ve yıkaması çok güzel. Smart Thinq uygulaması ile evde yokken bile uzaktan program seçip çalıştırabiliyorsunuz. Kurutma fonksiyonunu düşük ısıda kullandığınızda hem makina zorlanmıyor, hem çamaşırlarınız yıpranmıyor. Rahatlıkla alınabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG F4J8FHP2W Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG F4J8FHP2W Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat