Profilo BD3056L3VN A++ 559 Lt Kombi Tipi Buzdolabı İnox Yorumları

Profilo BD3056L3VN A++ 559 Lt Kombi Tipi Buzdolabı İnox yorum ve tavsiyeleri

(73 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    başarılı

    Olumlu yönleri: Bu ürünü eşimin ablası kullanıyormuş ve çok memnunmuş. Eski buzdolabımız bozulduğu için bunu sipariş ettik. Gerçekten de dediği kadar varmış, biz de çok beğendik ürünü. Paketlemesi çok iyi yapılmıştı. Çiziği bile yok üzerinde. Teslimat da hızlıydı. 4 günde geldi ürün. Çok memnun kaldık. Satıcıya teşekkür ediyorum. İhtiyacı olanlara da tavsiye ediyorum. Çok beğeneceğiniz bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 13.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Arkadaşlar ürün harika çok beğendim türkiyenin en iyi buzdolabı bu, daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu. Karakuşlar ticarete teşekkürler. Trenyola ayrica çok teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.09.2020
    Mutlu oldum

    Olumlu yönleri: Geniş iç hacmi ve şık tasarımıyla mutfağımda en sevdiğim eşyalarımdan biri oldu bu buzdolabı. Profilo kalitesinde olduğu için güvenle satın aldım ve severek kullanıyorum. Oldukça sağlam görünüyor uzun yıllar boyunca kullanacağımdan eminim ve aldığım için mutluyum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2020
    GÜZEL

    Olumlu yönleri: Yaklaşık 6 yıllık evliyim ve evlenirken aldık bu buzdolabını hiçbir şekilde sıkıntı yaşamadık. Gayet de memnunum. Çok sessiz çalışıyor ayrıca no frost özelliği falan çok başarılı. İç tasarımı da çok iyi. Açıkçası buzdolabı alacaksanız eğer bu kaliteye bu fiyat çok çok iyi bence fırsatı kaçırmayın. Kesinlikle almayı düşünen herkese tavsiye ederim. Tam olarak fiyat performans ürünü olduğunu söyleyebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 26.05.2020
    TÜM ARKADAŞLARIMA BU MODELDEN ALDIRDIM

    ÜRÜN EFSANE ÜRÜNLERDEN.

  • Media Markt aracılığıyla, 11.04.2020
    profilo şaşma

    düşünmeden alın

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2020
    İyi

    Ürün iyi ama boyutu 196 cm ona göre alın

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.12.2019
    .

    Olumlu yönleri: Normal buzdolobı yerine allttan derin donduruculu istedim sebebi ise alttan derin donduruculu olduğunda daha fazla buzdolabı raflarında genişlik olyor hemde üstte olunca raflar yerleştirmesi alması daha kolay oluyor 559 lt geniş iç hacmi var mükemmel bir genişliği var a++ özelliği ile mükemmel enerji tasarrufu sağlıyor ben çok memnun kaldım

  • Trendyol aracılığıyla, 06.12.2019

    Gayet kullanışlı ve uygun fiyat 👍🏼

  • NI1 aracılığıyla, 04.12.2019
    SÜPERRR

    Ürünü 1 aydır takip ediyordum. nihayet aldım 2 haftadır kullanıyorum. Çok sessiz çok kullanışlı bir üründür. Çok memnun kaldım. İçine dağlar sığıyor :)

  • NI1 aracılığıyla, 29.11.2019
    Çok ama çok teşekkürler.

    Firmanın ilgi alakası, ürünün kalitesi, iletişim, müşteri memnuniyeti... Herşey olağanüstüydü. Bu mağazadan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Herşey için çok teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) teşekkürler

    Olumlu yönleri: Ürünü çok uygun fiyata ve satıcı çok ilgili teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.10.2019
    Çok iyi

    Olumlu yönleri: Bu ters tip derin donduruculu buz dolabı gerçekten çok başarılı ve aşırı derecede işlevsel bir ürün olmuş iç hacmi olabildiğince geniş 6 kişilik bir aile çok rahat bir şekilde kullanılabilir. A++ enerji sınıfına dahil olması sayesinde gayet az elektrik faturası geliyor ve bu durum ay sonunda el rahatlatma konusunda gayet başarılı oluyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.10.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: valla uzun zamandır bizde var bu dolaptan annemler çok memnun şimdiye kadar annemin herhangi bir şikayetini duymadım. Aksine benzer modelini de evlenirken ablama aldırttı. Ama bildiğim A++ enerji sınıflı, alttan donduruculu, gri renk, oldukça da geniştir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Evlendiğimizde eşimle birlikte Profilo marka bu Buzdolabını aldık. Çok geniş bir iç hacimi var. Ve hemen hemen herşeyi koyabiliyorum içine. Yer konusunda şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Herkese tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 17.09.2019
    ilgili mağaza

    Dolabı yeni kullanmaya başladım bayağı araştırıp aldım şuanda genel olarak memnunum tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 05.09.2019
    BİR TÜRLÜ GÖNDERİLEMEYEN ÜRÜN

    Ürün gelmedi ki nasıl beğenelim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • NI1 aracılığıyla, 03.07.2019

    Kaliteli güzel ürün teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 20.06.2019
    mükemmel ürün

    Ürün çok kısa bir sürede kusursuz şekilde elime ulaştı,üzerinde nokta çizik yoktu çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu,dolaba gelince gerçekten inanılmaz kaliteli ve kullanışlı duruyor

  • NI1 aracılığıyla, 16.05.2019
    daha ne olsun

    evet hızlı teslimat ve hızlı kurulum emeği geçen herkese teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo BD3056L3VN A++ 559 Lt Kombi Tipi Buzdolabı İnox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo BD3056L3VN A++ 559 Lt Kombi Tipi Buzdolabı İnox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat