Profilo BD3086W3AN A++ 619 Lt Kombi Tipi Buzdolabı Yorumları

Profilo BD3086W3AN A++ 619 Lt Kombi Tipi Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(87 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2021
    profilo 682 lt

    Olumlu yönleri: Harika buzdolabı geniş ultra geniş

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.03.2021
    Fırsat

    Olumlu yönleri: Hala ilk gün ki gibi çalışıyor. ilgili satıcıydı. teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.06.2020
    Gayet memnun edici bir ürün

    Olumlu yönleri: Uzun süre araştırarak aldığım buzdolabı olur kendisi. Almadan önce bi çok bayiden ve mağazalardan ücret araştırması yaparak bu satıcıdan aldım. Bayilerde bu ürünün fiyatı küçümsenmeyecek kadar pahalıya satılıyor ve eğer taksit yaparsan banka komisyonu uygulanıyor ve komisyonla birlikte baya baya fark oluşuyor. Dolaptan çok memnunum istanbul içi olduğu için 1 gün içerisinde evime teslimatı gerçekleşti ayrıca bu süreçte yetkili kişi arayarak detaylı bilgi verdi gayet memnun edici bir süreç yaşattılar o yüzden ayrıca teşekkür ederim. Yetkili kişi ürün evimize ulaştıktan sonra servis randevusunu oluşturmuş ve aynı gün kurulumu sağlandı. Dolap gayet geniş ve soğutması tazelik konusunda çok memnun edici almayı düşünen varsa eğer tereddüt etmeden şiddetle tavsiye ederim. Alana şimdiden hayırlı olsun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    BEĞENDİM

    Olumlu yönleri: buzdolapları teknoloji geliştikçe genişliyor sanki , ne güzel :) bu da öyle geniş bi dolap hem hızlı soğutma hem hızlı dondurma özellikli bir dolap alttan donduruculu bu arada. Bizim evde ki yeni olmasa tercih ederdim gerçekten

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2020
    .

    Olumsuz yönleri: Bence bu fiyatı bu dolaba vermek yerine biraz daha bütöçenizi genişletip daha geniş bir buzdoalbı almak daha kullanışlı olacaktır. Biz yazlık içn aldık. Evet kullanışlı kaliteli ama küçük bir dolap. Pek tavsiye etmem o yüzden. Biz pişman olduk valla.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.05.2020
    iyi

    Olumlu yönleri: Evlendiğimden bu yana buzdolabımı hiç değiştirmedim. Profilo gerçekten ömürlük kullanılacak bir marka. Soğutması çok iyi çok memnunum. Fiyatlar tabi ki uçmuş durumda. Ama kaliteli uzun ömürlü bişy alacm diyorsanz profiloyu tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Meyve ve sebzelerin tazeliği ilk alınan gün gibi taze kalıyor, iç hacmi aşırı geniş rahatlıkla her gıda ve içecek sığıyor, soğutma özelliği süper, karlanma ve buzlanma sorunu yaşamadık sessiz çalışıyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.04.2020

    Kapakları sökülürse derinlik kaç cm kalıyo acaba

  • NI1 aracılığıyla, 10.03.2020
    Uyarı

    Stoksuz satış yapılıyor, sizin siparişiniz üzerine bayi sizin adresinize fabrikadan sipariş veriyor. Hal böyle olunca teslimat çok gecikiyor. 3 hafta civarı sürdü, ürün gelmeden evvel otomatik onaya düştü ama sorun yaşamadık. N11 ile konuştum otomatik onaydan sonra 1 hafta ürün ücreti bizde kalıyor dediler, 12'sine kadar itiraz edip paramı iade isteme şansım vardı bende bekledim ve dün (09.03.2020) teslim edildi. Ceva lojistik gönderdi, takip bilgisi yoktu. Satın almadan önce stoksuz satış yapıldığını ve sürecin yavaşlığını göze alarak sipariş etmenizi tavsiye ederim. Mağazanın iletişimi ve güvenilirliği konusunda sıkıntı yok. Batman merkezli resmi profilo bayii zaten.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.02.2020
    "TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL"

    Olumlu yönleri: Bu ürünü ilk çıktığında kendi evime almıştım çok memnun kaldım yaklaşık iki buçuk senedir kullanmaktayım şimdide yeni evlenen çifte kendi tercihleri doğrultusunda hediye olarak aldım . Çok memnun kalacaklarından eminim yeri olanlar için bu modelin bir büyük ebadıda alınabilir beş kişilik bir ailenin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecek bi ürün kesinlikle tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.01.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: ürüne bayıldım geniş ve çok şık tam istediğim gibi ayrıca hem gönderen satıcı hem de profilo yetkili servisi çok ilgiliydiler. çok memnun kaldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.01.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Profilo BD3076W3AN A++ 578Lt

    Olumlu yönleri: Buzdolabı şık ve güzel,iç hacmi geniş yeterli dijital ekran çok fonksiyonlu ayar yapılabiliyor ve kullanılmadığında uyku moduna geçiyor.malzeme kalitesi güzel raflar cam ve dayanıklı duruyor plastik malzeme kalitesi ise yeterli,çalışırken rahatsız etmiyor sessiz çalışıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.01.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Uzun kargo dönemi

    Olumlu yönleri: teslimat 1 aydan fazla sürmesine rağmen sözünde durdular ürünü gönderdiler. teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2020
    Muhteşem

    Harika bir ürün kesinlikle pişman olmazsınız fiyatı da uygun . Kullanisli gosterisli

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.01.2020

    2018 yılında 2 adet bd 3086w XXL buzdolabı aldım,birisi 2 ayda bir komple susuyor,srvs çaliştırıp gdyr. değişim yapılmıyor,tiksindim içindekiler on seferdir bozuluyor,kendi fiyatını geçti,mahkemeylede olsa bu sfr. değişeceğim alacaklar beni 24 saat sürekli araya bilir,bu üç markayı(prfl,boş,smns) ömrümce almam aldırmam,asla kimse yaklaşmasın.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.01.2020

    ben g.antep te 2018byılında XXL profilo buzdolabı,iki tane aldım,aldıktan 3 ay sonra komple sustu,.içindekiler bozuldu,servis,çalıştırdı gitti,2-3 ay arayla tekrar etti 8-9 oldu her sfr.içi öldü,merkezi aradım,değişim istedim ısrarla değişilmiyor,dün yine sustu servis geldi gitti,yarın yine gelecekmiş,bekliyoruz,içi öldü,ömrümce yedi sülaleme bu üç markayı prf,boş,siemns. aldırmam,mahkemeylede olsa bu sefer bu değişecek. bu markaları alacaklar 24 saat arayıp bana sorsun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    .

    Olumlu yönleri: alttan donduruculu olan dolaplara güzel bir örnek bu dolap bence biz epey zamandır evde kullanıyoruz. Hızlı donduruyor ve hızlı soğutuyor. Fiyatının üzerinde performansı var. A++ enerji sınıfı çok kullanışlı bir ürün tavsiye ederim arkadaşlar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.12.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: ürün çok başarılı, hızlı teslimat

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.12.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ürün çok güzel

    Olumlu yönleri: Herkese tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 07.12.2019
    PROFİLO BD3086W3AN 682 LT HARİKA

    Çok büyük ve modern dijital göstergesi harika ve çok sessiz çalışıyor. Bu fiyatlara alınabilecek en iyi ürün diyebilirim .7. kata daire içine kendileri teslimat yaptılar. Bina kapısı ve merdivenlerinde uygun olması gerekiyor. Ben kolili ölçüleri aldım ve merdivenleri de ölçtüm. Alırken kapı ölçülerinize ve dolabın gireceği mutfak bölümü ölçülerine dikkat edin. En olarak gerçekten geniş 85cm net. Derinlik kulp söküldüğünde 80 cm altına düşüyor. Dolayısı ile 80 cm olan mutfak kapısından yanlamasına rahatlıkla geçti. Servis gelerek ücretsiz olarak kapı yönünü değiştirdi. Önceden çok büyük olduğu için epey endişelenmiştim kapılardan geçmeyecek 7. kata teslimat yapılmayacak diye. Çok memnun kaldım emeği geçenlere teşekkürler...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo BD3086W3AN A++ 619 Lt Kombi Tipi Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo BD3086W3AN A++ 619 Lt Kombi Tipi Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat