Siemens KG76NAI32N A++ 578 Lt Kombi Tipi Buzdolabı İnox Yorumları

Siemens KG76NAI32N A++ 578 Lt Kombi Tipi Buzdolabı İnox yorum ve tavsiyeleri

(60 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Siemens bosch diye çok güvenmeyin.

    Beyaz eşya gerçekten şans işi fakat siemens, bosch da olsa farklı bir markada olsa aynı. 2018 üretim Ürünü ilk aldım dolapta ses çok çıkıyordu bariz bir ses var hele akşamları daha çok tabi pek onemsemedim birde ses çok diye servisi inandiramiyosunuz klasik laflar söylüyorlar hep. sonra dolaptan sürekli korna sesi gibi bib sesi gelmeye başladı. Gaz patlama anında ses çıkarıyormuş.ilk macun koydular düzelmedi sonra Daha 1haftalik buzdolabını tamir etmek istediler kabul etmedim. Bu durum sonucu ürünü yenisi ile değiştirdim. Gelen yenisinde ses neredeyse sıfır motor sesi çok az çıkıyor pervane sesi bile motor sesinden fazla çıkıyor. Fakat bir baktım yeni 2019 model de malzemeyi azaltmislar. Cam rafı azalmış bölme sayısı düşmüş ayrıca dolap kapak rafı 4 taneydi 3e düşmüş.Daha yüksek ürünleri buzdolabında her bölmeye rahatça koyabiliyorsunuz ama bölme sayısı azalması dezavantaj olmuş bence . Haliyle azalan parçaları talep ettim çünkü raf sayısı benim için önemliydi. Zaten raf sayısı fazla diye almamdaki sebeplerden biriydi. Yani sürekli bir maliyetten kaçma durumu var. Şuan için memnun gibiyim bir sorun yok.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.04.2021

    30 Mart 2021 tarihinde Kocaeli /izmit Siemens bayiinden aldigim 31 Mart 2021 yani ertesi günü eve teslim edilen noforost üste olan KD56NXWFON /01 buzdolabı geldiğinin aksami çokafedersiniz dolap calismaya başlarken inek bogurmesi ve arı vızırtısı gibi sesler çıkarıyor bunu servise haber verdiğimizde sesi kaydedin gönderin dediler gönderdik bu seferde yarım metre uzakdan video çekip gönderdik fakat video çekilirken ses azcikiyor servis geldi baktı yeni modellerde hangi buzdolabı olursa olsun ses oluyor deyip gittiler şimdide 1 metre uzakdan video çekip gonderecekmisim musteri haklarına sikayet edeceğim dedim sizbilirsiniz dediler bu kadar ilgisizlik olmaz bu pandemide kapalı alana nasıl girelim ki 35 senelik buzdolabı , derin dondurucu ,bulasik makinası ve ankastre seti hep Siemens onlardan memnun olduğumuz için yeni buzdolabının yine aynı marka aldık fakat çok pişmanım yetkililerine buradan sesleniyorum ürununuzden şikayetçiyim ve tanıdığım herkese söylüyorum SİEMENS ürünü almayın bizi bu kadar yormaniza ve uzmeye hakkiniz yok lütfen yetkililere sesleniyorum .

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Sorunsuz geldi,ses problemiyle ilgili çok fazla şikayet vardı,henüz buzluğum boş sessiz bakalım süreçte nasıl olacak.

  • Media Markt aracılığıyla, 09.05.2020
    Memnunum

    Avantajlar : Yüksek Kalite, Alt Kısım Buzluk.
    Dezavantajlar : Sebzelik 2 kısım, tek tek açılmıyor.
    Ürünü mart ayında araştırmalarım sonucu Media Markt'tan satın aldım, gayet memnunum, siemens zaten tartışılmaz kalitede. Tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 29.04.2020
    güzel ürün

    kaliteli ürün

  • Media Markt aracılığıyla, 14.04.2020
    güzel ürün

    Avantajlar : geniş , enerji tasarruflu , sessiz
    daha önce kullandığım ürün şimdi de büyük olanını alacağız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.03.2020
    Siemens aldatmacası

    Olumsuz yönleri: Ürünü Siemens mağazasından satın aldım, genel yorumlara baktığımda 2019 öncesi üretilen ürünlerde fazla miktarda ses problemi olduğunu öğrendim ve mağazan alırken özellikle 2019 model ürün almak istediğimi belirttim. Kuşadası Siemens bana satarken ürünün kesin olarak 2019 üretim olduğunu söylediler, bende buna istinaden ürünü satın aldim. Buzdolabını yetkili servis eve getirdiğinde, özellikle sordum ürünün 2019 üretim olup olmadığını ve yetkili servis ürünün 2019 üretimi olduğunu söyledi. Müsteri hizmetlerini aradığımda ürünün 2017 Ağustos üretimi olduğunu söylediler. Daha sonra merkez ile görüşmelerimde kutudan ne çıkacağı belli olmuyor ve yapacak bir şeylerinin olmadığını söylediler. Tamamen insan kandırıyorlar ve ellerindeki eski malları satıyorlar. Kesinlikle Siemens ürün almanızı tavsiye etmiyorum.

  • Media Markt aracılığıyla, 03.03.2020
    Siemens aldatmacasi

    Ürünü Siemens mağazasından satın aldım, genel yorumlara baktığımda 2019 öncesi üretilen ürünlerde fazla miktarda ses problemi olduğunu öğrendim ve mağazan alırken özellikle 2019 model ürün almak istediğimi belirttim. Kuşadası Siemens bana satarken ürünün kesin olarak 2019 üretim olduğunu söylediler, bende buna istinaden ürünü satın aldim. Buzdolabını yetkili servis eve getirdiğinde, özellikle sordum ürünün 2019 üretim olup olmadığını ve yetkili servis ürünün 2019 üretimi olduğunu söyledi. Müsteri hizmetlerini aradığımda ürünün 2017 Ağustos üretimi olduğunu söylediler. Daha sonra merkez ile görüşmelerimde kutudan ne çıkacağı belli olmuyor ve yapacak bir şeylerinin olmadığını söylediler. Tamamen insan kandırıyorlar ve ellerindeki eski malları satıyorlar. Kesinlikle Siemens ürün almanızı tavsiye etmiyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.02.2020

    Ürün hızlı bir şekilde, kata kadar çıkarılıp teslim edildi. Sorunsuz ürün ve sorunsuz "Kelepirhome" adlı satıcı. Trendyol'a ve satıcıya teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 20.11.2019

    urun kusurlu geldi magaza almayin dedi ve hemen 1 gun sonra yenisi geldi.Magaza ilgili ve urun gayet iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.11.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

    Olumlu yönleri: Satıcının iletişimi Olumsuz yönleri: Rezalet bir kargo firması ve çok kötü bir müşteri memnuniyeti yönetimi. Aldığıma alacağıma pişman oldum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bir dünya para verdiğim sıfır buzdolabı bozuk çıktı ve çok şükür 20 günün sonunda değiştirilebildi. Bir daha kesinlikle BSH grubu almayacağım. Yerli marka almadığıma pişmanım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.11.2019
    pahalı

    Olumsuz yönleri: Daha büyük bir dondurucu ve buzdolabı mı istiyorsunuz o zaman kesinlikle bu ürünü düşünmenizi öneririm. Benim için en önemli özellik genişliği her şeyden önce tabii ki de dondurma özelliği soğutucu özelliği enerji tasarruflu olması falan da oldukça önemli herkes gibi ama bu ürün hepsi açısından gerçekten on umara beş yıldız tek sorun parası gerçekten bir ürün ne kadar iyi olursa olsun bu fiyat nedir yani gerçekten bütçeniz yetmiyorsa hiç almayın ziyandır çok daha azına yine işinizi gayet iyi görecek başka buzdolapları da bulabileceğinize eminim iyice araştırıp bakın piyasaya bence.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.10.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ürünü yeni aldım bu kısa sürede olumsuz bir durum göremedim..................

    Olumlu yönleri: Kaliteli bir ürün ................................................ Olumsuz yönleri: Ürün için olumsuz diyebileceğim bir sorun yok,tek takıldığım iri hacimli bir dolapta dolabın kulpları dana az yer kaplamalıydı, ( gizli olması gibi )fakat en büyük sorun ürünü sattıktan sonra israrla ürünle alakalı yorum yapmamızı istediğiniz titizliği neden ürünün ebatları internet sitelerinin tamamında yanlış yazıldığıydı.neden varmı bir cevabınız !

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.10.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürün zaten kaliteli. hizli teslimat ve kurulum icin teşekkürler.

    Olumlu yönleri: ürün zaten kaliteli. hizli teslimat ve kurulum icin teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Çift kapılı ve şık bir tasarıma sahip olan bu buzdolabı geniş iç hacminin yanında sessiz çalışma performansı ile soğutma ve gıda saklama ihtiyacınızı fazlasıyla karşılıyor.  Siemens buzdolabının fonksiyonel ve esnek kullanıma uygun tasarlanan içi, yiyeceklerinizin ve saklayacağınız kapların hacmine göre yeniden oluşturulmuş. 578 litre iç hacmi bulunan Siemens buzdolabının A++ enerji sınıfı sayesinde tasarruflu bir buzdolabı diyebilirim. Bütün bu özelliklerinin yanında yeni sistem olarak buzluğunun altta olması daha az kullandığınız için eğilip kalkma oranınızı düşürüyor. Ücretsiz ve hızlı kargo sayesinde memnun kaldım. servisin bir gün içinde gelip kurulumunu yapması beni oldukça memnun etti. Eski buzdolabının sesinden ve fazla elektirik yakmasından bıkmıştım. Bunu aldıktan sonra sessisliğin tadına varmaya başladım ve elektirik faturamda gözle görünür bir düşüş oldu :))

  • Media Markt aracılığıyla, 08.10.2019
    SİEMENS BUZDOLABI

    Avantajlar : UYGUN FİYAT
    GENİŞ VE KULLANIŞLI BİR BUZDOLABI

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Buz matik harika buzdolabının hacmi 5 kişilik bir aileye fazlasıyla yeter ürün çok güzel ve geniş sogutmasi oldukca iyi her malzeme için ayrı bölümleri olması ise ayrı bir güzeliğe sahip kullanmaktan çok memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.09.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) SİEMENS BUZDOLABI

    Olumlu yönleri: Siemens buzdolabı oldukça kaliteli ve kullanışlı iç dizaynı ve estetiği mükemmel

  • NI1 aracılığıyla, 05.09.2019
    Siemens

    Birkac gunluk yorumum.Sogutmasi oldukca iyi.Sadece buzdolabının biraz ses yaptığını düşünüyorum.Arka tarafta Motor kısmına gelen yerde kapak olmuyor, ısınma yapmaması için.Servisin bilgilendirmesi bu yönde.Bu nedenle ses yapıyor olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2019
    Hepsiburada Satıcısından 2019 Üretimi Geldi

    Ürünü alırken büyük tereddüt içerisinde satıcı olarak hepsiburada'yı seçerek sipariş ettim, yaklaşık 1 hafta içerisinde horoz nakliyat ile adresime gönderim yapıldı, Ürün kurulumu için gelen siemens yetkili servis görevlisi dolabın üretim tarihini kontrol ettiğinde biraz olsun rahatladım ürün 2019 Mart üretimi olarak geldi, 2018 ve daha eski üretim bandından çıkanlar ile alakalı ciddi şikayetler okumuştum özellikle ses sorunu ile alakalı şikayetçi olanların sayısı bir hayli fazla. Dolabı yaklaşık 15 gündür kullanıyoruz en ufak bir ses problemi yaşamadık, hatta önceki dolabımıza göre daha bile sessiz geldi. Ürünü alacaklara tavsiyem almadan önce mutlaka dolabın üretim bandından çıktığı tarihi sorun, 2019 ve devamında üretilenleri kafanız rahat olarak alabilirsiniz ancak 2018 ve önceki seri üretimler için aynı şeyi söyleyemem. Ben dolaptan son derece memnun kaldım soğutma sistemi harika çalışıyor, işçilik kalitesi yüksek, üst kısımda led aydınlatma oldukça iyi ancak alt buzluk kısımda aydınlatma bulunmuyor son olarak ürünün ölçüleri gayet ideal ve yeterli, diğer kombi tipi dolap modellerine göre daha geniş ve derinliği fazla.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens KG76NAI32N A++ 578 Lt Kombi Tipi Buzdolabı İnox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens KG76NAI32N A++ 578 Lt Kombi Tipi Buzdolabı İnox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat