Bosch KGN86AI42N A+++ 619 Lt Kombi Tipi Buzdolabı İnox Yorumları

Bosch KGN86AI42N A+++ 619 Lt Kombi Tipi Buzdolabı İnox yorum ve tavsiyeleri

(162 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Sessiz değil. Rahatsız ediyor ses seviyesi

    Buzdolabının içi geniş.. Led aydınlatma çok hoş.. Soğutma kalitesi güzel. Fakat ses konusunda başarılı değil. Zaman zaman çift motor devreye giriyor herhalde. Tıraş makinesi çalışır gibi ses geliyor. Rutin çalışmada uğultu seside özellikle gece mutfağa giderseniz çok rahatsız edici. Kesinlikle sessiz değil. Senin buzdolabın arızalıdır belki demeyin. Kontrolü yapıldı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bosch Marka Buzdolabı Tam Bir Fiyasko

    Bosch’a yazdığım metin: 2017 yılında aldığım buzdolabınız hakkında bir şeyler yazmak istedim. 51 yaşındayım ve bu tarihe kadar evimde Bosch markası beyaz eşyam yoktu. O kadar pişman oldum ki buzdolabınızı almakla. Aldıktan bir sene sonra yani 2018 yılında arızalandı. Servis geldi baktı hiçbir şey yapamadı . Kapatın 2 gün bekleyin düzelir dendi. Yaptık tabi buzluktaki bütün ürünler heba oldu. Neyse olan oldu dedik 1 sene daha geçti ve bu sene yani Ağustos 2019 ayında aynısı oldu servisi aradık bekliyoruz. Herhalde bu gidişle aynı şeyleri yaşayacağız gibi geliyor bana. Böyle kötü bir durumla karşılaşmamıştım gerçekten, böyle bir ürününüzden dolayı sizi kınıyorum, bundan sonra evime kesinlikle Bosch markası bir ürün sokmamaya karar vermiş bulunmaktayım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    ürün görsel anlamda da kullanım olarak da çok iyi. mutfağın havası değişiyor. öyle abartı parmak izi falan da yok. kaldı ki tutma kolu var zaten. bizde el izi diye beyazini alacaktik lakin beyazi A++ inox olan A+++ ve bunda buzmatik var. gece mutfakta uyumuyorsaniz ses rahatsiz etmez. ancak kompresör var illaki ses olacak kocaman makine sonuçta. yani yorumlara bakipta parmak izi kalıyor çok ses yapıyorlara aldiris ederseniz hicbir marka model ürün alamazsınız. beyazina gire bir iki desibel daha sessiz bu arada inox olan. soğutması iyi ic hacmi iyi. dondurucu altta olması gerçekten iyiymis. hiç egilmiyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Oldukca genis ve rahat kullanimi var, sebzelik oldulca basarili beklenenden cok daha uzun sure taze tutuyor ve ben rahatsiz edici bir ses duymadım genellikle yakininda olmama ragmen.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.01.2022

    9 ay önce bu üründen bende aldım. Üst bölmede soğutma durdu, servisi aradım, bu gün pazar olduğu için yarın sabahı beklemem gerekiyor. Evde hastam var ve dolapta muhafaza etmem gereken ilaçları var. Adına güvenerek hata etmişiz. Bir daha Bosch ürünlerine asla para vermem. Bundan önceki buz dolabı 25 yıl tık demeden çalıştı. 9 ayda bozulmak nedir ya? Beş para etmez ürünler satan bir firma, sakın almayın.

  • Media Markt aracılığıyla, 06.12.2021
    BUZDOLABI BUDUR.

    2 yıldır kullanıyorum. Piyasadaki en iyi buzdolabı bu bence. Çok araştırdım bu boyutta, bu hacimde ve bukadar tasarruflu bir dolap daha yok. Alan pişman olmaz. Tek tavsiye almadan önve evinizin kapılarından geçip geçmeyeceğini ölçmeden almayın.

    Ürünü öneriyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 14.10.2021
    Bosh kalitesi

    Kaliteli ve sessiz bir ürün. Hızlı teslimat ve kurulum için teşekkürler MediaMarkt

  • Media Markt aracılığıyla, 05.09.2021
    Güzel!

    3 aydır kullanıyoruz, hacim olarak tatmin edici, ses duymuyoruz, ice matik daha hacimli olabilirdi.

    Ürünü öneriyorum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.06.2021

    Bosch belası aldık, dolabın sogutmasinda bir problem yok ancak ürünler ya kufleniyor yada bozuluyor. Servisin verdiği cevap siz kullanmayı bilmiyorsunuz . İnternete girip şikayetleri okuyunca Bosch un nasıl bir marka olduğunu anladım ama geç oldu. Ayrıca firma yetkilileri ile görüştüm onların derdi de sorunu çözmek değil sizi bezdirmek...

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 15.06.2021

    Ses yorumları beni almaktan vazgeçirdi..

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.06.2021

    Sesi cok fazla evde klima calıssa bu kadar ses yapardı.cok kotu.yemeklrri gaz kokusu gibi yesillikler buzlanıyor .peynir falan onlarıds kurutuyor tam bir fiyasko .alman malı dedik hata ettik.almasaydım

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.06.2021

    Cok kotu sebze meyve donuyor ysda kufleniyor.sıgurmssıda kotu memnun degilim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 22.05.2021

    6 yıl oldu buzdolabı aldım sebzeli gi kırıldı kapaktaki bir raf kırıldı. Üretimi yokmuş parca bulamıyorum. Yedek parca üretiminde yok öyle bir kırıldı sanki cürümüz.. mika gibi şimdi rafı ve sebzeligi olmadan kullanıyorum...!!

  • Media Markt aracılığıyla, 18.05.2021
    Sebze ve meyveler bozuluyor

    Kesinlikle 3 senedir sebze ve mevelik de ya donma oluyor, yada sulanma oluyor. Sebze ve meyveler 1 hafta içinde bozuluyor. 3 senedir çözülmedi. Keşke yapılan yorumları dikkate alsaydım.(((

    Ürünü önermiyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 14.05.2021
    Kullanışlı

    Gerçekten iç hacim olarak hem dondurucu hem soğutucu kismi büyük ve bence ideal. Kapak kar inox yan iki duvar poliüretan kaplama. Tavsiye edilir bir buzdolabı. Ayrıca horoz lojistik ürünü internetten almama rağmen evin içerisine kadar getirip açtılar. Teşekkür ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 09.05.2021

    Bosh xl buzdolabi cok kotu hicmi hic soğutmuyor 7 ay once aldim daha yeni ödemem bitti ama buzdolabi bozuldu cok kotu hatta berbat

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    çok sesli çalışıyor

    Olumlu yönleri: Arkadaşlar içi ferah geniş Olumsuz yönleri: Aşırı sesli çalışıyor

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.03.2021

    Bochh kesinlikle önermiyorum servis berbat 2018 de aldığım dolap devamlı arıza çıkarıyor o tarihten beri gelip yok birşey deyip gidiyorlar piskolojim bozuldu şu an sebze bölümüm çalışmıyor neyine gelip gittiler 5 parça değişti olmadı hafıza kartını silip tekrar yüklediler olmadı hala servisten ses yok çıldırmak üzereyim😭😭😭

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.02.2021

    BOSCH MARKA BUZDOLABI ALIRKEN DİKKAT!!! Ç O K. F A H İ Ş. YEDEK PARÇA FİYATLARI İSTENİYOR. ÖRNEK : BUZDOLABI KAPAK İÇ LASTİĞİ = 550 TL + SERVİS ÜCRETİ. ESASLI BİR ARIZADA FİYATI SİZ DÜŞÜNÜN.

  • Media Markt aracılığıyla, 13.12.2020
    TAVSİYE EDİLİR

    GENİŞ+SESSİZ+A***, KESİN TAVSİYE EDİLİR

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch KGN86AI42N A+++ 619 Lt Kombi Tipi Buzdolabı İnox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch KGN86AI42N A+++ 619 Lt Kombi Tipi Buzdolabı İnox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat