LG F70E1UDNK1.ASSPLTK Çamaşır Makinesi Yorumları

LG F70E1UDNK1.ASSPLTK Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Tek başına kullanılmıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Çok büyük... Adamakıllı büyük. Ona göre alım..

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    5günde geldi sorunsuz teslimat

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Az miktarda çamaşır için yer kaplamayan mini boy makine

  • Trendyol aracılığıyla, 30.04.2020

    Super...........

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.04.2020
    "yogun kullanımda olmaz"

    Olumsuz yönleri: biz ev hanımları için çok uygun değil sanıyorum 3.5 kg yıkama kapasiteli deniyor ve 700 devir :) tasarımı güzel değişik ama mesela ben çok çamaşır yıkamaya alışkın olduğumdan dolayı almayı düşünmem herhaşde diğer türlü hitap ettiği kullanıcıların beğenebileceği bir makinedir mutlaka

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.02.2020
    "bekar yaşayan yada sık çamaşır yıkayan için uygun"

    Olumlu yönleri: makine oldukça kaliteli. sık ve az çamaşır tıkamak için ideal bir ürün.

  • Media Markt aracılığıyla, 04.10.2019
    İdeal ürün

    Avantajlar : boyutları
    Dezavantajlar : benim için yok
    Bekarlar için çok kullanışlı ve ideal bir ürün...Tek yaşayan biri olarak benim işimi fazlasıyla görüyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 10.08.2019

    Bu makineyi kesinlikle kargo ile almanızı tavsiye etmiyorum. Ambalajı ile ilgili sorun var, makinenin ön kısmına rastlayan yerde kendi kartonu dışında en ufak bir koruyucu önlem yok. Kargo esnasında zarar görüyor, dış kartonunda pek bir şey görünmese bile içeride ezilme olabiliyor sizde bunu farketmediğiniz için (benim başıma geldi) kargodan teslim alıyorsunuz sonra kurulum için geldiklerinde görüyorsunuz. Servis tutanak tutmasına rağmen LG kabul etmedi öyle kullanacaksınız dedi, bende tüketici haklarına gittim sonuç bekliyorum. Sizlerinde mağdur olmasını istemem.

  • NI1 aracılığıyla, 06.08.2019
    Ambalaj Hatası

    Ürünü kargo ile almanızı kesinlikle tasviye etmiyorum. Ürünün ambalajlamasında sıkıntı var ön kısmında kendi kartonu dışında koruyacak en ufak bir koruyucu önlem yok kargoda gelirken hasarlanmış galiba dış kartonunda ciddi hasar yokken (küçük bir esneme dışında) ön kısmı zedelenmiş LG den kurulum için geldiklerinde rapor tutmuşlardı fakat onaylanmamış yani öyle kullanacaksınız diyorlar. Halbuki olay tamamen ambalaj hatası tüketici haklarına müracaat edeceğim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2018
    "iyi"

    Olumlu yönleri: 3,5 kılo kapasıtesı olan kucuk camasır makınası daha cok yalnız yasayanlar ıcın yada okul nedenı ıle il dısında yasayan ögrencılere alınabılecek bır makına. Bız de bu dusunce ile yeğenimize satın aldıgımız ve yıkama kalıtesınden memnun kaldıgımız bır urun satın almıs olduk. gayet ıyı yıkama sağlıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2018
    "."

    Olumlu yönleri: Yalnız yaşayanlar için alınabilecek bir çamaşır makinası aslında. Arkadasımız ıcın arastırdıgımızda fark ettık. 3,5 kılo kapasıtelı 700 sıkma devrınde A+++ enerjı tuketımı ıle calısan ıyı bır makına. Arkadasımıza satın aldık kullanımından ve yıkama kalıtesınden memnun kendısı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2018
    "İyi"

    Olumlu yönleri: Üniversiteye gidecek olan kardeşim için sipariş ettik. Ürün yalnız yaşayanlar için ideal . 3,5 kg yıkama kapasitesi var ve denedik yıkaması başarılı. Yalnız sıkmaya geldiğinde üzerinde herhangi bir ağırlık vs. olmadığı için yerinden oynuyor biraz. Onun dışında bir sıkıntısı yok. Fiyatı da uygun.

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2018
    Lg twin whash çamaşır makinesi.

    Eve, makine için dolap yaptırdığım için servis çağırıp makineyi açtıramadım. Ancak, ürün zamanında teslim edildi. İnşallah, ürünün gönderilme süreciyle ilgili bir sorun çıkmaz; ifade ettiğim gibi, seviş ürünü açıp kurmadı daha ve kutunun içindeki ürünün durumunu bilmiyoruz. Ayrıca, makineyi uygun bur fiyata aldim; bundan dolayı satıcı firmaya teşekkür ederim!

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.10.2018
    "Başarılı"

    Olumlu yönleri: Farklı bir tasarıma sahip. Yalnız yaşayanlar için tercih edilebilecek bir makine. Hem fiyat olarak uygun hem de tasarruflu. 3,5 kg a kadar yıkama kapasitesi var. Güzel de yıkıyor. Performansı başarılı.

  • Media Markt aracılığıyla, 13.09.2018
    kullanım

    Avantajlar : hızlı program temiz yıkama
    Dezavantajlar : üstünde ağırlık olmadan yürümesi
    Ürün kullanım şekli ürün 3.5 kg kumaş almaktadır önceliğimiz ince ve aciliyetli iç çamaşır gibi kumaşlar için ürün tek satın alındığında önerilen kullanım şekli ya ürüne bulunduğu yerde yerinden oynamaması için kafes yaptırılması yada üstüyle beraber satın alınıp kulllanılması makina merdaneli şekli oldugu için üzerinde ağırlık olması gerekiyor ki daha rahat çalışıp sabit çalışması için eğer yinede tek olarak kullanmak isteyenler için makinayı muafaza edebilecek bir kafes yani yerinden oynamasını engelleyecek bir kafes ile rahatça kullana bilirsiniz iyi günler;

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.06.2018
    "iyi"

    Olumlu yönleri: 3. 5 kg yıkama kapasitesiyle 700 devirli bir çamaşır makinesi ayrıca 10 yıl garantili motora sahip. Hızlı yıkama özelliği de var.

  • Media Markt aracılığıyla, 12.04.2018
    küçük alanlar için uygun

    Avantajlar : mini
    Dezavantajlar : yetersiz bilgi
    Tekne, karavan ve ev kullanımına da uygun mini bir çamaşır makinası 3,5 kg çamaşır yıkayabiliyormuş.

  • Media Markt aracılığıyla, 03.03.2018
    Bu nedir?

    Bu çamaşır makinesi nedir,biri aciklasin,bu üstteki makina olmadan valisirmi,çalışırsa,yere nasıl konuyor 77cm yükseklik deniyor biri bu makineyi tarif etsin 10000 tekne sahibi küçük çamaşır makinası arıyor ,biri hayrina yapsinartik

  • Media Markt aracılığıyla, 16.11.2017
    Harika

    İyi fiyat ve iyi özelliklerle dolu bir ürün kullanımı kolay hızlı kargosu da gayet zamanında geldi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG F70E1UDNK1.ASSPLTK Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG F70E1UDNK1.ASSPLTK Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat