Samsung RT62K7060WW Buzdolabı Yorumları

Samsung RT62K7060WW Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    samsung rt63 k7060ww/tr 631lt buzdolabını stoktansatış mağazasından çarşamba akşam satın aldım mağazayla görüştüm cuma günü kargoya verdiler salı günü teslim edildi 2 saat sonra da servis geldi kurulumu yaptı ancak horoz lojistiğin amasya ya her gün dağıtımı olmadığı için bir gün merzifon da fazladan bekledi daha hızlı teslimat için korgo firması değiştirilebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    önceki buzdolap değilmiş.

    Genis hacim ile rahatlamanın yanında mukemmel sogutma yapıyor. Daha önceki sogutma yapmıyormuş bunu anladık. (7 yıllık kaliteli marka idi.) sessizliği bekledigimden az ama soğutması herseye bedel.. tavsiye edilir.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.05.2020

    piyasaya göre KraftDTM den uygun fiyatlı satın aldım Ceva lojostik ile geldi beraber bulaşık makinası da aldım hala gelmedi cok geniş kullanışlı yumurtalık iki tane 6lı şekilde daha büyük ve adetli olabilir di soğutması ve modları süper sağ sol yan komple deri kaplama tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 30.12.2019

    Ürün gayet güzel ama Trendyol un bu kadar para verdiğim bi ürüne fatura eklememesi ve hala göndermemesi çok başarısız

  • Media Markt aracılığıyla, 02.01.2018
    Samsung Buzdolabı

    Avantajlar : Kargo çabuk geldi
    Dezavantajlar : Kozmetik kusurlu ürün geldi.,Kutudan ayak çıkmadı.,Yüksek gerilim koruması yok.,Piyasaki aynı markada bulunaDeodorisign filte yok.
    Kolisi kurulum servisi tarafından yapılan üründe üst kapakta çizikler ve alt kapakta yer yer ezilmeler mevcuttu. Ayrıca ön sol ayakta kutudan hiç çıkmadı. Servis sorumlusu tarafından kapak ve ayak siparişleri verildi. Tabi olalarak, bu durum, benim aklıma, media markt indirim adı altında kozmetik defolu ürünleri mi satıyor sorusunu getirdi !!! Ayrıca Kapı alarmı açık kaldığında ötecekmiş ama ne hikmetse oda çalışmıyor. Ayrıca şimdiki tüm samsung buzdolablarında yüksek gerilim koruması olduğu ve bu modelde deodorisig koku filtresi olduğu, katologlarında yazmakta. Fakat Mediamarkt tan aldığım üründe bunlarla ilgili herhangi bir açıklama yok. Acaba Seri numaralarına kadar aynı olan sizden aldığım buzdolabında, neden bu özellikler mevcut değil ? Kurulum servisi; extradan, bir seyyar prizi elektrik yüksek gerilim koruması içim 60 TL bedel ile satıyor. Bu konularda oldukça hayal kırıklığına uğradığımı ifade etmek isterim. Umarım yetkili arkadaşlar bu yukarıda arz ettiğim hususlarda beni aydınlatabilirler...

  • Media Markt aracılığıyla, 20.12.2017
    Samsung

    Avantajlar : 610 L Hacim
    No- Frost buzdolabı almayı bir kaç aydır düşünüyorum. Bu ürünü incelediğim zaman 610 L hacim bana çok uygun gibi geliyor fiyat azda olsa düşmüş olsa super olacak ama hayırlısı yorumlar kullanan arkadaşlar için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2017
    gayet geeeeniş

    kargolama ve kurulum çok başarılı. genişliği muhteşem. ses duymuyorum belkide mutfak uzak diyedir yd sessizliği de iyidir. tavsiye ederim :) teşekkürler hepsiburada

  • Media Markt aracılığıyla, 29.08.2017
    Hızlı ve güvenilir

    Ürün özelliklerini zaten araştırmıştım. Bayram öncesi bu kadar hızlı ve sorunsuz bir şekilde gönderilebilceğini tahmin etmemiştim. Teşekkürler mediamarkt

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.08.2017
    Samsung RT62K7060WW/TR 631 Lt A+ No-Frost Twing Cooling Beyaz Buzdolabı

    Urun sorunsuz elime ulasti istedigim gibi ebatlari buyuk fiyat uygun servis zaten mukemmel hemen gelerek kurulumunu yapti.Urunu almamda etkili olan ilgili samsung servisine tesekkur ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2017
    Kaliteli,alınabilir

    Kargo zamanında geldi. ürün kalite olarak iyi görünüyor,kullanışlı,geniş. Sesi beklediğimden biraz fazla gibi geldi bana.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2017
    çok beğendim

    Ürünü alalım iki gün oldu çok beğendim sessiz ve içi oldukça geniş büyük buzdolabı arayanlar için ideal tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung RT62K7060WW Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung RT62K7060WW Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat