Profilo BD2056W2VN Buzdolabı Yorumları

Profilo BD2056W2VN Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(158 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    kargo problem

    Arkadaşlar aynı gün kargoya aldanmayın. bir haftadır buzdolabı horoz lojistiğin deposunda bekletiliyor. Haftada bir Antalyadan araç geliyormuş.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.04.2021

    Ürünü 3 yıldır kullanıyorum.Her yönüyle mükemmel bir ürün.Özellikle sessiz çalışması ve hızlı soğutması bir harika.Herkese tavsiye ediyorum.Netten araştirdığımda stoklarda kalmadığını da söyleyeyim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 04.09.2019

    Ürün iyi ama niye bu kadar gürültülü bunu anlamış değilim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2019
    ÜRÜN ÇOK SESLİ ÇALIŞIYOR

    HAYATIMDA İLK KEZ PROFİLO BUZDOLABI KULLANIYORUM.ÜRÜN ÇOK SESLİ ÇALIŞIYOR.SERVİS GELDİ BAKTI BU ÜRÜNÜN SESİNİN NORMAL OLDUĞU SÖYLENDİ.KİMSEYE TAVSİYE ETMİYORUM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2019
    Herşey çok güzeldi, çok mükemmel bir satıcı

    Ürün Çok iyi, satıcısı ise çok alakalı ve ilgili sözünün araksında duran güvenilir bir satıcı, her şeklide önerebileceğim bir satıcı, teşekkür ederim bu alışveriş için kendisine

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2019
    Beş Yıldız

    simens ve Bosch ile aynı fabrikadan . hem iyi hem de kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2019
    Beğenmedim.

    Bütün beyaz esyamı Profilo marka aldim.Ancak buzdolabimdan memnun degilim.Bu model yerine 2156 modeli geldi.boyut olarak aynı eski seri bittiği için bunu göndermişler. Ancak 10 yıllık eski Profilo buzdolabimiza göre daha kalitesiz duruyo.Çünkü bunun arkasında siyah ızgara demirler var ve eski buzdolabimiza göre çok daha sesli çalışıyo. Sürekli mutfakta bi harıltı var. Ön kapaktaki Profilo yazısı kalitesiz yapışkan harflerden daha ilk temizlikte R harfi soyuldu.Kahvaltıdalık ve sebzelik çekmeceleri cok dandik çekerken ve iterken takilmalar oluyo.Sogutmasi iyi boyutu normal ama yinede bu modeli beğenmedim.daha üst model bir Profilo alabilirsiniz veya başka marka olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2019
    biraz sesli çalışıyor

    aniden değil de yavaş yavaş artan bir motor sesi var her kapağı açmada motor devreye giriyor bir aydır kullanıyorum geceleri daha çok hissediliyor tak tuk sesleri yinede güzel kaliteli bir ürün güzel soğutuyor alacak olanlar bunları gözönünde bulundurularak alsin benim için çok sıkıntı değil zamanla alışıyor insan sesine

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2019
    Dört Yıldız

    Servise video kaydı attım , buzdolabını değiştirdiler. Yeni gelen buzdolabı eskiye göre biraz daha sessiz

  • NI1 aracılığıyla, 28.04.2019
    Garanti süresi uzatma

    Ürün güzel ve takip ettiğim bir üründü. Sadece +2 yıl için 260 + 4yil garanti için 510 TL istiyorlar.bana göre çok yüksek bir rakam.

  • Media Markt aracılığıyla, 24.04.2019
    Kaliteli

    Çok hızlı geldi. Ürünün görüntüsü çok güzel. Hem iç hem dış hacmini çok uygun buldum.

  • NI1 aracılığıyla, 15.04.2019
    Hızlı teslimat

    Ürünü daha denemedim ama iyidir diye umuyorum

  • NI1 aracılığıyla, 18.03.2019
    teşekkürler

    on numara ürün kârlı alışveriş....

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2019
    tasarruflu

    bu ürünü bulundugum ilin bayisinden aldım kullanmaya başladıktan sonra elektrık faturam yarı yarıya azaldı gıdaların muhafaza süresi uzun sıfırda çalışan bolmesınde kahvaltılıklarınızı uzun süre saklayabılırsınız ayrıca dondudrucu bolmesındekı gıdalarınızı ilkgünkü tazelığınde yiyebilırsınız genel anlamda çok memnunum tek kötü yanı buz kırma sesi bunada bir süre sonra alışıyorsunuz bence marka olarakda ürün olarakda beş yıldız diyorum,

  • NI1 aracılığıyla, 12.03.2019

    Ürün beklediğimiz gibiydi. N11 teşekkür ederiz.

  • NI1 aracılığıyla, 09.03.2019
    Güzel

    Bende yorumlara bakarak almıştım. sadece buz kırması biraz tedirgin ediyor. Başka bir sorun olmadı. 4 aydır sıkıntısız kullanmaktayim. teşekküler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2019
    Teknik Detayların Incelenmesi

    Buzdolabı almaya karar vermeden önce araştırma yaptım. A+ ve A++ karşılaştırmalarını yapıp enerji tüketimini çıkardım. Sonrasında A++ almanın kendi bütçemi aştığını fark ettim ve Boch&Simens vs markalara da param yetmiyordu. Annemin yıllarca kullandığı Profilo Buzdolabı vardı ve sıkıntısız 10 yıl kullanmıştı. Profilo ürünlerini inceledim ve gayet hoş olduğunu söyleyebilirim. Bu bozdolabını gördükten sonra almak güzel araştırdım ve kara cuma da aldım. 3 gün içerisinde eve teslimat yapıldı. Servisi aradım ve istediğim tarihe ve saate kurulum randevusu açtılar. Sağolsunlar Cumartesi günü de çalışıyorlarmış ve gelip kurulumu yaptılar. Bazı yorumlarda çok sesli çalıştığını söylüyorlar ama ben bunun normal olduğunu bir mühendis olarak söyleyebilirim. Çünkü arkada bir motor var ve bu motor bir şekilde çalışacak hangi buzdolabını alırsanız alın hepsinde motor var ve ses çıkarır. Bu üründe de o kadar fazla ses çıktıgını söyleyemem. Ürünün buluk kısmı benim için çok yeterli ve hatta büyük. Buzluktaki orta rafı kaldırdıgınızda kullanmak için daha da fazla yer açılacaktır. Meyve ve sebzelerin koyulması için ayrı ayrı yer olması hoşuma giden diğer özelliğinden birisi. İçerisinde 12 adet yumurta koyabileceğiniz yumurtalık var. Buzdolabının her kağağını açıp sonrasında kapattıgımda motor devreye giriyor ve yaklaşık 30 sn - 60 sn arasında bir çalışma oluyor ve susuyor. Belki bu süre sıcaklığa göre değişebilir. Ben buzluk kısmını ekonomik modunda kullanıyorum ve çok güzel sogutuyor. Daha soguk seviyelerine indirmek gibi bir ihtiyacım olmadı. Dolap içerisindeki ışıklandırma da gayet başarılı. Kendi evime aldığım bu buzdolabını şimdi(9 Mart 2019 da) annemin evine de aldım. Piyasaya baktığımızda bu fiyata bu kalitede ürün bulmak zor. Elimden geldiğince teknik olarak anlatmaya çalıştım. Umarım faydalı olmuştur. Almaya karar veren arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

  • NI1 aracılığıyla, 02.03.2019

    Ben ürünü teslim almadığı halde siparis nasıl tamamlandı olarak gösteriliyor? ?? Kolisi açık ve hasarlı geldi ürün ve teslim almadım.

  • Media Markt aracılığıyla, 26.02.2019
    Profilo BD2056

    Avantajlar : ucuz
    Dezavantajlar : Biraz sesli çalışması
    buzdolabı çok güzel ve tam bir fiyat performans ürünü

  • NI1 aracılığıyla, 25.02.2019
    Cok hizli ve guvenilir bir firma... 👏

    Urun sorunsuz geldi horoz lojistikle saat cumartesi siparis verdik pazartesi saat 13.30 da teslim aldim serviste 15 civari geldi kurulumu yapildi.. bukadar hizli ve ilgili olmalari cok guzel... benimle ozel olarak arayip her konuyu anlatip biran once gonderimini saglayan firmada calisan bayana cok tesekkur ederim ☺

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo BD2056W2VN Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo BD2056W2VN Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat