Siemens WM14T480TR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz  Yorumları

Siemens WM14T480TR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(97 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    KARGOYA DİKKAT

    Ürünü ayın 15'inde sipariş verdim. Aynı gün satıcı firma ürünü paketleyerek HOROZ lojistiğe teslim etti. Buraya kadar her şey son derece muazzam. Sorun Kargo firmasında. Siparişi verdiğim gün kargo firmasını arayarak evde kimsenin olmadığını, teslimattan önce beni 15-20 dk önce aramalarını talep ettim.Adamlar ürünü teslim etmek için 3 kere eve geldiler ve kapının önüne geldiklerinde beni aradılar. Biz geldik evde yoksunuz diye. Sonuç itibari ile aynı gün kargoya verilen ürünü, kargo firmasının beceriksizliği yüzünden daha dün teslim alabildik.Horoz lojistik ile geliyor ise kötü sürprizlere hazır olur derim. Kurulum için Siemens servisini aradığımda son derece hızlı bir geri dönüş yaptılar. Aradıktan 1 saat sonra kurulum için eve gelmek istediler. Hızlarından dolayı teşekkür ederim. Ancak Eski makinenizin yerinden çıkartmadıysanız, çıkartmak için 50-TL istiyorlar bilginiz olsun. :) Makine son derece sessiz gerek yıkama gerekse sıkma kısmında. Deterjan kutusu kullanışlı ve rahat açılıp kapanıyor.Dijital paneli sade, rahat ve kullanışlı. Eğer görme sorunu yaşıyorsanız yada biraz yaşlı annenize alıyorsanız, ürünü kesinlikle gözünüzle görmenizi tavsiye ederim. Paneldeki yazıları görmede sorun olabilir. Makinenin kazanı gövdeye 4 amortisör ile bağlı olması sebebiyle titreşim neredeyse yok diyebilirim. Motorunun kömürlü olmaması sebebiyle, enerji dalgalanmalarında motorunuzun yanması v.s. bir durum söz konusu değil. Bu da artı bir avantaj bilginize.

  • HepsiB. aracılığıyla
    KALİTE

    ÜRÜN HEM ÇOK SESSİZ ÇALIŞIYOR HEMDE TÜKETİM DEĞERLERİ ÇOK İYİ BİRDE SIEMENS KALİTESİYLE BİRLEŞİNCE ÇOK DAHA İYİ 1400 DEVİR OLMASIDA AYRICA AVANTAJ.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürün 1 haftada elime geçti kargo süperdi siemens teknik servis kısa zamanda montajını yaptı garantiyi 4 yıl daha uzattım tavsiye ettikleri temizleme maddesini de satın aldım yılda 1 defa kullanmamı tavsiye ettiler çalıştırdık sıkıntı yok su alırken ses var fakat yıkamaya başlayınca ses yok çok sessiz tavsiye ederim HB , horoz lojistk ve siemens teknik servise teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    Başka bir yerden aldım makineyi, eski makinemizde Siemensdi 16 yıl sonunda artık çok sesli çalıştığı için değiştirme kararı aldık. Bu makine süper yıkarken hiç ses yok çok sessiz sıkarkende eğer 1400 devirde değilde 800 devirde sıkarsanız yine ses yok. Siemens bu işin en iyisidir, Bosch ile aynı mal diyenlere itibar etmeyin çünkü değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    iyiki almışım dediğim bı makina. şiddetle tavsiye ederim çalışması sessiz Su alma ve sikmada illaki hafif ses oluyor deterjan gözünde hiç kalıntı kalmıyor çok tazyikli su fiskirtiyo çünkü. sarsıntısı hiç yok. ileri bı zamana yıkama ayarlanabiliyor bitince ses çıkartıyor elektronik paneli hiç karışık değil herkes kullanabilir. Siemensi Türkiye'de tek geçerim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2027
    "kaliteli ürün"

    Olumlu yönleri: ortalama makinelerden biraz daha az sesli

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2019
    1 ay sonra traktör gibi çalışmaya başladı

    Makinayı aldıktan 1 ay sonra tambur çarpa çarpa ok buyuk bir gurultu ile dönmeye başladi. Defalarca gelen servis hicbir sorun bulamadi ve elimde bir hurda yığınıyla kaldım.lütfen almadan önce iyi düşünün

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2019
    Harika makina

    Annem İçin almıştım harika bir makina. .

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2019
    Dört Yıldız

    ürünü kullanalı baya oldu ve hala kullanıyoruz. deterjan olarak sabun tozu kullanmayın gideri tıkıyor ve servise ücret ödemek zorunda kalıyorsunuz.haricinde sessiz bir makine..memnunuz..

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2019
    Alın Pişman Olamazsınız

    6 ay önce almıştım. Samsung ile bunun arasında kalmıştım. Önceki Makinem de siemensti. Tekrar Siemens aldım. yıkaması ve sessizliği çok iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 25.03.2019
    Kaliteli ürün

    Piyasadaki alınabilecek en kaliteli ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2019
    İYİ MAKİNE

    indirimcii ye teşekkürler,kargo 1 gün sonra elime ulaştı ?? horoz lojistik tarafından üzerinde ufak bir çizik vardı. Önemli değil

  • NI1 aracılığıyla, 16.03.2019
    10 numara 5 yıldız

    Her eve lazım 15 dakikada mükemmel temizlik, ekonomik ve tasarruflu.😉

  • NI1 aracılığıyla, 04.03.2019

    Ürün anlatıldığı gibi sıkıntı yok

  • NI1 aracılığıyla, 28.02.2019
    Teşekkürler

    Horoz kargo 7 gün teslim etti ama beklediğime deydi

  • NI1 aracılığıyla, 23.02.2019
    ilgili mağaza

    Anlatıldığı gibi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.02.2019
    "Güzel bir ürün"

    Olumlu yönleri: Herşey yorumlarda anlatıldığı gibiydi. Ne satıcı nede kargo firmalarıyla bir sorun yaşamadım. Bundan sonrası bize kalmış.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.02.2019
    "Bu modelde genellikle su vana parçası bozuk(fabrikasyon hatası) servis itirafı"

    Olumlu yönleri: servis geldi ek su vana parçasıyla birlikte artık düşünün siz. ayrıca kargo tek kelimeyle felaket. iki haftada geldi. Ön tarafı yırtık Allahtan çizik yoktu yoksa geri iade etmek zorunda kalacaktım 7 yıl garanti için 270 tl ek ücret aldılar(servis geldi ve dedi ki 620 tl gerekiyor sonra müşteri hizmetlerle görüştüm 270 eski fiyata göre yaptılar) makine çalışıyor. inşallah bir sıkıntısı olmaz. fakat simens markasına bunu yakıştıramadım. daha ürün kurulumu yapmadan makine arızalı çıkacağını servis bilircesine ek su vanasını yanında getirdi ve parçaasını değiştirdi. Halbuki Alman markası hata yapmaz diye kendileri övünüyor. yani bunları yaşayacağımı bil seydim yerli markaları tercih ederdi. Hep aklımda beyaz eşya bir defa alınır niyeti ile çıkmama rağmen böyle sıkıntılı süreci simens bana yaşatması Eski simens prestiji kalmamış kanati bende oluştu veyahut Türkiyeye gelenler salla parti mi üretildiğinin düşüncesi hasıl oldu. Böyle bir şey Almanyada yaşanmasını haya bile edemiyorum. Olumsuz yönleri: servis geldi ek su vana parçasıyla birlikte artık düşünün siz. ayrıca kargo tek kelimeyle felaket. iki haftada geldi. Ön tarafı yırtık Allahtan çizik yoktu yoksa geri iade etmek zorunda kalacaktım 7 yıl garanti için 270 tl ek ücret aldılar(servis geldi ve dedi ki 620 tl gerekiyor sonra müşteri hizmetlerle görüştüm 270 eski fiyata göre yaptılar) makine çalışıyor. inşallah bir sıkıntısı olmaz. fakat simens markasına bunu yakıştıramadım. daha ürün kurulumu yapmadan makine arızalı çıkacağını servis bilircesine ek su vanasını yanında getirdi ve parçaasını değiştirdi. Halbuki Alman markası hata yapmaz diye kendileri övünüyor. yani bunları yaşayacağımı bil seydim yerli markaları tercih ederdi. Hep aklımda beyaz eşya bir defa alınır niyeti ile çıkmama rağmen böyle sıkıntılı süreci simens bana yaşatması Eski simens prestiji kalmamış kanati bende oluştu veyahut Türkiyeye gelenler salla parti mi üretildiğinin düşüncesi hasıl oldu. Böyle bir şey Almanyada yaşanmasını haya bile edemiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2019
    İNDİRİMCİYE TEŞEKKÜRLER

    İndirimciden WM14T480TR A+++ 9kg 1400 devir SİEMENS çamaşır makinası aldım. Makina ev'e gelip servis açtığı zaman makinanın ventil arızası oldoğu anlaşıldı indirimci adlı firma sağolsun geri alıp kutusu açıl açılmamış makinayı gönderdi sorunsuz bir alışveriş yaptım teşekkür ederim çalışan vee firmanın kendisine.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 30.01.2019

    Az elektrik yakıyor 1400 devirde bile aşırı ses çıkarmıyor çamaşırları mis gibi yaptı bölmede deterjan kalıntısı kalmıyor program çeşitliliği çok iyi fiyatı uygun kaliteli ve sağlam ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens WM14T480TR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens WM14T480TR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat