Vestel NFK510 A+++ 510 Lt Kombi Tipi Buzdolabı Yorumları

Vestel NFK510 A+++ 510 Lt Kombi Tipi Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(60 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Aşırı kullanışlı değil

    Dış görünüş ve iç görünüm anlamında güzel ve şık ancak raf aralıkları çok dar o nedenle aşırı kullanışlı değil. Raflar aynı zamanda tam kapak kısmına kadar gelmiyor, kısa kalıyor bu da kullanım alanını iyice kısıtlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Her şey harika

    Gururla yerli aldım, her şeyi dört dörtlük, Türkiye nin öteki ucuna istediğim bir üründü, cam dizaynlı bir ürün olmasına rağmen pürüzsüz teslim edildi, zaten önce servise teslim edilip sonra servisle beraber kurulum için getirildi. Mağazaya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hayal kırıklığı

    Kesinlikle tavsiye etmiyorum kahvaltılık bölümünü kapatamıyorum , dolap sürekli çalışıyor anlamadım gitti başka ürün tavsiye esilir

  • HepsiB. aracılığıyla
    Vestel NFK510

    6 aydır kullanmaktayim. Fiyat performans olarak güzel bir ürün, ancak çok ses çıkartıyor. Sanki içinde su kaynıyor gibi ses var. Soğutma olarak vs memnunuz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.06.2021

    Vestel NFK510 buzdolabi 3 ayda 3 defa sevise gitti toplam da bir ay kadar serviste kaldı hala arızalı kesinlikle tavsiye etmiyorum her gece sesli ikaz sesiyle uykudan uyaniyoruz dondurucu kısmı dondurmuyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    Memnunum

    Olumlu yönleri: ev ihtiyaçlarımız gereği geçen hafta gitti gidiyordan Vestel marka EKO NFK510marka kaliteli ve yüksek hassaiyetli bir buzdolabu soğutucu siparişi girdim.Ürün çok iyi çıktı.Taşoyıcı firmada ürünü son derece başarılı bir şekilde temin etti.Bundan sonraki tüm ihtiyaçlarımı gitti gidiyordan temin edeceğim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Çift kapaklı dondurucusu altta olan dolaplara bayılıyordum o kadar memnunum ki erişim kolaylığı düzen kolaylığı sağlıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Buzluk bölümünün altta olması ve kapı yönünün değiştirilebilmesi çok hoş bir detay. Ayrıca içi de oldukça geniş. Kalabalık aileler için daha uygun bence. Vestel’in kalitesi de eklenince gözü kapalı alınabilecek bir buzdolabı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.12.2020
    oyun iniyor mu

    Olumlu yönleri: oyun indiriliyor mu mesela pugb mobil

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 05.12.2020

    2014 yılında aldığı vestel buzdolabım soğutmuyor.Servisin ürettiği çözüm fişini çekerek 24 saat beklemek yıllarca aynı taktikle oyaladılar Dolapta sakladığım bütün ürünler en fazla iki gün duruyor sonrasında bozuluyor koku yapıyor Yıllarca aynı sıkıntıyı yaşamaktan bıktım gaha önceki kullandığım dolabım arçelikti yıllarca kullandım en ufak bir sıkıntı yaşatmadı (küçük geldiği için değiştirdim)8 gündür dolapsız kaldım çözüm yok mazeret çok ürünü satıncaya kadar sattıktan sonra herkes topu başkasına atıyor günlerdir sorunumla ilgilenen muhatap bulamıyorum Artık geçici çözümlerle oyalanmak istmiyorum kesin çözüm istiyorum Ürün ayıplı hatalı herkes hatesını kabul etmek zorunda amakarşınızdaki vestel?????????

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.12.2020
    yardımcı olursanız sevinirim

    Olumlu yönleri: merhabalar bu tableti aldım da elime geçince şarjı azdı 2-3 saat kullandım sonra şarjı bitti daha 'da açılmadı şarj olmuyor.telefoncuya götürdük şarj soketi bozukmuş niye yazmadınız daha önce nasıl şarj ettiniz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.09.2020
    Memnunum

    Olumlu yönleri: Buzdolabının enerji tasarufu çok çok iyi faturaya ek aylık neredeyse sadece beş lira gibi bir rakam var ortada iç hacmi gayet büyük uzun süre garantisi var ben çok memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.06.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Ben buzdolabımı çok beğenerek almıştım. Evlenirken eşimle beraber aldık beyaz eşyalarımızı ama seçim konusunda ben kullanacağım için bana bıraktı. Ben de bu ters kapılardan çok istiyordum o yüzden bu modeli seçtim. Gayet de memnunum. İç dizaynı falan oldukça kullanışlı. Malzemesi çok kaliteli. Zaten vestel gibi çok köklü bir markanın ürünü. Rengini özellikle beyaz aldık. Mutfağımıza bu şekilde daha uyum sağlıyor. Ben kullanımından gayet memnunum. Çok ta sessiz çalışıyor mesela hiç sesi çıkmıyor. Almayı düşünenler varsa ben keisnlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.04.2020
    TABLET çok kötü

    Olumsuz yönleri: İĞRENÇ

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.04.2020
    kalemi varmı

    Olumlu yönleri: kalemi varmı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.04.2020
    Gm 10 tabletinizin sadece giriş logosu görünüyor. Tamamen açılıp işlem görüyor mu oyun oynanır mı?

    Olumlu yönleri: Gm 10 tabletinizin sadece giriş logosu görünüyor. Tamamen açılıp işlem görüyor mu oyun oynanır mı

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2019
    kahvaltı rafı

    ben ürünün inox yani gri rengini aldım. beyaz modelde olduğu gibi kahvaltılık rafının rayları kısa geldiği için raf düşüp açılmıyor. servis önce gelip rafı pulla öne aldı daha sonra genel merkeze mail atıp bildirdiler ve bilinen bir sorun olduğu için vestel revize edilmiş raylar yolladı ve sorun çözüldü. malının arkasında duran vestele teşekkür ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.10.2019
    çok memnunum

    Olumlu yönleri: Beğenerek kullandığım laiteli bir buzdolabı. İnşallah hep böyle devam eder. Fiyatı da uygun ekonomik bir ürün. Sessiz çalışıyor enerji tasarrufu sağlıyor. İçi de bayağı geniş. Yeni buzdolabı alacak olan çevremdeki herkese öneriyorum. Herkes çok memnun kalıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Güzel bir buzdolabı. Buzluğunun altta olması çok kullanışlı. İçi bayağı geniş. En güzel özelliği kapının açılış yönünü değiştirebiliyor olmanız. Koyduğunuz yere göre kapı yönünü ayarlayabilirsiniz. Soğutması da iyi. Meyveler sebzeler uzun süre içinde bozulmadan kalıyor. Hızlı dondurma ve soğutma ayarları da var. Kapısını açık unuttuğunuzda alarm veriyor böylece saatlerce boş yere açık kalmamış oluyor. İyi bir buzdolabı arıyorsanız tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.10.2019
    çok kullanışlı

    Olumlu yönleri: Bu buzdolabını 2 yıldır kullanıyoruz. Alttan derin donduruculu no frost buzdolabı. Bütçemizi fazla zorlamamak adına bu buzdolabını tercih ettik. Gayet memnunum açıkcası. Herhangi bir sıkıntı veya problem yaşamadım. Kesinlikle sizlere de tavsiye ederim. Fiyatı çok uygun. Fiyat performans ürünü bence.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel NFK510 A+++ 510 Lt Kombi Tipi Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel NFK510 A+++ 510 Lt Kombi Tipi Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat